42.grLifestyleΈχασα ένα κομμάτι της αθωότητάς μου

ΚΛΕΛΙΑ ΑΝΔΡΙΟΛΑΤΟΥ

Έχασα ένα κομμάτι της αθωότητάς μου

Δεν περιμένεις από μια 20χρονη τόσο προσγειωμένες κουβέντες... [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Κλέλια Ανδριόλατου είναι το εντυπωσιακό κορίτσι που ξεχώρισε, πέρσι και φέτος, στην καθημερινή σειρά του ANT1 “Μπρούσκο” και δεν σταματά να ξαφνιάζει με τις επιλογές της. Από τα 14 χρόνια της η Κλέλια ασχολείται με το μόντελινγκ και τώρα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην τηλεόραση και το θέατρο. Αν και ακόμα δεν έχει δείξει για το τι είναι ικανή να κάνει στο “σανίδι”, η μικρή είναι πεισματάρα και κυρίως χαμηλών τόνων… Ενώ με τέτοια ομορφιά θα μπορούσε να είναι σε καθημερινή βάση σε περιοδικά και sites, εκείνη επιλέγει να “μιλάει” μόνο μέσα από τη δουλειά της.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις της στα περιοδικά GLOW και TV ΕΘΝΟΣ, η Κλέλια αποάλυψε πολλά για την ίδια και τα όνειρα της. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα:
– Όλο το χρόνο πηγαινοέρχεσαι Αθήνα – Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς Μπρούσκο. Αυτό το διάστημα είσαι κάπου σταθερά ή εξακολουθείς να ταξιδεύεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων;
Όχι, βρίσκομαι συνέχεια στην Αθήνα για τις ανάγκες του θεατρικού «Ένα εξοχικό παρακαλώ», όπου συμμετέχω για πρώτη φορά. Οπότε το φετινό καλοκαίρι είναι γενάτο από δουλειά και νέες συγκινήσεις.

– Μπορείς να µου πεις τις σηµαντικότερες αλλαγές που συνέβησαν στη ζωή σου τα τελευταία πέντε χρόνια και ποια γεγονότα ή πρόσωπα θεωρείς καρµικά για την πορεία σου;
Τα τελευταία πέντε χρόνια ενεργοποιήθηκα επαγγελµατικά, οπότε όλες µου οι κινήσεις ήταν σηµαντικές. Το µεγάλο ταξίδι µου στο Παρίσι, η τηλεόραση και το Μπρούσκο, το θέατρο. Πιστεύω στους ανθρώπους που έχω δίπλα µου. Αυτοί είναι η οικογένειά µου, που µε στηρίζει για να µπορώ να κάνω όλα όσα ονειρεύοµαι και η µάνατζερ µου, η Έλενα, που έχει πάρει τη θέση της µαµάς στη δουλειά µου.

– Ασχολήθηκες µε το modeling από τα 14 σου, έχεις φωτογραφηθεί για τα µεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά, έχεις πρωταγωνιστήσει στην καµπάνια της Shu Uemura. Σου στέρησε αυτό το επάγγελµα ένα κοµµάτι της παιδικής ηλικίας και αθωότητάς σου;
Σίγουρα όταν αφοσιώνεσαι σε κάτι σου λείπει ένα άλλο κοµµάτι της ζωής σου. Θεωρώ ότι σίγουρα έχω χάσει ένα τέτοιο κοµµάτι, αλλά συνειδητά.

– Η εικόνα πάντα επηρεάζει την επικοινωνία. Με τα αγόρια έχεις µια µεγαλύτερη ευκολία στην προσέγγιση ή το αντίθετο;
Επικοινωνώ πολύ εύκολα με τους ανθρώπους και µου αρέσει να γνωρίζω διαφορετικά είδη προσωπικοτήτων. Η προσέγγιση, όμως, έγκειται στον ποιον έχω απέναντί µου κάθε φορά.

– Και πώς διαμορφώνονται οι προσωπικές σχέσεις για μια σύγχρονη 20χρονη;
Πιστεύω ότι µια σχέση θέλει πολλή δουλειά και από τους δυο, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι. Άλλωστε, τα προβλήματα και τα θέματα διαμορφώνονται από την περίοδο που σε βρίσκει η σχέση!

– Φαντάζομαι οι δυσκολίες στα πρώτα γυρίσματα ήταν πολλές…
Κατ’ αρχάς δεν ήξερα καθόλου τη δουλειά. Θα με ρωτήσεις «γιατί πήγες;». Αρπάζω κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και το «Μπρούσκο» για μένα ήταν ευκαιρία. Στην Κύπρο είναι πολύ οικογενειακά τα πράγματα, και έτσι είναι και το κλίμα στα γυρίσματα. Δυσκολίες είχα και σε προσωπικό επίπεδο. Γυρνούσα στο σπίτι και ήμουν μόνη μου.

– Εχεις επιλέξει οριστικά τον δρόμο της υποκριτικής;
Ναι, θα γίνω ηθοποιός.

Τo μόντελινγκ τελείωσε;
Με την έννοια να πάω να κυνηγήσω έξω μια δουλειά, ναι. Τώρα, αν μου προτείνουν μια καμπάνια στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, δεν θα πω όχι.

– Τι θα γίνει με την Αλεξάνδρα, την ψυχολόγο που υποδύεσαι, τον Νεκτάριο και τη Δήμητρα;
Δεν έχω πάρει ούτε ένα επεισόδιο στα χέρια μου. Έχουμε μείνει λοιπόν πως η Αλεξάνδρα έχει γεννήσει το παιδί του Νεκτάριου και θα δούμε τι θα γράψει παρακάτω η Βάνα Δημητρίου.

– Πώς θέλεις να εξελιχθεί η σχέση Νεκτάριου – Αλεξάνδρας;
Το love story τους μου αρέσει. Θα ήθελα να τους δω μαζί. Δεν ξέρω τι θα προκύψει.

– Πώς αντιμετώπισες τα δημοσιεύματα που σε ήθελαν ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου;
Γελούσαμε όλοι μαζί. Μου έχουν χρεώσει σχέσεις με ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν. Μόνο με χιούμορ τα αντιμετωπίζεις αυτά. Με τον Ανδρέα είμαστε πολύ φίλοι.

– Τώρα πλέον που μπαίνεις στα πιο βαθιά στον χώρο του θεάματος, πώς σκοπεύεις να διαχειριστείς τη δημοσιότητα σε σχέση με την προσωπική σου ζωή;
Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν στα social media.

Andriolatoy-klelia-1

Andriolatoy-klelia-2

Andriolatoy-klelia-3

Andriolatoy-klelia-3_

Andriolatoy-klelia-4

Andriolatoy-klelia-5

Andriolatoy-klelia-6

Andriolatoy-klelia-7

 

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE