42.grNews DeskΣτη μαγική, luxurious έπαυλη των Σπετσών

Cavo Sereno

Στη μαγική, luxurious έπαυλη των Σπετσών

35 στρέμματα καταπράσινης γης σε ένα απίθανο -και μαγικά απόκρημνο- ακρωτήριο

Η βίλα Cavo Sereno θα μπορούσε να αποτελεί την εξοχική έπαυλη των Ωνάσσηδων ή των Λάτσηδων ή και των Νιάρχων, που έτσι κι αλλώς απέχει ελάχιστα μίλια από την περίφημη Σπετσοπούλα των τελευταίων. Πρόκειται για μια άκρως εντυπωσιακή βίλα, αρκετών επιπέδων και πολλαπλών κτισμάτων, σε ένα απίθανο ιδιωτικό -και μαγικά απόκρημνο- ακρωτήριο των Σπετσών έκτασης περίπου 35 στρεμμάτων, η οποια διατίθεται προς πώληση από το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty.

Αν και το ακίνητο διαθέτει μια εντυπωσιακή σε αρχιτεκτονική και στυλ κύρια κατοικία, εμπνευσμένη από τα πανέμορφα αρχοντικά του νησιού και μια πισίνα που πραγματικά κόβει την ανάσα τόσο για τις διαστάσεις όσο και για τους γύρω χώρους της, ο εύπορος αγοραστής της Cavo Sereno θα έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει δύο εντελώς ιδιωτικά λιμανάκια, κατάλληλα, τουλάχιστον το ένα, για τον ελλιμενισμό ενός γιοτ ή ενός μικρότερου σκάφους, καθώς και τη χαρά της κολύμβησης στην καταγάλανη θάλασσα, μακριά από αδιάκριτα μάτια και φασαρία.
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια εξοχική κατοικία με δεκάδες επιλογές αναψυχής, διασκέδασης και χαλάρωσης και η οποία όμως μέσω του κεντρικού δρόμου προσφέρει τη δυνατότητα σε ελάχιστη ώρα να βρίσκεται κανείς στα ομορφότερα και πιο κεντρικά σημεία των Σπετσών.

Στα 35 στρέμματα της Cavo Sereno, από τα οποία τα κτίσματα καταλαμβάνουν μόλις τα 620 τετραγωνικά μέτρα, περιλαμβάνονται εκτός από πανέμορφοι, μεσογειακοί κήποι με κάθε είδους λουλούδια, 700 ελαιόδεντρα, κατάλληλα για την παραγωγή εκλεκτού ελαιολάδου, αμπελώνας με Merlot και άλλες ποικιλίες σταφυλιών, μποστάνια λαχανικών και βοτάνων, ενώ διάσπαρτες στο κτήμα βρίσκονται ροδακινιές, συκιές, πορτοκαλιές, λεμονιές και κάθε είδους οπωροφόρα δέντρα. Επιπλέον, ένα μεγάλο δίκτυο από μονοπάτια οδηγούν μέσα από τους κήπους στα διάφορα σημεία αναψυχής της έπαυλης, τα οποία, όπως φαίνονται και από τις φωτογραφίες, είναι διάσπαρτα στο κτήμα και κρύβουν πολλές όμορφες εκπλήξεις.

Ως προς τα ίδια τα κτίσματα, η Sotheby’s διαθέτει ελάχιστες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ότι η πανέμορφη κύρια κατοικία, κτισμένη σε τρία επίπεδα, το ένα, το χαμηλότερο, πετρόκτιστο, διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, ενώ υπάρχει και ένα πλήρης οργανωμένος ξενώνας ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 8 άτομα. Ξεχωριστή κατοικία αποτελεί και ο χώρος κάτω από την υπερυψωμένη εντυπωσιακή πισίνα, ενώ από τις εικόνες της μεσιτικής εταιρείας διακρίνονται αρκετά ακόμα κτίσματα, τα οποία πιθανά να αποτελούν αποθηκευτικούς χώρους για το ελαιόλαδο, το κρασί ή για όποια άλλη χρήση.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ακίνητο διαθέτει ένα κελάρι για 1.200 μπουκάλια κρασιού, ακόμη και βαρέλια για την παραγωγή οίνου και γκαράζ αρκετά μεγάλο ώστε να φιλοξενεί 3 αυτοκίνητα, για τις περιοχές βέβαια που επιτρέπεται η μετακίνηση στις Σπέτσες με τετράτροχα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

SHARE
MORE NEWS DESK