42.grRead ThisAngsana Corfu Resort & Spa: Top Greek Resort 2021

Greek Hospitality Awards 2021

Angsana Corfu Resort & Spa: Top Greek Resort 2021

Aπλώνεται αρμονικά σε έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και 37 βίλες

Το Angsana Corfu Resort & Spa, το πρώτο resort της Banyan Tree Hotels & Resorts στην Ευρώπη, απέσπασε τρεις συνολικά βραβεύσεις στα Greek Hospitality Awards 2021, του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που επιβραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας. Οι νικητές ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 αναδεικνύοντας για ακόμα μια χρονιά τις καινοτόμες επιχειρήσεις που αποτελούν δυναμικό παράδειγμα στον τουριστικό κλάδο. Το Angsana Corfu διακρίθηκε με Silver Award στην κατηγορία  Top Greek Resort 2021, Gold Award στην κατηγορία Best Greek New Resort και Gold Award στην κατηγορία Best Greek Spa Resort.

Ο μοναδικός συνδυασμός μεσογειακής και ασιατικής φιλοξενίας που πρεσβεύει το resort κατάφερε να ξεχωρίσει και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους το επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν λειτουργίας του. Το Angsana Corfu Resort & Spa απλώνεται αρμονικά σε έκταση 210 στρεμμάτων και αποτελείται από 159 πολυτελή δωμάτια και σουίτες και 37 βίλες χτισμένες αμφιθεατρικά στην πλαγιά του λόφου με θέα στη θάλασσα. Προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια, το resort αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για χαλάρωση και αποφόρτιση, καθώς στις εγκαταστάσεις του φιλοξενεί το παγκοσμίου φήμης βραβευμένο Angsana Spa. Δέκα εστιατόρια και lounge-bars ολοκληρώνουν τη high-end εμπειρία διαμονής, ενώ μια εξειδικευμένη ομάδα concierge βρίσκεται στη διάθεση του επισκέπτη με στόχο να οργανώσει το τέλειο ταξίδι στον απόλυτο προορισμό του Ιονίου! Το ξενοδοχείο-κόσμημα στις Μπενίτσες της Κέρκυρας εισήλθε δυναμικά στην τουριστική αγορά του νησιού, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της ελληνικής φιλοξενίας, πράγμα που πιστοποιούν και οι επισκέπτες του αναδεικνύοντάς το ως το καλύτερο νέο resort στην Ελλάδα.

Το Angsana Corfu Resort & Spa δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει στη φετινή διοργάνωση, κατακτώντας και το βραβείο του καλύτερου Spa Resort, καθώς προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ολιστική wellness εμπειρία στην ελληνική αγορά. Το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο Angsana Spa με 11 αίθουσες θεραπείας και κυρίαρχο στοιχείο τη θέα της θάλασσας του Ιονίου είναι ο ιδανικός χώρος για όσους αναζητούν αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος. Εδώ, οι ιστορικές και προοδευτικές τεχνικές της Δύσης συναντούν αυτές της Ανατολής με φόντο την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Ασιατικές και μεσογειακές exclusive θεραπείες προσώπου και σώματος, ενσωματωμένες σε μια μορφή ιεροτελεστίας, αναζωογονούν ψυχή και σώμα, μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. To Αngsana Spa σε συνδυασμό με την εσωτερική πισίνα 25 μέτρων και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο προσφέρουν τον χώρο και το άγγιγμα της απόλυτης χαλάρωσης σε ένα ονειρικό περιβάλλον.

Ο κ. Jean Marc Roucos, Sales & Marketing Director του Angsana Corfu Resort & Spa κατα την παραλαβή των βραβείων από την υπουργό τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη

Σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής του Angsana Corfu Resort & Spa, κ. Μιχάλης Μεταξάς αναφέρει: “Για όλη την ομάδα του ξενοδοχείου, οι συγκεκριμένες διακρίσεις αποτελούν μια τεράστια επιτυχία και είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό από την πρώτη κιόλας σεζόν λειτουργίας του Angsana Corfu Resort & Spa να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας, καθώς προτεραιότητά μας είναι να τους χαρίσουμε μια μοναδική εμπειρία αυθεντικής φιλοξενίας προσαρμοσμένη στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Με την υπογραφή του ομίλου της  Banyan Tree Hotels & Resorts που για πρώτη φορά έφτασε στην Ελλάδα, το resort ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες όλων και πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε  με την ίδια πίστη στο όραμά μας και την ίδια αγάπη να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όσους μας τιμούν με την προτίμησή τους.”

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS