42.grFashion BookΦόρεσε Oscar de la Renta χωρίς εσώρουχο και δίχασε τους ανθρώπους της μόδας

Rihanna

Φόρεσε Oscar de la Renta χωρίς εσώρουχο και δίχασε τους ανθρώπους της μόδας

Τελικά της λείπει το γούστο ή το κάνει επίτηδες;

Με μια κίτρινη φούστα-υπερπαραγωγή από τον οίκο Oscar de la Renta εμφανίστηκε αυτές τις μέρες η Rihanna σε εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης όπου παρουσίασε τη νέα συλλογή της Fenty Beauty Line, με καλλυντικά. Όμως και αυτή η εμφάνιση δεν πέρασε χωρίς τα ανάλογα και -ως επί το πλείστον-  καυστικά σχόλια.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

Η 29χρονη από τα Barbados, η οποία δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τις καλόγουστες εμφανίσεις της, επέλεξε την ομολογουμένως εντυπωσιακή και δραματικού ύφους ψηλόμεση καναρινί φούστα, που δεν μπορεί να αγοράσει κάποιος, και τη συνδύασε με του ίδιου χρώματος μπλουζάκι, χωρίς εσώρουχο από μέσα, χρυσά ψηλοτάκουνα σανδάλια που έδεναν πάνω στο πόδι της και πανάκριβα διαμαντένια κοσμήματα.

Και όπως συμβαίνει με τις περισσότερες εμφανίσεις της έτσι και αυτή δίχασε τους ανθρώπους της μόδας, καθώς η απουσία εσωρούχου που κάνει see-through το μπλουζάκι της, σύμφωνα με πολλούς, δεν αποτελεί στοιχείο μιας elegant επιλογής. Και εδώ που τα λέμε έχουν δίκιο. Βέβαια στην περίπτωσή της δεν είναι σίγουρο κατά πόσο οι λάθος επιλογές της έχουν να κάνουν με την κακή αίσθηση που έχει για τη μόδα ή με τη συνειδητή επιλογή της να προκαλέσει. Όπως και να΄χει οι άνθρωποι της μόδας ασχολούνται μαζί της μια και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι λατρεύουν να τη μισούν.

Όσον αφορά τώρα στο χρώμα η τραγουδίστρια έχει μια ιδιαίτερη αγάπη που καταλήγει σε εμμονή με αυτό, καθώς δεν είναι λίγες οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί που το έχει επιλέξει. Και καλά κάνει γιατί της πάει.

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK