Σε μία από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Αττικής, στη Βουλιαγμένη και στην κυριολεξία δίπλα στο κύμα, βρίσκεται το Blue Fish του σεφ Γιώργου Οικονομίδη, ένα μπουτίκ εστιατόριο θαλασσινών που «κουβαλάει» στα όμορφα πιάτα του την επιτυχημένη παρουσία του εδώ και 3 χρόνια στη Νάουσα της Πάρου. Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός πως σε τέτοιου είδους εστιατόρια οι γεύσεις έρχονται πάντα σε δεύτερη μοίρα (ή τουλάχιστον δίπλα-δίπλα), καθώς το τοπίο είναι εκείνο που κλέβει την παράσταση, το Blue Fish έχει έχει ήδη καταφέρει να αποκτήσει τη φήμη ενός χώρου με εξαιρετικές θαλασσινές γεύσεις, «πειραγμένες» αριστοτεχνικά με την ιδιαίτερη ιαπωνική τεχνική, δοκιμάζοντας πρωτοποριακές κοπές στα ψάρια και επιλέγοντας για το ψήσιμο αποκλειστικά την ιαπωνική ψησταριά, τη robata.
Πιάτα μεσογειακά αλλά επηρεασμένα από την ιαπωνική και ευρωπαϊκή αισθητική, χωρίς να ξενίζουν πάντως, όπως το τηγανητό καλαμάρι με γλυκιά σος από λάιμ, παριανή κάπαρη και πιπέρι σιτσίμι, η σφυρίδα φιλέτο με ψητά λαχανικά, πουρέ πατάτας και agioli παντζαριού, το λαβράκι crispy skin αλλά και η κλασική αστακομακαρονάδα. Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με ένα περιβάλλον που δένει απόλυτα με το γαλάζιο της θάλασσας και την ηρεμία του τοπίου κόλπου της Βουλιαγμένης.
Λ. Ποσειδώνος 4, Βουλιαγμένη, τηλ.: 210-967 1778