42.grLifestyleH Eλλη Στάη πιο ανθεκτική στους γάμους και από την Liz Taylor

Μια ζωή πολλών καρατίων

H Eλλη Στάη πιο ανθεκτική στους γάμους και από την Liz Taylor

Θα εκφωνήσει το πρώτο δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη

Η αντοχή της Ελλης Στάη στους γάμους είναι θρυλική και μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη της Liz Taylor. Αυτό το καιρό η Ελλη ετοιμάζεται να κάνει τον 5ο της γάμο. Μπορεί και τον 6ο. Κανείς άλλωστε δεν κρατάει λογαριασμό-εκτός από τους κουτσομπόλες των σχετικών εκπομπών. Ούτε και η ίδια πλέον δεν κρατάει λογαριασμό. Αλλωστε οι αριθμοί ποτέ δεν είχαν σημασία στη ζωή της κι αυτό γιατί υπήρξαν καθοριστικοί για τις ζωές των ανδρών με τους οποίους συνταξίδεψε. Οπως και νάχει της ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο και να εκφωνήσει το πρώτο δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Είναι αυτά τα νέα ξεκινήματα που διατηρούν την Ελλη αιώνια έφηβη. Για την ιστορία: Ο τολμηρός εφοπλιστής Nίκος Μουνδρέας φιλοδοξεί να γίνει (ή μήπως έγινε κιόλας) ο νέος άνδρας της ζωής της.

Θεωρείται η “σιδηρά κυρία” της δημοσιογραφίας. Κύριο στοιχείο της ομορφιάς της αποτελούν τα γαλάζια μάτια της.

 

Η Έλλη γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου 1954 στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα.Είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά και κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του “Λίμπρο ντ’ όρο” του νησιού.

Είναι απόφοιτη του Αρσακείου. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία. Για λίγο διάστημα άσκησε κανονικά τη δικηγορία.

 

Ξεκίνησε ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες Αυγή, Μεσημβρινή και Ακρόπολη. Εκεί έκανε και το πρώτο της πρωτοσέλιδο, εξασφαλίζοντας αποκλειστική συνέντευξη από τον “μύθο” της Fiat Τζιάνι Ανιέλι.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα η Έλλη Στάη στην εφ’όλης της ύλης συνέντευξή της περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο ένα συμβάν που διαχειρίστηκε όταν ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Δεν λέω, ήμουν πολύ ωραίο κορίτσι. Ο διευθυντής με κοιτάει έκπληκτος σαν να βλέπει UFO και λέει: “Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Θέλω να δουλέψω του λέω. “Ωραία” μου λέει. Με ένα ειρωνικό μειδίαμα από εδώ μέχρι εκεί. “Αφού θέλεις να δουλέψεις, προσπάθησε να πάρεις συνέντευξη από τον Τζιάνι Ανιέλι”. Εντάξει, είπα και έφυγα. Και καθώς προχωρούσα προς την έξοδο, έβλεπα τα ανδρικά βλέμματα να απολαμβάνουν, να σχολιάζουν και να χαχανίζουν”… “Μέσα µου πείσμωσα. Έτσι είστε; Τώρα θα δείτε. Και όρμησα. Κατάφερα να µπω στην πίστα του αεροδρομίου, να πλησιάσω τον Ανιέλι και µιλώντας του στα ιταλικά κατάφερα να του αποσπάσω μια μίνι συνέντευξη πέντε ερωτήσεων”

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε στην ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Την περίοδο εκείνη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ. Από το 1989 συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο του Flash 96 ως ανταποκρίτρια ευρωπαϊκών θεμάτων στις Βρυξέλλες.

Το 1993 επιστρέφει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και μετά από συνεννόηση με τον Σταμάτη Μαλέλη, εγκαινιάζει τα “τηλεοπτικά παράθυρα”, που ανεβάζουν κατά πολύ την τηλεθέαση του δελτίου κάνοντάς το πρώτο σε τηλεθέαση. Τα παράθυρα τελικά υιοθετούνται και από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA παρουσιάζοντας την πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή “Ελλήσποντος” τη σεζόν 1996-1997.

Από το 1997 έως το 1999 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.Από το 1999 έως το 2006 συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Αυτά τα χρόνια θεωρούνται το καλύτερο διάστημα στην καριέρα της: αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και εκτοξεύει την τηλεθέασή του ξεπερνώντας κατά πολύ το αντίστοιχο δελτίο του Mega (που τότε παρουσίαζε ο Νίκος Χατζηνικολάου), ενώ παράλληλα παρουσιάζει και μία από τις πιο διάσημες εκπομπές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, “Με τα μάτια της Έλλης”, στην οποία φιλοξενούνται πολιτικοί, καλλιτέχνες και άλλες γνωστές προσωπικότητες. Όταν όμως η τηλεθέαση άρχισε να πέφτει, η ιδιοκτησία του ΑΝΤ1 αποφάσισε να ορίσει τον Νίκο Ευαγγελάτο ως συμπαρουσιαστή του κεντρικού δελτίου. Το σχήμα, που τροφοδότησε δημοσιεύματα, σχόλια και ποικίλα κουτσομπολιά, κράτησε μόλις έναν μήνα.

Τον Φεβρουάριο του 2007 συνεργάζεται και πάλι με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την εκπομπή “Έλλη” και παράλληλα ως βασική σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη.

Ένα χρόνο μετά (Ιανουάριος 2008) συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου συμπαρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα και παράλληλα επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή “Persona Grata”.

Το 2010 συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 (προηγήθηκε η συνεργασία το 1999 με την εκπομπή “Ελλιγμοί”) παρουσιάζοντας την καθημερινή εκπομπή Elli’s Point, με την δημοσιογράφο Νικόλ Λειβαδάρη.

Το Φεβρουάριο του 2011 επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη ΝΕΤ, καθώς και την εβδομαδιαία εκπομπή talk show NETWEEK μέχρι και τον Ιούνιο του 2013 που έκλεισε η ΕΡΤ με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με το δικό της ειδησεογραφικό πόρταλ THE TOC παρουσιάζοντας το διαδικτυακό δελτίο ειδήσεων με τον τίτλο Newsroom

 

Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους, και θα μπορούσε κανείς να τολμήσει να πει ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Και αυτό βέβαια όχι πως δεν της άξιζε, διότι μια τέτοια γυναίκα, θηλυκή και πολύ άξια στην δουλειά της θα έπρεπε να έχει τον καλύτερο.

Πρώτος γάμος λοιπόν, είναι με τον δικηγόρο Νίκο Στάη, στου οποίου το γραφείο βρέθηκε για λίγο ασκούμενη. Εκεί ήρθε ο μεγάλος έρωτας και τον έριξε τον τότε καλό δικηγόρο, μια ασκούμενη μικρή δικηγόρος. Τον χωρίζει σύντομα, διότι ο έρωτας της πέρασε γρήγορα, αλλά κρατά το επίθετο του και το 1981 βρίσκεται στην ΕΡΤ, όταν πολιτικός υπεύθυνος είναι ο Αναστάσιος Πεπονής, με τον οποίο συνεργάζεται η μητέρα της Ρενέ. Ξεκινάει λοιπόν το νέο της ειδύλλιο το οποίο επίσης καταλήγει σε γάμο, με τον διευθυντή ειδήσεων Δημήτρη Κατσίμη με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο.

Εν τω µεταξύ χωρίζει και µε τον ∆ηµήτρη Κατσίµη, αλλά έχοντάς τον πάντα υποστηριχτή βρίσκεται στον ΣΚΑΪ.

Ουδέποτε έκρυψε την αδυναµία της για τους ισχυρούς άνδρες και την πολυτέλεια. Εξού και επιλέγει η ίδια τον ∆ιονύση Λιβανό, τότε στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου, από τον οποίο ζητάει συνέντευξη για να τον γνωρίσει και από εκείνη την ίδια στιγµή µένει µαζί του. Είναι ο καιρός της θριαµβευτικής εισόδου στο λαµπερό λάιφ στάιλ της εποχής (αρχές της δεκαετίας του ‘90), καθώς µε τον σύζυγό της κάνουν στενή παρέα µε το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Στα µέσα της δεκαετίας του ‘90, ο Λιβανός έχει παραιτηθεί από υπουργός Τουρισµού στη σκιά του σκανδάλου για την άδεια καζίνου στον Φλοίσβο. Η Έλλη τον εγκαταλείπει.


Το 1999  έχει γνωρίσει και παντρευτεί τον Στέλιο Παναγόπουλο, έχει µετακοµίσει στην πολυτελή βίλα του στα νότια προάστια, αν και λίγο αργότερα, επιβάλλει τη µετακίνησή τους στο πολυτελές διαµέρισµα του συζύγου της στο Κολωνάκι, κάτι όµως που δεν αρκεί ως φαίνεται για να σώσει τον γάµο.

Tον Ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας με τον οποίο όμως χώρισαν το 2013.

Η Έλλη Στάη είναι επαγγελματίας καριέρας, μητέρα και σύζυγος. Ποιος είναι ο πιο δύσκολος ρόλος για την ίδια; «Ο πιο δύσκολος ρόλος έχει να κάνει με τις προτεραιότητεςς που βάζεις. Εγώ είχα δύο προτεραιότητες όπως εξελίχθηκε η ζωή, γιατί, καμιά φορά, οι αποφάσεις είναι και ασυνείδητες, ειδικά στα πιο νεανικά χρόνια. Ήταν το παιδί μου και η δουλειά μου. Παρόλο που παντρεύτηκα αρκετές ς φορές, είμαι ένας μοναχικός άνθρωπος στην ουσία μου. Τα δύο στοιχήματα που δεν ήθελα να χάσω –και δεν τα έχασα– ήταν το παιδί μου και η δουλειά μου. Αυτά κατέκλυσαν τη ζωή μου. Ε, είναι full time job και το ένα και το άλλο» λέει στο People.

«Ο γιος μου είναι μεγάλος πια. Τον παίρνω τακτικά τηλέφωνο, γιατί στους ανθρώπους που αγαπάς θα τηλεφωνήσεις και θα τους βασανίσεις και λίγο, από ενδιαφέρον προς αυτούς. Αλλά, όχι, παραδοσιακή μαμά με αρνητικά στοιχεία δεν ήμουν. Γιατί τον έσπρωχνα πάντα να σταθεί στα πόδια του. Να δει τη ζωή από τη δύσκολη πλευρά της. Αυτό που προσπάθησα είναι να γίνουμε φίλοι. Εδώ και αρκετά χρόνια, αυτός μου λέει πως είμαστε “buddies” (“φιλαράκια”) πια»

Ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της είναι οι φίλοι της οι οποίοι συχνά πυκνά ομολογούν ότι η Έλλη ως άνθρωπος δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που βλέπουν οι κοινοί θνητοί στο γυαλί.

Κολλητή της φίλη από το σχολείο είναι η Ελένη Κόκκαλη με την οποία είναι πολύ δεμένες.

Είναι μια γυναίκα που προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται καθημερινά.

Δεν το έχει καθόλου με την μαγειρική αλλά έχει κατά καιρούς να μαγειρέψει “απλά πράγματα”.

“Αγαπημένο υγιεινό σνακ είναι οι ξηροί καρποί. Βέβαια υποκύπτω συνήθως και σε όλες τις «γουρουνιές», αλλά ξέρω ότι δεν είναι πάντα σωστό αυτό”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Aργά”, με τον Νίκο Μαστοράκη και τον Θοδωρή Αθερίδη μιλώντας για την ζωή της, εξομολείται: “Έχω εκρήξεις, αλλά λεκτικά. Φωνάζω, δεν βρίζω.”…”Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν πολύ μικρή, 7 χρονών. Γι’ αυτό έγινα σκύλα.Αυτές οι καταστάσεις απώλειας γονιού σε κάνουν control freak. Έχω δει τους περισσότερους άντρες να είναι πιο αδύνατοι από μένα και σας διαβεβαιώνω είναι μια έλλειψη η οποία έχω”

Φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το περιοδικό DownTown στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον HIV.

Η Elizabeth Rosemond Taylor, όπως ήταν το πλήρες όνομά της, γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1932, στο Hampstead του Λονδίνου κι αποτέλεσε μια από τις θρυλικές παρουσίες της χρυσής εποχής του κινηματογράφου. Από μικρή ξεχώρισε για το ταλέντο και την ομορφιά της. Έγινε γνωστή στο χώρο του θεάματος ως Liz Taylor κι έμεινε στην ιστορία για τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της, την πολυτάραχη ερωτική ζωή της, τους πολλούς συντρόφους, αλλά και την αγάπη της για τα διαμάντια.

Από την Mαρία Πορτοκαλάκη

Στην ηλικία των 3 χρόνων, ξεκίνησε μαθήματα μπαλέτου, ενώ στα 9 της έκανε το ντεπούτο της στην ταινία ”There’ s one born every minute” και είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Universal. Αργότερα, μεταφέρθηκε στην εταιρεία MGM, μέσω της οποίας συμμετείχε στη σειρά ”Λάσι” και υποδύθηκε τη Βέλβετ Μπράουν στην ταινία ”Εθνικό βελούδο”.

Aργότερα, οι επαγγελματικές προτάσεις έπεφταν βροχή στη ζωή της, φτάνοντας στην αποκορύφωση της καριέρας της, το 1963, όπου για τον ρόλο της ”Κλεοπάτρας” πήρε 1.000.000 δολάρια, ποσό – ρεκόρ για ηθοποιό εκείνης της εποχής.

Μέχρι τότε όμως, είχε συμμετάσχει σε εξίσου μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές. Eδώ η Elizabeth, το 1944 στην ταινία ”National Velvet”.

Εδώ, στην ταινία ”Giant” με τον James Dean

Mε τον Paul Newman στην ταινία ”Cat on a Hot Tin Roof”, 1958

Mε τον Montgonery Clift

Mε τον Peter Lawford

Με τον David Bowie!

Με τον Richard Burton και την Lucille Ball

Με τον πολύ καλό της φίλο Michael Jackson!

Η ίδια σε συνεντεύξεις της, είχε δηλώσει πως ”Όλα ήταν στα χέρια της από πάντα – εμφάνιση, φήμη, πλούτος, τιμή, αγάπη. Δεν είχα να αγωνιστώ για τίποτα!”

Από την άλλη όμως, ευχόταν: ”Περισσότερο από όλα τα πράγματα στον κόσμο, θα ήθελα να βρεθεί ένας άντρας, που θα μπορεί να με ελέγχει!”

Η φύση ήταν γενναιόδωρη μαζί της. Η Εlizabeth, ξεχώριζε ανέκαθεν για τη σπάνια ομορφιά της, το λευκό της δέρμα, τα μαύρα μαλλιά, τα καλοσχηματισμένα χείλη και… τα υπέροχα, βιολετί μάτια της. Με όλα αυτά τα φυσικά χαρίσματα, ήταν λογικό που τη δεκαετία του ’50 ψηφίστηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο!

Η Elizabeth Taylor με ρεκόρ εμφανίσεων σε εξώφυλλα περιοδικών – 11 εμφανίσεις στο Life Magazine και 14 People – έρχεται δεύτερη στην κατάταξη, μετά την Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τον τελευταίο καιρό δυστυχώς, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και μόλις δύο μήνες πριν, νοσηλεύτηκε  σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες με συμπτώματα καρδιακής ανεπάρκειας. Η πολυαγαπημένη ηθοποιός τελικά, δεν άντεξε την μάχη  και σήμερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Cedars-Sinai του Λος Άντζελες.

Πάθος με τα διαμάντια!

Ήταν γνωστό το πάθος της Elizabeth για τα κοσμήματα και η ίδια ήταν πολύ καλή πελάτισσα του γνωστού σχεδιαστή, Shlomo Moussaieff. Μάλιστα, σύμφωνα με δική της δήλωση, όταν γεννήθηκε, για 8 ημέρες τα μάτια της ήταν κλειστά… Αλλά όταν τα άνοιξε, το πρώτο πράγμα που αντικρύσε ήταν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων… Τυχαία η αγάπη της για τα κοσμήματα; Με το πέρασμα των ετών, έγινε κάτοχος, δύο εκ των πιο περιζήτητων και δημοφιλών κοσμημάτων…

Του 33,19 καρατίων Krupp Diamond και του 69,42 καρατίων Taylor-Burton Diamond, που πήρε το όνομά του από το δημοφιλές ζευγάρι, όταν ο γνωστός ηθοποιός το παρήγγειλε αποκλειστικά για εκείνη. Πρόκειται για ένα διαμάντι σε σχήμα αχλαδιού που ζυγίζει 13,88 γραμμάρια. ”Big girls need big diamonds”, έλεγε…

Επίσης, είναι η ιδιοκτήτρια του 50 καρατίων La Peregrina pearl, το πιο γνωστό μαργαριτάρι όλων των εποχών. Tης το προσέφερε σαν δώρο o Burton το 1969, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η ίδια η Τaylor, προς τα τέλ της δεκαετίας του ’90, άρχισε να σχεδιάζει τα δικά της κοσμήματα για την σειρά ”Elizabeth Collection”, καθώς και 3 αρώματα, το “Passion”, το “White Diamonds” και το “Black Pearls”, που οι πωλήσεις τους ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Η Τaylor είχε ενεργή συμμετοχή και αφιέρωνε πολύ χρόνο, κατά τη διάρκεια της ζωής της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα για ανθρώπους που πάσχουν από τον ιό του AIDS

H πολυτάραχη ερωτική της ζωή:

Η ερωτική ζωή της Liz Taylor ήταν πολυτάραχη και η ίδια είχε αποσπάσει τον τίτλο της μοιραίας γυναίκας, αφού είχε κάνει 8 γάμους με 7 συντρόφους. Η ίδια είχε πει στο παρελθόν: ”Kανείς δεν μπορεί να μου πει, ποιον θα αγαπήσω και ποιον όχι. Κανείς δεν μπορεί να μου πει με ποιον θα βγαίνω και με ποιον όχι.” Τον Μάιο του 1950 η Liz παντρεύτηκε τον Conrad “Nicky” Hilton, με τον οποίο χώρισε τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου.

Λίγο καιρό αργότερα, στις 21 Φεβρουαρίου του 1952 έκανε το δεύτερο γάμο της με τον ηθοποιό Michael Wilding, με τον οποίο, όμως, χώρισε μετά από 5 χρόνια.

Κι ενώ τον Ιανουάριο του 1957 χώρισε από τον Wilding, ένα μήνα αργότερα βρέθηκε στη ζωή της ο παραγωγός Michael Todd, ο οποίος πέθανε στις 22 Μαρτίου του επόμενου χρόνου. Ο Michael Todd ήταν και ο μόνος από τους συζύγους της που την άφησε χήρα.

Eδώ όλη η οικογένεια Todd!

Η ερωτική ζωή της, όμως, δεν σταματά εκεί, αφού τον Μάη του 1959 παντρεύεται τον τραγουδιστή Eddie Fisher και ζουν μαζί μέχρι και το Μάρτιο του 1964, που χώρισαν.

Την ίδια περίοδο, άλλωστε, γνώρισε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του γνωστού ηθοποιού Richard Burton. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το Μάρτη του ’64, χώρισαν τον Ιούνιο του ’74 και ξαναπαντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά. Η σχέση τους, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει και τελικά αποφάσισαν να πάρουν για δεύτερη φορά διαζύγιο, τον Ιούλιο του 1976.

Εκείνη την εποχή, άλλωστε, είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν την Liz Taylor, να βρίσκεται στο πλευρό ρου Ιρακινού πρέσβη της Washington, Ardeshir Zahedi, με τον οποίο είχε ταξιδέψει μέχρι την Τεχεράνη. Το ειδύλλιο μεταξύ τους όμως δεν κατάφερε να κρατήσει.

Μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου είχε ξεπεράσει το χωρισμό τους και παντρεύτηκε τον John Warner, με τον οποίο χώρισε λίγα χρόνια αργότερα.

Τελευταίος συζυγός της ήταν ο Larry Fortensky, μετον οποίο έζησε 5 χρόνια, ώσπου τελικά χώρισε και με αυτόν το 1996.

Απέκτησε 4 παιδιά. Με τον Wilding απέκτησε δύο γιους, τον Michael Howard και τον Christopher Edward, με τον Todd, μία κόρη, την Elizabeth Frances “Liza” Todd, με τον Burton μία κόρη, την Maria και το 1971, η Elizabeth έγινε πρώτη φορά γιαγιά, όταν δηλαδή ήταν μόλις 39 ετών. Αργότερα απέκτησε ακόμα 9 εγγόνια, καθώς και 4 δισέγγονα.

Δες φωτογραφίες από την εποχή που ήταν με τον Richard Burton!

Ιούνιος του 1963

Λίγο μετά τα γυρίσματα της ”Κλεοπάτρας”!

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE