42.grLifestyleΣτη luxurious βίλα του Careyes με τις Kylie και Kendall Jenner

Ocean Castle Sol de Oriente & Ocean Castle Sol de Occidente

Στη luxurious βίλα του Careyes με τις Kylie και Kendall Jenner

Με $6.500 τη βραδιά και θέα τον Ειρηνικό [ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO]

Ποιος κορονοϊός και ποια πανδημία… Την έκτη, επταήμερη απόδραση της από το Λος Άντζελες έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας από την οικογένεια των Καρντάσιανς, Κάιλι Τζένερ, αυτή τη φορά στο Μεξικό.

Μόνο που αυτή τη φορά είχε παρέα μαζί της τόσο τη μεγαλύτερη αδερφή της, το διάσημο μοντέλο Κένταλ Τζένερ, όσο και τις «κολλητές» της, την Ελληνοαμερικανίδα Στέισι «μπέιμπι» Καρανικολάου, τις αδερφές Βικτόρια και Σοφία Βιγιάροελ, τη Χάνα Λόγαν και την Κάρτερ Γκρέγκορι, μόνο κορίτσια και χωρίς συντρόφους.

Η απίθανη παρέα πέταξε από το Λος Άντζελες με το ιδιωτικό τζετ της 23χρονης, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Playa de Oro International, κοντά στην πόλη Μανζανίγιο, ένα μεγάλο λιμάνι στον Ειρηνικό ωκεανό και από εκεί ταξίδεψαν 50 χιλιόμετρα οδικώς για το θέρετρο Καρέγιες και για μία από τις ομορφότερες βίλες της χώρας, την Ocean Castle Sol de Oriente & Ocean Castle Sol de Occidente.

Διάσημες όλες μέσω των κοινωνικών δικτύων, τα κορίτσια βρήκαν το τέλειο μέρος για ινσταγκραμικές φωτογραφίες με φόντο την καταπληκτική, πολύχρωμη βίλα των 6.500 δολαρίων τη βραδιά, η οποία, εκτός από την ιδιωτική παραλία, διαθέτει μία απίθανη πισίνα υπερχείλισης, μπροστά από τα υπνοδωμάτια και με θέα, δεξιά και αριστερά τις παραλίες του Μεξικού και μπροστά να ανοίγεται ο Ειρηνικός ωκεανός.

Εννοείται ότι όλες, φορώντας τα τολμηρά μαγιό τους, έδωσαν τις δικές τους σέξι παραστάσεις στο instagram, κάνοντας ηλιοθεραπεία και πίνοντας κοκτέιλ, με την Ελληνομαερικανίδα Καρανικολάου, μάλιστα, να δίνει τη συνταγή του «μιτσελάδα», ενός δημοφιλούς κοκτέιλ στη χώρα της Κεντρικής Αμερικής που φτιάχνεται με χυμό λάιμ, μπίρα, ντοματοχυμό, πιπεριές τσίλι και πιπέρια.

Κατά τα άλλα, η ίδια η Κάιλι Τζένερ έχοντας το κινητό ανά χείρας έκανε τη δική της ξενάγηση στην πολυτελή βίλα που τους φιλοξένησε, η οποία εκτός των άλλων διαθέτει και έναν εντυπωσιακό πύργο-φάρο που ανεβαίνει κανείς με μικρά σκαλοπάτια και ο οποίος στην κορυφή του έχει ένα απίθανο καθιστικό με θέα όλο τον Ειρηνικό και φυσικά τις απόκρημνες και πανέμορφες ακτές της περιοχής.

Να σημειώσουμε ότι αν και οι περισσότερες διασημότητες προτιμούν την ανατολή ακτή του Μεξικού, η οποία ασφαλώς και βρέχεται από την Καραϊβική, τα δυτικά παράλια της χώρας προσφέρονται για φτηνότερες διακοπές.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE