42.grPassbookΖήσε ως τις 29 Νοεμβρίου την εμπειρία της Black Friday στη MediaMarkt

MediaMarkt

Ζήσε ως τις 29 Νοεμβρίου την εμπειρία της Black Friday στη MediaMarkt

Ο απόλυτος ηλεκτρονικός προορισμός για τις αγορές των ονείρων σου με εγγύηση χαμηλότερης MediaMarkt τιμής

Ποιος κορωνοϊός και ποια καραντίνα! Λίγο πριν την αλλαγή ενός χρόνου θα θέλαμε να φύγει και να μην ξαναγυρίσει, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ανάγκη για ανανέωση και αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, αναζητώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα μας βοηθήσουν να ικανοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις μικρές-μεγάλες απολαύσεις της καθημερινότητας μας.

Από την τηλεόραση, που σκεφτόμαστε καιρό τώρα να αλλάξουμε, και το φούρνο ή το ψυγείο που ξεκίνησαν να «παίζουν» στο δικό τους μουσικό σκοπό (το ψυγείο με ένα χτύπημα αλλάζει ρυθμό), ως την καφετιέρα για εσπρέσο που «βράζει» συχνά από το θυμό της και τον αφρυγαντήρα, τον οποίο πάντα ελπίζαμε να αποκτήσουμε.

Ποιος όμως μπορεί να περιμένει τις εορτές όταν έως τις 29 Νοεμβρίου έχουμε τη μοναδική ευκαιρία, με πολύ προσιτές τιμές, να αποκτήσουμε ότι ονειρευόμαστε; Ναι, η Black Friday είναι εδώ και το MediaMarkt.gr με ένα μόνο κλικ μακριά μας!

Γρήγορα, εύκολα και αναλυτικά

Το καλό με την καραντίνα είναι ότι δεν θα χρειαστεί ούτε καν να σηκωθούμε από τον καναπέ ή το γραφείο, καθώς με ένα μόνο κλικ μπαίνουμε στο άψε-σβήσε στο εντυπωσιακά λειτουργικό και πανεύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt, ενώ σύροντας μόνο το δαχτυλάκι ανοίγονται μπροστά μας όλα τα προϊόντα των ονείρων μας, σε μεγάλη ποικιλία, στάνταρ επάρκεια και –πάνω απ’ όλα- γνωρίζοντας ότι σε αυτήν εδώ την ηλεκτρονική διεύθυνση γίνεται ένα πραγματικό πάρτι χαμηλών τιμών και προσφορών, ενώ μπορούμε πολύ εύκολα, πίνοντας το εσπρέσο μας, να συγκρίνουμε τιμές, «ζυγίζοντας» τις οικονομικές μας δυνατότητες με τα προϊόντα που ονειρευόμαστε.

Πως να απολαύσεις το «Crown» όπως του αξίζει

Ψάχνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt είναι αδύνατον να μη σκεφτείς πως «είναι η τέλεια ευκαιρία» να αγοράσεις την τηλεόραση των ονείρων σου, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Εδώ, με την ησυχία σου, θα βρεις αυτή που ονειρεύεσαι χωρίς να σε πιέζει το άγχος και η πίεση του χρόνου, σε μία τεράστια ποικιλία και επάρκεια, συγκρίνοντας μάλιστα τις τιμές των μοντέλων αλλά και των απίθανων απολαύσεων που προσφέρουν.

Γιατί, ναι, στo ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις ο ίδιος τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που αναζητάς, κάνοντας ένα απλό κλικ στις επιλογές της μπάρας, αριστερά της οθόνης.

Και ακόμα δεν έχεις φτάσει στο καλύτερο καθώς με ένα κλικ, αποκαλύπτεται στην οθόνη σου το μοντέλο που ονειρεύεσαι, σε μεγάλες εικόνες από όλες τις πλευρές και γωνίες, ενώ ανοίγονται μπροστά σου και οι πιο απίθανες μεγάλες-μικρές τεχνικές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά, για τα οποία, σε κάθε άλλη περίπτωση, θα έπρεπε να βγάλεις την υπάλληλο για φαγητό ώστε να στα εξηγήσει. Καθόλου άσχημη ιδέα ε;

Και όταν πια σιγουρευτείς, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να κλικάρεις την επιλογή σου στο «καλάθι» και να διαλέξεις κάποιους από τους πολλούς τρόπους πληρωμής αλλά και -το κυριότερο- τον αριθμό των δόσεων που ταιριάζουν στην οικονομικό σου προγραμματισμό. Τόσο εύκολα και απλά!

Γεύσου (επιτέλους) το παγωτό των ονείρων σου

Τι να την κάνεις όμως μια σούπερ-ουάου τηλεόραση όταν –και ενώ βλέπεις τον Κάρολο να ξελογιάζεται από την Καμίλα, αναγκάζεσαι να χτυπάς συχνά-πυκνά το ψυγείο στην «πλάτη», ναι, εκείνο που σου χάρισε ο παππούς, όταν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt θα βρεις εύκολα, απλά και οικονομικά αυτό που πραγματικά σου αξίζει.

Γιατί εδώ, θα βρεις όλες τις αναλυτικές πληροφορίες όπως το μέγεθος, τον όγκο, την απόδοση θορύβου και την πραγματική κατανάλωση ενέργειας, ώστε να αγοράσεις το ψυγείο που πραγματικά θα σε κάνει να μην «ξεκολλάς» από το θελκτικό περιεχόμενο του, απολαμβάνοντας στη θερμοκρασία που ακριβώς θέλεις το παγωτό που αγαπάς.

Πιστεύεις δηλαδή, ειλικρινά τώρα, ότι θα μπορούσες από κάπου αλλού να αγοράσεις ένα θαύμα της τεχνολογίας με τιμές που ξεκινούν από τα 115 ευρώ; Ούτε στα παγωμένα όνειρα σου. Με μερικά κλικ, λίγη σκέψη και πολύ όρεξη για παγωτό (σοκολάτα).

Ναι, είναι όλα τόσο εύκολα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt.gr μπορείς να βρεις ότι άλλο ονειρεύεσαι, στις τιμές που θέλεις, ή και ακόμα χαμηλότερα, επιλέγοντας ο ίδιος της δόσεις που θέλεις αλλά και τη διαδικασία πληρωμής.

Επιπλέον, θα βρεις υπηρεσίες και προσφορές που ούτε μπορούσες να φανταστείς, ενώ δύο τηλεφωνικά κέντρα με πολύ ευγενικές και πρόθυμες φωνές είναι πάντα εκεί για να σε εξυπηρετήσουν και να λύσουν την κάθε σου απορία. Όσο για τα προϊόντα των ονείρων σου; Θα έρθουν σπίτι γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς καν να χρειαστεί να κουνηθείς από τον καναπέ σου.
Ως τις 29 Νοεμβρίου η Black Friday και το online κατάστημα της MediaMarkt είναι ο απόλυτος ηλεκτρονικός προορισμός για τις αγορές των ονείρων σου.

Μπες σήμερα!

Μπες τώρα!

SHARE

Περισσότερα

MORE PASSBOOK