42.grLifestyleΗ Ζέτα κλείνει τα 38!

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Η Ζέτα κλείνει τα 38!

Το κορίτσι από το Βοτανικό που πήρε τις σωστές αποφάσεις σε λάθος εποχή!

Πως να μπεις στο μυαλό της Ζέτας; Τους περισσότερους μπορείς να τους ψυχολογήσεις αν έχεις διαβάσει τις συνεντεύξεις τους, αν έχεις δει τις δηλώσεις, τις κοσμικές τους εμφανίσεις. Λίγο πολύ κάτι καταλαβαίνεις. Τη Ζέτα Μακρυπούλια όμως λίγοι μπορούν να την κατανοήσουν. Έχει καταφέρει χρόνια τώρα να ορθώνει ένα αλεξίσφαιρο γυαλί μεταξύ της προσωπικής της ζωής και του κοινού, που είναι αδύνατον για κάποιον να το σπάσει. Ελάχιστοι είναι οι πραγματικοί φίλοι της. Αυτοί γνωρίζουν; Δεν θα απαντήσει κανείς…

Χρόνια τώρα, από την εποχή κιόλας του Ciao ANT1 ή του MAD TV, η Ζέτα ήταν μια γυναίκα που μπορούσες να την πλησιάσεις αλλά ως ένα σημείο. Ακόμα και στις φωτογραφήσεις της. Την εποχή που όλες οι sexy ηθοποιοί και μοντέλα έκαναν το ένα μετά το άλλο τα ημίγυμνα εξώφυλλα τους (και καλά έκαναν…), η Μακρυπούλια ήταν πάντα με ένα μεγάλο ΟΧΙ και στις 2-3 περίπτώσεις, η αποκάλυψη του γυμνού, λευκού της δέρματος έφτανε ως ένα σημείο. Ως ένα όριο. Ίσως τελικά και σε αυτό να οφείλεται το γεγονός ότι η Ζέτα, χωρίς να έχει κάνει ποτέ το μεγάλο καλλιτεχνικό βήμα, που να δημιουργήσει αίσθηση, παραμένει ανεκπλήρωτος πόθος για τα μάτια και τη φαντασία.

Makrypoulia-zeta-2

Η Μακρυπούλια σε κανέναν από τους ρόλους της δεν ήταν κακή. Μπορεί κάποιος εύκολα να πει ότι είχε άτυχες στιγμές αλλά τελικά αν το καλοσκεφτείς ήταν απλά μέτριες και ποτέ τραγικές. Οι κινήσεις της ήταν συνήθως μελετημένες. Το ίδιο και οι οικονομικές της απαιτήσεις. Ποτέ δεν έκανε πίσω, πήγαινε πάντα με τσαγανό να ζητήσει αυτά που πίστευε ότι αξίζει. Μάλλον ήταν η λάθος εποχή. Ναι, ήταν οι σωστές αποφάσεις σε λάθος εποχή!

Η Ζέτα σήμερα κλείνει τα 38! Έχοντας αφήσει πίσω της μια τηλεοπτική χρονιά που πέρασε και δεν «άγγιξε» (στη θεατρική παράσταση με τον Γρηγόρη Βαλτινό ήταν εξαιρετική) και με τη μακρά σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να συνεχίζει να δημιουργεί περίεργες εντυπώσεις, κυρίως για τη μυστικότητα που τη διακρίνει, κανείς δεν ξέρει αν θα βρει τον τρόπο να ανακάμψει. Δεν έχει χάσει τη λάμψη, ούτε την ευφράδεια, ούτε την εργατικότητα της. Όλοι όμως διακρίνουν ένα δισταγμό και μια νωχελικότητα στο να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσει. Το σίγουρο είναι ότι έχει ανάγκη κάτι δυνατό. Κάτι να την ξυπνήσει. Και ο κόσμος είναι σίγουρο πως την περιμένει.

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η τελευταία συνέντευξη της Ζετας στο εβδομαδιαίο περιοδικό «YOU». Δείτε κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις της:
Έχεις έναν μοναδικό τρόπο παρότι σε κυνηγάνε να προστατεύεις την σχέση σου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Προσπαθώ. Έχω θυσιάσει λίγο την επαφή με τον έξω κόσμο και έχω κλειστεί μέσα σε ένα σπίτι!

Σε ενοχλεί αυτό;
Έχω μάθει να ζω έτσι πια. Όπως κι όταν ήμουν 17 χρόνων όταν αποφάσισα ότι δεν θα ξαναφάω τηγανητές πατάτες. Πλέον δεν θυμάμαι τη γεύση τους! Δεν υπάρχει καν σαν επιθυμία.

Είσαι από τις λίγες του χώρου που έχεις προσπαθήσει τόσο πολύ γι’ αυτό!
Έχω προσπαθήσει και προσπαθώ πάρα πολύ να διαφυλάξω ένα μικρό κομμάτι προσωπικής ζωής που πιστεύω ότι το δικαιούμαι.

Σε έχει κουράσει όλη αυτή η συζήτηση; Πότε θα παντρευτείς, πότε θα κάνεις παιδί;
Πάρα πολύ. Μέχρι τα 18 είχα στο μυαλό μου ότι κάποια στιγμή θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά. Μεγαλώνοντας, όμως, και φεύγοντας από τους γονείς μου άλλαξαν λίγο όλα αυτά στο κεφάλι μου. Τώρα είμαι εντελώς απέναντι.

Λόγω μόδας;
Όχι, το θέμα του γάμου δεν με απασχολεί. Το παιδί είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δεν πιστεύω ότι ζούμε σε μια εποχή που αν δεν παντρευτείς μένεις στο ράφι ή είσαι δαχτυλοδεικτούμενη! Ευτυχώς τα έχουμε ξεπεράσει αυτά όλα.

Αν έκανες παιδί, θα παντρευόσουν;
Δεν ξέρω. Θα το σκεφτόμουν.

Παντρεύεστε με τον Μιχάλη και θα έχετε κουμπάρα τη Βίσση;
Αν ρωτάς ό,τι γράφεται θα κάτσουμε εδώ χρόνια!…

Makryopoulia_Zeta_1

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE