42.grFashion BookAmanda Seyfried: Η υπέροχη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί

74ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας

Amanda Seyfried: Η υπέροχη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί

Ο οίκος Alexander McQueen στα καλύτερά του

Από τις πρώτες κυρίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του 74ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας, η ηθοποιός Amanda Seyfried έκανε μια λαμπερή εμφάνιση μαγνητίζοντας στην κυριολεξία τα βλέμματα. Η 32χρονη, την οποία γνωρίσαμε από την κινηματογραφική ταινία “Mamma Mia”, έχοντας πιάσει πίσω τα μαλλιά της, για να φανούν τα Chopard σκουλαρίκια της, επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο μαύρο gothic φόρεμα του οίκου Alexander McQueen, από την ανοιξιάτικη συλλογή, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Η Seyfried πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ethan Hawke στην ταινία «First Reformed» του Paul Schrader, το οποίο διεκδικεί Χρυσό Λιοντάρι.

Το “First Reformed” αφηγείται την ιστορία ενός ιερέα, πρώην στρατιωτικού, στη Νέα Υόρκη, που δεν καταφέρνει να αποτρέψει την αυτοκτονία ενός ακτιβιστή και έρχεται κοντά στη νεαρή θρησκευόμενη χήρα του, μέλος της ενορίας του. Ο Hawke που ενσαρκώνει το ρόλο είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να τον ερμηνεύσει,  καθώς ο χαρακτήρας αυτός έχει πολλά δικά του στοιχεία.

Στη Βενετία θα υπάρξει και φέτος το ελληνικό στοιχείο. Αυτή τη φορά με εκπρόσωπο τον Γιώργο Ζώη, σε διπλό ρόλο: αυτόν του σκηνοθέτη της ταινίας «8η Ηπειρος», που θα προβληθεί στο Τμήμα των Οριζόντων, αλλά και του μέλους της κριτικής επιτροπής του βραβείου “Lion of the Future”, το οποίο δίνεται στον πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη.

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK