42.grFashion BookMoschino Resort 2018: Ένα road trip από το Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας

Runway show

Moschino Resort 2018: Ένα road trip από το Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας

Η Miranda Kerr έκλεψε τις εντυπώσεις

Με την πανέμορφη και λαμπερή Miranda Kerr να κλέβει την παράσταση και να τραβάει για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα έγινε το fashion show του οίκου Moschino Resort 2018, στα Milk Studios του Λος Άντζελες, στο οποίο εκτός για άλλη μια φορά ο Jeremy Scott ξεπέρασε τον εαυτό του.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου ([email protected])

Πηγή έμπνευσης της υπέροχης αυτής συλλογής είναι ένα ταξίδι, με αφετηρία το ηλιόλουστο Λος Άντζελες και προορισμό την πόλη της Αμαρτίας, το Λας Βέγκας. Ακολουθώντας τη θρυλική Route 66 ο ταξιδιώτης συναντά βενζινάδικα με σκουριασμένες αντλίες, παλιά μοτέλ ξεχασμένα στο χρόνο, τεράστιες επιγραφές μια άλλης εποχής. Παλ χρώματα, υπέροχες διαφάνειες, καυτά σορτσάκια σε σέξι pinups και καυτά showgirls με καπέλα από τη Δύση, ο ευφυής και πάντα δημιουργικός Scott μας μπλέκει σε μια περιπέτεια που μας γυρνάει πίσω στα 70s και 80s.

Για τον Scott οι πόλεις για όσους θέλουν να ονειρεύονται είναι το Λος Άντζελες και το Λας Βέγκας. Το road trip που τις ενώνει, μέσω της έρημης και απόκοσμης Route 66, είτε είναι με μηχανή είτε με αυτοκίνητο είναι μια ευκαιρία να βρεις ξανά τον εαυτό σου. Να βρεις τα όνειρά σου και αφεθείς χωρίς ενοχές σε αυτά. Το ταξίδι θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου.

Και όσο για τη Front Row του fashion show, εκεί ήταν οι φανατικοί του οίκου και καλοί φίλοι του Scott: Fergi, Vanessa Hudgens, Courtney Love, Ashley Graham και Cameron Dallas.

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK