42.grRead ThisKayak> Όταν το παγωτό ξεφεύγει από τα όρια μίας απλής απόλαυσης

Kayak

Kayak> Όταν το παγωτό ξεφεύγει από τα όρια μίας απλής απόλαυσης

Η Grand Cru Chocolate by Kayak διακρίθηκε στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό GREAT TASTE AWARDS και έλαβε 3 αστέρια [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Kayak είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και δύο δεκαετίες. Η υπόσχεση που έδωσε ο ιδρυτής της εταιρίας, Γ.Σταυρίδης, ήταν να αλλάξει μια για πάντα την αντίληψη που υπήρχε στην Ελλάδα για το παγωτό και όπως φαίνεται τα κατάφερε, καθώς η εταιρεία προήγαγε τη δημιουργία του παγωτού σε τέχνη, σε δημιουργία, σε μαγεία!

Στα Kayak υπάρχουν περισσότερες από 80 γεύσεις παγωτού: τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες. Γεύσεις βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά. Γεύσεις που δεν είχατε φανταστεί και που πρώτη εταιρεία εισήγαγε στην ελληνική αγορά! Παράλληλα, η Kayak έχει βάλει σαν στόχο να προωθήσει έναν πιο υγιή τρόπο διατροφής, επιλέγοντας φυσικές και αγνές πρώτες ύλες, όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα, ενώ όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται κατόπιν εκτενούς έρευνας και αρκετών γευστικών δοκιμών. Επιπλέον, σύμφωνα με την εταιρεία, στα προϊόντα δεν υπάρχει προσθήκη συντηρητικών και χημικών συστατικών.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ της Kayak, «Με οδηγό μας την φαντασία, το πάθος και την αγάπη μας για την γαστρονομία και όπλα μας τα αγνά, φρέσκα, εκλεκτά υλικά, ύστερα από σκληρή δουλειά και απεριόριστη έμπνευση και μεράκι συνθέτουμε την “μαγεία. Δημιουργούμε γεύσεις ιδιαίτερες, ανατρεπτικές και ταξιδιάρικες. Απευθυνόμαστε στους εκλεκτικούς γαστρονόμους και τους αφήνουμε να περιηγηθούν στα πρωτότυπα γευστικά μονοπάτια που οι γεύσεις Kayak μας ταξιδεύουν.

Δημιουργήσαμε το πρώτο βιολογικό παγωτό στην Ελλάδα, το πρώτο αλμυρό παγωτό και το πρώτο παγωτό με αλκοόλ. Το βραβευμένο για την καινοτομία του Kayak Original Greek Frozen Yogurt παράγεται με 100% πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι. Στην Kayak Healthy Collection θα βρείτε παγωτά Χωρίς Γλουτένη, παγωτά Χωρίς Λακτόζη, Βιολογικά παγωτά και παγωτά με Βουβαλίσιο Γάλα.
Επενδύουμε λοιπόν, συνεχώς τον καλύτερό μας εαυτό, με πάθος, έμπνευση, φαντασία και συνεχή έρευνα για να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για τα ΚΑΥΑK».

Η παραγωγή των Kayak γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Κορωπί, μία επένδυση 3,2 εκατ. ευρώ, με παραγωγική δυναμικότητα 600-700 τόνων παγωτού ετησίως και συνολική επιφάνεια 3.000m2 (με πιστοποίηση κατά τα πρότυπα ISO 9001:2000 & ISO 22000:2005).

Πρόσφατα, η Grand Cru Chocolate by Kayak διακρίθηκε ανάμεσα σε 12.777 προϊόντα, στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό GREAT TASTE AWARDS και έλαβε το βραβείο των 3 αστεριών. Πρόκειται για μια μοναδική και άκρως εθιστική γεύση παγωτού σοκολάτας φτιαγμένη από την ιδιαίτερη ποικιλία Nyangbo της Valrhona.
Κάποια από τα σχόλια της επιτροπής γευσιγνωσίας: «Τι έξυπνος συνδυασμός συστατικών. Θαυμάσια βελούδινη υφή, διαπεραστική γεύση από μικροσκοπικά σωματίδια τρούφας» ή «Πολύ καλά μελετημένο παγωτό, τέλεια κατασκευασμένο και απίστευτα απολαυστικό» και «αυτό το παγωτό έχει μια πλούσια, βελούδινη σαν μους υφή και τα κομμάτια από νιφάδες σοκολάτας δίνουν μια εξαιρετική αντίθεση. Η γεύση της πικρής σοκολάτας έρχεται αρμονικά, με φρουτώδεις νότες και πλούσιο κακάο».

Με τη διάκριση αυτή η διοργάνωση θέτει ξανά την συγκεκριμένη γεύση υποψήφια για το 1ο βραβείο όλων: το Golden Fork. Είναι το 11ο κατά σειρά βραβείο γεύσης από τα Great Taste Awards σε συνέχεια των Chocolate sorbet, Lemongrass, Mastic Pink Pepper, White chocolate Passion και όλης της σειράς των Greek Frozen Yogurt by Kayak αλλά και άλλων διακρίσεων.
Μπορείτε να απολαύσετε τη Grand Cru online αλλά σε ένα από τα παρακάτω KAYAK BOUTIQUES:
ΑΘΗΝΑ: ΓΛΥΦΑΔΑ, THE MALL ATHENS, ΠΛΑΚΑ, AIA, SMART PARK, ΤΖΙΑ (Βουρκάρι), ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ (Φισκάρδο), ΜΥΚΟΝΟΣ (Ματογιάννια), ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (Οία), ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ (COSTA NAVARINO), KΡΗΤΗ (Χανιά), ΠΑΡΟΣ (Νάουσα).

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS