42.grNews DeskFishαλίδες> Θαλασσινός παράδεισος αρωμάτων και γεύσεων στο Χαλάνδρι

Fishαλίδες

Fishαλίδες> Θαλασσινός παράδεισος αρωμάτων και γεύσεων στο Χαλάνδρι

Ο Αντώνης και ο Στέλιος, ιδιοκτήτες του ιχθυοπωλείου Γοργόνα, είναι οι άνθρωποι που καθημερινά φερνουν τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά

Οι Fishαλίδες προέκυψαν από το σεβασμό τεσσάρων φίλων προς την πρώτη ύλη, τη γνώση της μαγειρικής και προς εσάς. Ο Αντώνης και ο Στέλιος, ιδιοκτήτες του ιχθυοπωλείου Γοργόνα στο Νέο Ψυχικό, είναι οι άνθρωποι που καθημερινά φερνουν τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Τζόβας υπηρετεί επί σειρά ετών με επιδεξιότητα την τέχνη της εστίασης με ιδιαίτερη τεχνική στα ψάρια και τα θαλασσινά, μετατρέποντας την καθημερινή ψαριά σε πιάτα που κρύβουν μέσα τους τα μυστικά της Ελληνικής κουζίνας. Και ο Κωνσταντίνος είναι ο άνθρωπος που θα φροντίσει την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε η επίσκεψή σας στις Fishαλίδες να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Παράλληλα, μεγάλη και πολύ σημαντική είναι η φροντίδα που δείχνουν στο εστιατόριο για την ασφάλεια όλων μας, καθώς τα τραπέζια στρώνονται πάντα μπροστά μας, οι κατάλογοι είναι πλαστικοποιημένοι και απολυμαίνονται διαρκώς, αντισηπτικά μας περιμένουν παντού, ενώ μια φορά το μήνα γίνεται πλήρης και συνολική απολύμανση σε όλους τους χώρους. Βοηθάει βέβαια στην αίσθηση ασφάλειας και το ίδιο το μαγαζί, με την εντελώς open air αυλή του που μας ταξιδεύει κατευθείαν σε κάποιο νησί αλλά και την σάλα του, με τις μεγάλες τζαμαρίες διάπλατα ανοικτές.

Ένα ακόμα ατού είναι ασφαλώς το φρέσκο ψάρι που βρίσκει καθημερινά το δρόμο του για την κουζίνα του σεφ Μιχάλη Τζόβα, ο οποίος φροντίζει να μας δελεάζει διαρκώς με νέες θαλασσινές σπεσιαλιτέ. Μέχρι περίπου τα μέσα Οκτωβρίου που θα μας παρουσιάσει το νέο του μενού, λέμε να τιμήσουμε κάποια πιάτα κλασικά και αγαπημένα, όπως τα παριανά γαριδοπιτάκια, το ριζότο φρέσκιας σουπιάς με το μελάνι της αλλά και την δική του εκδοχή για την κλασική αθηναϊκή σαλάτα, που φτιάχνει με καροτάκια, πατατούλες, φιλέτο ψαριού, μαγιονέζα και κάππαρη. Όσο για γλυκό φινάλε σίγουρα θα επιλέξουμε το μιλφέιγ, που πολλοί θεωρούν το καλύτερο της Αθήνας και μάλλον έχουν δίκιο.

Όλα αυτά και πολλά πολλά ακόμα καταφτάνουν μάλιστα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας μας χάρη στην υπηρεσία delivery του εστιατορίου, ενώ δύο ιδιωτικά πάρκινγκ σε απόσταση αναπνοής από τις «Fishαλίδες» κάνουν την επίσκεψη μας εύκολη υπόθεση.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

 210 6800054
 Σωκράτους 23, Χαλάνδρι
 Fishαλίδες – Φυσαλίδες

SHARE
MORE NEWS DESK