42.grRead ThisΔεν είχε δικαίωμα να ερωτευτεί νεότερο άνδρα

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα

Δεν είχε δικαίωμα να ερωτευτεί νεότερο άνδρα

Πουριτανισμός, μισογυνισμός, προκατάληψη για την Καροφυλλιά Καραμπέτη

Ο Χατζηγιάννης πάχυνε, ο Φίλης είναι χοντρός πρώτα ως ελάττωμα και μετά καλός ή κακός υπουργός, η Μενεγάκη έχει κυτταρίτιδα, η Χρηστίδου έχει κιλά και κάποια ηθοποιός δείχνει τις «πατσές της».

Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα

Ποια δημοσιογράφος είναι μεγάλη και κατάλληλη όχι για τηλεόραση αλλά για το Τζουράσικ Πάρκ!

Ακόμα η Καινούργιου έχει κάνει πλαστικές, αλλά και η Ντενίση είναι σαν απ το «μουσείο Τισσό», στην άλλη πλευρά ενός διαφορετικού μισογυνισμού, προκατάληψης στα όρια του ρατσισμού, νεοσυντηριτισμού και αντιπαθέστατης χλεύης όποιου πράγματος δεν είναι τέλειο! Μόνο προτάσεις στο τύπο για να ανοίξουν ξερονήσια ή στρατόπεδα συγκέντρωσης για τις υπέρβαρες, τις μεσόκοπες, τις μη άψογα γυμνασμένες, ως μόνη αξία για τις γυναίκες την εμφάνιση και τίποτα άλλο!

Και μάλιστα κάποια σχόλια τα διαβάζεις από ανθρώπους που λόγω επιλογών έχουν δεχτεί τον αποκλεισμό και τη κοινωνική προκατάληψη σε σημεία βασανισμού από όχλο! Και κάπως έτσι ο βασανιζόμενος γίνεται βασανιστής και απογυμνώνει το άτομο που κρίνει από κάθε ουσία και αξία γνώσεων, επιτευγμάτων, ταλέντου, ικανοτήτων για να το κοιτάξει μόνο ως άρειο ναζιστικό πρότυπο μόνο!
Απεχθής η διαστροφή αυτή που ορίζει κοινωνικές αντιλήψεις από ανθρώπους τάχα «προοδευτικούς» και βρίσκει πρόσφατα εφαρμογή και στο θέμα της διαφοράς ηλικίας. Αν ένας κύριος, για παράδειγμα, έχει σχέση με νεαρή 30 χρόνια μικρότερη του, φταίει αυτή και είναι «τσουλίτσα» -επιεικώς η λέξη και για λόγους κοσμιότητας!- που το κάνει για τα λεφτά και την κοινωνική άνοδο, ενώ ο παππούλης είναι άμοιρος ευθυνών που απλώνει χέρι σε μια σάρκα νεανική με τα ροζιασμένα του χέρια και έχοντας καταπιεί τόνους Βιάγκρα.

Μια ωραία γυναίκα όμως, αν έχει δεσμό με έναν άνδρα ακόμα και δυό – τρία – πέντε χρόνια μικρότερο της, είναι «τεκνατζού» και ανέκδοτο και δέχεται κριτική απ όλους. Δηλαδή η Ναταλία Γερμανού, η Τζένη Μπαλατσινού, η Καίτη Γαρμπή που έχουν γίνει πρωταγωνίστριες κακοηθέστατων σχολίων με πόσης ηλικίας διαφορά σύντροφο θα ταίριαζαν; Που δίνουμε την έγκριση μας, όπως τα παλιά χρόνια που παντρεύονταν οι στρατιωτικοί με την άδεια της αστυνομίας;

karabeti-kariofilia1

Στη περίπτωση της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, τα σχόλια κρύβουν και μια ηδονή να την αποδημήσουν μιας και της βρήκαν στην άψογη δημόσια στάση της, ρωγμή! «Αν και η ηθοποιός περνάει τον αγαπημένο της 15 ολόκληρα χρόνια, αυτό δεν εμποδίζει τον έρωτά τους» γράφουν τα δημοσιεύματα! Μωρέ τι μας λες! «Ολόκληρα» και μισά ή κατά το ένα τρίτο τα χρόνια; Με τις 4 εποχές και όλους τους μήνες!

Μα τι θαύμα της φύσης! Τι παράδοξο και αλλόκοτο πράγμα! Μια ωραιότατη γυναίκα, εξωφρενικά ταλαντούχος, σοβαρός άνθρωπος, με την δημοσιότητα να μην είναι επίκεντρο της ζωής της και τις επιλογές μακριά από όποια έκθεση για δημόσια συζήτηση, έχει σχέση με έναν ωραίο κύριο, ενήλικα και ώριμο, που συναινεί, που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και ζωή μαζί για δέκα χρόνια τώρα!

Ο έρωτας νικά τα εμπόδια λοιπόν, όπως αυτό της ηλικίας, ειδικά όταν η γυναίκα είναι η μεγαλύτερη! Ένα τεράστιο μικροσκόπιο στοχεύει σε κεράκια γενεθλίων για καταμέτρηση απ την τελειότητα που οφείλει να θυμίζει εξώφυλλο περιοδικών, αμερικανική σαπουνόπερα και αφίσα της εποχής του Χίτλερ! Και δεν ντρεπόμαστε κιόλας που πάμε τον κόσμο, όλο και πιο πίσω, πουλώντας τρόμο, συντήρηση και κακοήθεια! Δε ντρεπόμαστε…

SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS