42.grFashion BookH εντυπωσιακή επίδειξη των Dolce Gabbana και η εγγονή του Τέως

Δείτε όλο το Fashion Show

H εντυπωσιακή επίδειξη των Dolce Gabbana και η εγγονή του Τέως

Το παρών στην πασαρέλα έδωσαν πολλοί celebrities, γόνοι πλουσίων, μέλη βασιλικών οικογενειών και πασίγνωστα μοντέλα

Με την εντυπωσιακή επίδειξη των Dolce & Gabbana και τη χειμερινή κολεξιόν τους για το 2017 ολοκληρώθηκε η εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Το φοβερό δίδυμο παρουσίασε περισσότερα από 100 γκλάμουρους looks σε ένα λαμπερό fashion show, ενώ το παρών στην πασαρέλα έδωσαν πολλοί celebrities, γόνοι πλούσιων οικογενειών, μέλη βασιλικών οικογενειών και βέβαια πασίγνωστα μοντέλα.

Μεταξύ των κοριτσιών που περπάτησαν στον λαμπερό διάδρομο ήταν και η εγγονή του τέως, Μαρία Ολυμπία, κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου. Η Ολυμπία εμφανίστηκε με καυτό μίνι, μαύρο μπουστάκι και με αέρα πραγματικού σούπερμοντελ. Στο σόου εμφανίστηκαν ακόμα η Lady Αμέλια Γουίντσορ, εγγονή του Δούκα του Κεντ, ξάδελφου της βασίλισσας (είναι η 36η στη σειρά για το θρόνο), η κόρη της Λετίτσια Κάστα, ο γιος της Πάμελα Αντερσον και οι τρεις κόρες του Αντι Γκαρσία. Απολαύστε κάποιες από τις εικόνες και βέβαια το video με το σόου.

Είναι η πιο καλοντυμένη γαλαζοαίματη και γνωστοί οίκοι μόδας το εκμεταλλεύονται. Η 20χρονη Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ πρωταγωνίστησε το Φθινόπωρο στην καμπάνια του οίκου μόδας Michael Kors μαζί με την αδελφή τής Beyonce και τα μοντέλα Σου Τζο Παρκ και Νίνα Αγκντάλ, το κορίτσι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τα μοντέλα πόζαραν με τις τσάντες του οίκου στον ώμο τους και παρουσίασαν τα σχέδια της φθινοπωρινής κολεξιόν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η Μαρία-Ολυμπία είναι το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Ζει με τους γονείς και τα αδέρφια της, τον 17χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 15χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 11χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 7χρονο Αριστείδη-Σταύρο.

Walking around soho 🍪🍪 @michaelkors #sidewalkspotted

A video posted by olympiagreece (@olympiagreece) on

olimpia-maria-1

olimpia-maria-2

olimpia-maria-3

olympia-greece-1

olympia-greece-2

olympia-greece-3

olympia-greece-4

olimpia-maria-6

olimpia-maria-7

olimpia-maria-4

olimpia-maria-5

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK