42.grRead ThisΗ Αλεξάνδρα Τσόλκα γράφει για τον σωστό-οικογενειάρχη star Γιώργο Λιάγκα

Στιγμές ειδυλλιακής οικογενειακής ζωής

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα γράφει για τον σωστό-οικογενειάρχη star Γιώργο Λιάγκα

Το πρότυπο του οικογενειάρχη που δυσφορεί γιατί είναι ποιοτικός και δεν μπορεί να ασχολείται με gossip

Προσωπικά ο Γιώργος Λιάγκας μας είναι ακριβώς το αντίθετο από συμπαθής ως τηλεοπτική προσωπικότητα. Το να βλέπουμε αποτρίχωση αιδοίου και να κάνει σαν σε προεφηβική ηλικία που φόρεσε η δασκάλα μίνι και φάνηκε το βρακί της, να εκτιμά τους ανθρώπους απ τις διαστάσεις και ειδικά τις γυναίκες απ το πόσο θυμίζουν εξώφυλλο και δη πρόθεσης διαθέσιμης, να ασχολείται με το ποιανού είναι το παιδί στους «έντεχνους» τραγουδιστές και το αν οι γκέι που κάνουν παιδιά θα δώσουν σωστό πρότυπο μας κάνει οποιοδήποτε άνθρωπο να ανήκει σ αυτούς που αποφεύγουμε ακόμα και ως απλή συναναστροφή! Ειδικά όταν απόψεις σαν αυτές και θέσεις ζωής αναπτύσσονται ως θέσφατο και η απήχηση τους τον κόσμο του τάχα life style είναι σαν επίκληση σε αυθεντία.

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα
Το πρότυπου του οικογενειάρχη που δυσφορεί γιατί είναι ποιοτικός και δεν μπορεί να ασχολείται με gossip, αν και για όλα όσα συζητιούνται  έχει άποψη, όπως και το να ανασκευάζει μετά, διότι απλά άλλο εννόησε μας κάνει τόσο παλαιικό, αφόρητα προβλέψιμο και πληκτικό. Έχουμε άλλωστε και χρόνια που δεν αντέχουμε να τον παρακολουθούμε και αρνούμαστε, διότι πολύ απλά δε μας αφορά αυτή η επιβολή ενός ανθρώπου που του αξίζει κάτι καλύτερο, θεωρεί, αλλά κάνει αυτό, για χάρη μας και αφιλοκερδώς!
Δε μας αφορούν ακόμα οι κοινότυπες απόψεις, εκφρασμένες όχι για να ψηλώσουν τη μέση νοικοκυρά τηλεθεάτρια, αλλά για να της χαϊδέψουν τα αφτιά γαργαλώντας της με κολακείες στην αίσθηση της παντοδυναμίας της στο τηλεκοντρόλ. Δεν τον παρακολουθώ πια γιατί δε με αφορά και με ενοχλεί, αλλά μαθαίνω νέα του απ τα site. Το χειμώνα κάνει σκι στα χιονοδρομικά της χώρας αλλά και της γειτονικής Βουλγαρίας. Είναι και χειμερινός κολυμβητής. Έχει σκάφος και αγαπά τις περιπλανήσεις με αυτό.
Έχει εξοχικό στην Τήνο όπου ζει τα καλοκαιριά με πολύμηνες διακοπές, απολαμβάνοντας τη θάλασσα. Θα παρουσιάσει σόου και ίσως ένα τηλεπαιχνίδι φεύγοντας απ το πρωινό που όσο να ναι δεν είναι του επιπέδου του, αλλά μπορεί και όχι και να τα κάνει όλα μαζί, μιας και το κοινό δεν χορταίνει να τον βλέπει. Αγαπά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, τον Αστέρα για μπανακια την άνοιξη, τα Νότια προάστια, ενώ κάποτε κατέβηκε υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλία. Δεν βγήκε βουλευτής! Έχασε έτσι το έθνος, αλλά κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό!
Αυτό το μήνα βλέπουμε παντού φωτογραφίες του σε θάλασσες και σε στιγμές ειδυλλιακής οικογενειακής ζωής απ’ αυτές που αμυδρά κάτι θυμίζουν των υπολοίπων ελλήνων, με την σύζυγο να αλλάζει ευτυχισμένα μαγιό, όταν όλες οι άλλες έχουμε ένα εδώ και χρόνια και δεν προβλέπεται να αγοράσουμε άλλο μέχρι να γεράσουμε πολύ και να φοράμε κομπινεζόν για να βουτήξουμε στα ρηχά.
Μια χαρά λοιπόν η ζωή του σταρ και χωρίς την δική μας θέαση των τηλεοπτικών του προϊόντων, που εκφράστηκε μέσα απ τον πλέον εμπνευσμένο τίτλο των τελευταίων μηνών σ αυτό εδώ το ηλεκτρονικό τοπίο: «ζήσε και άσε τους άλλους να γράφουν»! Και αυτό ακριβώς συμβαίνει…  
SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS