42.grLifestyleΣτην ΕUROVISION το 2017 οι Stereo Soul

VIDEO

Στην ΕUROVISION το 2017 οι Stereo Soul

Eκλεισε το deal ανάμεσα στον Διονύση Τσακνή και τον Γιάννη Αλαφούζο

Tην παράσταση στο X-factor έκλεψαν για μια ακόμη φορά οι Stereo Soul με το Blurred Lines. O Bradley και ο Παναγιώτης ξεσήκωσαν το κοινό και μεταξύ άλλων έδειξαν έτοιμοι για την Eurovision.

O Διονύσης Τσακνής μάλιστα δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους δύο ταλαντούχους νέους με τις βελούδινες φωνές. Στην διάρκεια του 3ου LIVE μάλιστα τηλεφώνησε στον Γιάννη Αλαφούζο και του ζήτησε την συγκατάθεσή του ώστε οι Stereo Soul να λάβουν μέρος στην Eurovision του 2017. Ο Αλαφούζος δεν είχε αντίρρηση. Το μόνο που ζήτησε από τον Τσακνή είναι στη θέση του παρουσιαστή του διαγωνισμού να βρίσκεται ο Σταμάτης Μαλέλης.

Bradley White-Dale

O Bradley White-Dale γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία και σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Αγγλικών σε παιδιά. Η έφεση του στην μουσική ήταν κάτι που διέκριναν από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι. Το x factor uk αποτέλεσε το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας στο τραγούδι αφού εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη στιγμή φτάνοντας μέχρι το bootcamp ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους . Η συνεργασία του με τον Παναγιώτη Πάλλη στο Ελληνικό Χ Factor και η δημιουργία του group “Stereo Soul” τον ενθουσίασε αφού οι φωνές τους δένουν καταπληκτικά και αυτό είναι κάτι που του δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να μαθαίνει ξένες γλώσσες, να πηγαίνει σινεμά και να κάνει scuba diving.

Παναγιώτης Πάλλης

Ο Παναγιώτης είναι 25 ετών και σπουδάζει Μοριακή Βιολογία και Γενετική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Το διάβασμα αποτελούσε μία απόλαυση για εκείνον από πολύ μικρή ηλικία. Σήμερα απολαμβάνει να μένει σπίτι ακούγοντας μουσική ή παρακολουθώντας ταινίες και σειρές μυστηρίου και φαντασίας. Έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια και ανίψια που περνάει πολλές ώρες μαζί τους, αφού χαρακτηρίζει τον εαυτό του Family Guy. Ονειρεύεται στο μέλλον να γυρίσει όλο τον κόσμο γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς και να καταξιωθεί επαγγελματικά ότι κι αν επιλέξει τελικά να ακολουθήσει.

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE