42.grRead ThisH Aλεξάνδρα Τσόλκα βγαίνει μπροστά για να υπερασπισθεί την Κατερίνα Καινούργιου

Παρέμβαση

H Aλεξάνδρα Τσόλκα βγαίνει μπροστά για να υπερασπισθεί την Κατερίνα Καινούργιου

Το μπούλινγκ που δέχεται ένα ευγενικό κορίτσι από τα ΜΜΕ

«Έχω περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Και συνεχίζω να περνάω δύσκολα μέσα μου. Καταλαβαίνω και τις συζητήσεις και τα σχόλια. Εγώ φταίω. Εγώ, που μίλησα απ την αρχή με ενθουσιασμό για αυτή τη σχέση. Εγώ φταίω, που έδωσα δικαιώματα. Τώρα τι να κάνω; Υστερίες; Να βγω να πω, «τότε μίλαγα από μόνη μου, τώρα εσείς μη μιλάτε καθόλου»; Μέσα μου πονώ! Και δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω και παραπόνα. Καταλαβαίνουν οι άνθρωποι. Το έχουν σεβαστεί. Έτσι είναι δομημένες οι εκπομπές και κάποιες στήλες, μ αυτά ασχολούνται. Θα περάσει κι αυτό. Κι ούτε οι εκπομπές, που τη δουλειά τους κάνουν, το έχουν καούρα, ούτε ο κόσμος, αν χώρισε η Καινούργιου. Εγώ μπορώ να το δεχτώ. Στην οικογένεια μου, όμως, που ίσως δεν μπορούν να το διαχειριστούν, τους λέω: θα περάσει»…

Αυτά μου είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγους μήνες! Μέσα της ελπίζω να έχει βρει την ανακούφιση, έξω της όμως, δεν έχει περάσει τίποτα και κυρίως η κακία των άλλων ανθρώπων.
tsolkaarthro4920250110Γράφει η Αλεξάνδρα Τσόλκα
Θες από κεκτημένη; Θες από μόδα; Θες επειδή η Κατερίνα, λόγω αγωγής και αξιοπρεπούς ανατροφής, το κορίτσι είναι ευγενικό και οι καλοί τρόποι την καθιστούν εύκολο στόχο; Αυτό πάντως που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό είναι ένα ανελέητο μπούλινγκ για την κοπέλα, που δουλεύει ως εργάτης στο ίδιο κανάλι για πολλά χρονιά, δεν έχει αρνηθεί πόστα και εργασίες που της έχουν αναθέσει, δε μπλέκεται σε κρεβατό – κουτσομπολιά του χώρου, αλλά ούτε και στις εκχωρήσεις του εαυτού της.
Παρ όλα αυτά γίνεται στόχος κακοήθειας, χαιρεκακίας, ύπουλης μισανθρωπίας  και ενός ιδιότυπου ρατσισμού για τις ξανθές, ωραίες, νέες που τους αρέσει να βάφονται και να φοράνε μοντέρνα φουστάνια, ώστε να σχολιάζεται η πρώην σχέση της, τι νιώθει και τι δεν νιώθει, αν είδε τις φωτογραφίες του καλού της με άλλη γυναίκα, ή όχι, αν έδωσε λαβές μιλώντας για το ότι ήταν ερωτευμένη και δεν κρυβόταν παίζοντας τη τυφλόμυγα με τους παπαράτσι. Και αν δε μίλαγε, πάλι βέβαια, θα την σχολίαζαν και θα έλεγαν ότι είναι σνομπ και καβαλημένη! Ακόμη περισσότερο πάνε σε ένα κορίτσι και το ρωτάνε πως νιώθει που αυτός που ερωτεύτηκε είναι μ άλλη! Μα πόσο ξετσίπωτο πράγμα είναι αυτό! Και ακόμα και στην δική της τη δουλειά, τα προσωπικά γίνονται αντικείμενο σχολιασμού και της λένε πως όλο εξώφυλλα για τη σχέση της κάνει!
Και βλέπεις ένα παιδί να αμύνεται με ευγένεια, στα σχόλια, στα δημοσιεύματα, στις αγενείς και άκομψες ερωτήσεις. Και να μαζεύεται με ένα χαμόγελο κρυστάλλινο, έτοιμο να σπάσει κομματάκια. Θα σας άρεσε να είναι οι δικές σας κόρες δηλαδή αυτές, που βγαίνοντας από χωρισμό θα τις κοίταζαν με το μικροσκόπιο για να δουν αν ράγισε, αν έσπασε ή θα σπάσει ή αν χαρούν που υποφέρει; Τι ευχαρίστηση μπορεί να δίνει αυτό σε τι στερημένους ανθρώπους; Βοηθάει στις ονειρώξεις τους για την ξανθιά που δεν θα τους κοιτάξει ποτέ; Και σε τελευταία ανάλυση, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει κάνει η Καινούργιου για να αποτελεί τον εύκολο στόχο, εκτός απ το ότι δεν απαντά, δεν είναι γκόμενα ισχυρού μιντιανθρώπου ή κανενός άρχοντα της νύχτας να τρέμουν και το όνομα της να αναφέρουν! Πρέπει να ειπωθεί μια κακία;
Ε! Ας πούμε μωρέ για την Κατερίνα, που δεν κινδυνεύουμε! Για τη βλεφαρίδα της, για τα στενά της ρούχα, για το ροτισμό της, για το ξανθό της κεφάλι, για τις πλαστικές της, που όλες οι άλλες κύριες –και κύριοι- τόσο της ψυχαγωγίας, όσο και της ενημέρωσης, δεν έχουν κάνει! Εκ του ασφαλούς μάγκες!
Η Κατερίνα πάντως συνεχίζει να σέβεται τους τηλεθεατές, τον εαυτό της, την εργασία της, τους συνεργάτες της, τους παλιούς δημοσιογράφους, τους συνανθρώπους της, το παρελθόν της και τους έρωτες της. Και αυτό την σέβεται και την αγαπά και το κοινό. Και αυτούς δεν τους νοιάζει η κακία του καθενός που «φτιάχνεται» για το αν είναι πληγωμένη η κοπέλα.
SHARE

Περισσότερα

MORE READ THIS