42.grRead ThisOταν ράγισε η καρδιά της Σταματίνας

Happy day

Oταν ράγισε η καρδιά της Σταματίνας

Να προσλάβει ο Κοντομηνάς τον Μενέλαο να βρει την υγειά του

Σάλος έχει προκληθεί στα τηλεοπτικά σαλόνια από την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ως γνωστόν ο επιχειρηματίας κατακεραύνωσε το κορίτσι καθώς και του Βερύκιο-Παπανώτα για τον τρόπο με τον οποίο σχολίαζαν την πρωτοβουλία του επιχειρηματία Αποστολόπουλου (Ιατρικό Κέντρο) μέσα από το «Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας»το οποίο προσφέρει δωρεάν εξετάσεις για όλους με την υπερσύγχρονη Κινητή Ιατρική Μονάδα. Το Πρόγαμμα έχει ξεκινήσει ήδη στον Αη Στράτη και στον Κυπρίνο Εβρου. Ο πιο πρόσφατος προορισμός ήταν ο Δήμος Φούρνων Κορσεών.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος θα προσφέρει:

  • Την πλήρη και δωρεάν νοσηλεία στο «Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών» και στο «Παιδιατρικό Κέντρο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης», όλων των παιδιών και εφήβων του νησιού, που έχουν ανάγκη νοσοκομειακής φροντίδας, μέχρι τη συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών.
  • Τη δωρεάν παροχή τοκετού στο Μαιευτήριο «ΓΑΙΑ» στην Αθήνα και στο Μαιευτήριο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης σε όλες τις επιτόκους του νησιού.

Επιπλέον, η υπερσύγχρονη Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ομίλου βρίσκεται στους Φούρνους, από το Σάββατο 04 Ιουνίου έως την Τρίτη 07 Ιουνίου. Οι κάτοικοι του Δήμου μπορούν να επισκέπτονται την Κινητή Ιατρική Μονάδα, από τις 07:30 έως τις 13:30 (εκτός Σαββάτου) και από τις 17:00 έως τις 20:00, για να πραγματοποιήσουν δωρεάν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου που περιλαμβάνει εξετάσεις αίματος, ακτινογραφία θώρακος, καρδιολογική εξέταση, καρδιογράφημα, υπερηχογράφημα καρδιάς, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, σπιρομέτρηση, ακοόγραμμα, οφθαλμολογικό έλεγχο και τεστ Παπανικολάου για τις γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη μοναδική, πανελλαδικά, αδειοδοτημένη και πιστοποιημένη Κινητή Ιατρική Μονάδα, στην οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί το σύνολο των εξετάσεων προληπτικού ελέγχου.

Την συγκεκριμένη πρωτοβουλία λοιπόν ανέλαβαν να σχολιάσουν οι Τσιμτσιλή, Παπανώτας και Βερύκιος ανεβάζοντας το αίμα στο κεφάλι του Προέδρου Κοντομηνά απ΄όλα όσα άκουγε.

Κάποια στιγμή ο αρχισυντάκτης της εκπομπής ενημέρωσε την Σταματίνα για το τσουνάμι που πλησίαζε αλλά ήτο πλέον αργά. Η Σταματίνα επιχείρησε να τα μαζέψει εκφράζοντας τον θαυμασμό της για τους ιδιώτες επιχειρηματίες αλλά το κακό είχε γίνει. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Κοντομηνάς live οn air τούς έσουρε τα εξ αμάξης. Ηταν τέτοιο το τσουνάμι των επιτιμιτηκών σχολίων του καναλάρχη που θα ανέμενε κανείς να υπάρξουν παραιτήσεις στον αέρα. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Μπορεί να ράγισε η καρδιά της Σταματίνας αλλά και των υπολοίπων εκτελεστών της εκπομπής αλλά ως εκεί. Βέβαια η πλειοψηφία των παρουσιαστών (και ειδικότερα των παρουσιαστριών) στα ελληνικά κανάλια είναι επιλογές των καναλαρχών, κάτι που καθρεφτίζεται και στο επίπεδο των καναλιών.

Ο πιο σοβαρός απ΄όλους τους παρουσιαστές είναι ο Μενέλαος Φουρθιώτης με τον οποίο συνομιλεί και ο Καρανίκας. Να τον πάρει στο κανάλι ο κος Κοντομηνάς για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα αν σκεφθείτε ότι ο Μενέλαος εκτός από παρουσιαστής είναι και εμπορικός διευθυντής ενώ διευθύνει και το ραδιόφωνο Πάρτυ fm του Ομίλου.

 

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS