42.grLifestyleΟ Τεό Νιάρχος φωτογραφίζει την Καμίλ Ρόου για την καμπάνια της Rag & Bone

Rag & Bone Eyewear Spring/Summer 2020 Campaign

Ο Τεό Νιάρχος φωτογραφίζει την Καμίλ Ρόου για την καμπάνια της Rag & Bone

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα συμπληρώσει δύο χρόνια σχέσης τον Ιούλιο

Είναι ένα από τα πιο πολυζητημένα ζευγάρια στον χώρο της μόδας τα δύο τελευταία χρόνια καθώς ο Τεό Νιάρχος, ο μικρός αδελφός της Ευγενίας και του Σταύρου Νιάρχου, βιώνει τον απόλυτο έρωτα από τον Ιούλιο του 2018 στις αγκαλιές ενός από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο και πρώην «Αγγέλου» της VS, Καμίλ Ρόου.
Το τρίτο κατά σειρά παιδί του Φίλιππου Νιάρχου είναι ο μοναδικός που ασχολείται ενεργά με την τέχνη, ακολουθώντας την οικογενειακή παρά­δοση αφού ο παππούς του, Σταύρος, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες παγκοσμίως με μια προσωπική συλλογή δισεκατομμυρίων. Πριν από λίγα χρόνια ο ίδιος αγόρασε ένα παλιό κτίριο στην περίφημη Melrose Avenue του Los Angeles και το μετέτρεψε στην πιο underground γκαλερί με το όνομα «6817», από τον αριθμό της διεύθυνσης της. Ο 29χρονος Τεό έζησε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Ευρώπη, ενώ σπούδασε Γραφίστικη και Φωτογραφία στο Chapman University της Καλιφόρνια. Στα 11 του μετακόμισε στο Μάουι της Χαβάης. Εγκαταστάθηκε με τον θείο του σε ένα σπίτι δύο λεπτά από την παραλία Χουκίπα, όπου και μυήθηκε στο σερφ και μάλιστα έγινε θέμα στον παγκόσμιο Τύπο όταν κατάφερε να δαμάσει το Jaws, ένα κύμα στο Μάουι ύψους πάνω από 70 μ. και τα ταχύτητας 60 χλμ./ώρα.

Από την άλλη, η 30χρονη Καμίλ, γεννημένη στο Παρίσι από Αμερικανίδα μητέρα η οποία υπήρξε χορεύτρια στο δημοφιλές καμπαρέ «Lido» και Γάλλο πατέρα που ασχολείται με την εστίαση, ασχολήθηκε με τη μόδα από μικρή, όταν ένας ατζέντης την ανακάλυψε σε ένα παριζιάνικο καφέ. Το book της περιλαμβάνει σημαντικές δουλειές και ισχυρά συμβόλαια με διεθνή brands, ενώ η φήμη της γιγαντώθηκε όταν το 2016 κέρδισε τον τίτλο της Playmate και περπάτησε στην πασαρέλα του fashion show της Victoria Secret.

Πρόσφατα, στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της Rag & Bone, για τη νέα συλλογή γυαλιών του αμερικάνικου οίκου μόδας, ο Τεό φωτογράφισε την σύντροφο του στο Los Angeles. όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει και στην προσωπική τους ζωή, ποστάροντας δεκάδες φωτογραφίες στο λογαριασμό τους στο Instagram. Απολαύστε τις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας:

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE