ΑΚΤΑΙΑ Οι αιγαιοπελαγίτικοι Κρύσταλλοι της Θάλασσας Συλλέγονται σε απόσταση 500 μέτρων από τις ακτές και σε βάθος 14 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας...
Holy Ginger Η luxurious εκδοχή μιας ταπεινής τζιντζεράδας Η ιδέα ξεκίνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια στην αυλή του σπιτιού του Γιάννη...
Saristi Myei SARISTI’s «Cuore e Mente»> Όλη η μαγεία της φύσης σε μια κούπα τσαγιού «Botany of harmony»> Άγρια βότανα και μαγικά αρωματικά στην luxury συλλογή τσαγιών
Μελισσοκομία Φωτόπουλου Το νέκταρ του Ταϋγέτου Εννέα διαφορετικά είδη μελιών, μεταξύ των οποίων ευκαλύπτου και κουμαριάς, από τον επίγειο παράδεισο της Μεσσηνίας
Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου «Η Ελλάδα σε 100 ουζομεζέδες» Ένα ταξίδι γεύσεων από το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου και τον Γιώργο Πίττα
E-LA-WON Eλαιόλαδο πελοποννησιακής γης με φύλλα χρυσού Πως ένας δαιμόνιος φιλόλογος έδωσε στο παρθένο ελαιόλαδο την αίγλη που του αξίζει
Athena International Olive Oil Competition 2019 Ο χρυσοπράσινος θησαυρός της Μεσσηνίας Χρυσό μετάλλιο καλύτερου ελαιολάδου για το One & Olive
Thesauri Caviar Τα πολύτιμα μαύρα «μαργαριτάρια» της Άρτας Αποτελεί ένα μοναδικής ποιότητας χαβιάρι που παράγεται από οξύρρυγχο Oscietra [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Down Village Η γευστική «αποκάλυψη» του Μαύρου Σκόρδου του Πηλίου Μία πρωτοποριακή φάρμα στο βουνό των Κενταύρων έχει δημιουργήσει έναν γαστρονομικό θησαυρό
Dolopia Τα συναρπαστικά παιχνίδια γεύσεων της Ομβριακής γης Ένας εντυπωσιακός σε ποικιλία καμβάς πρωτότυπων γεύσεων και αρωμάτων που σαγηνεύουν τους ουρανίσκους [ΕΙΚΟΝΕΣ]