42.grFashion BookΜαγνητίζει η Lourdes Leon στη νέα συλλογή Marc Jacobs

MARC JACOBS SPRING 21 CAMPAIGN

Μαγνητίζει η Lourdes Leon στη νέα συλλογή Marc Jacobs

Ποζάρει φορώντας πολύχρωμες φλοράλ μπλούζες, κάλτσες με ρίγες, στενά κολάν αλλά και ένα τολμηρό τοπ από διαμάντια [ΕΙΚΟΝΕΣ+VIDEO]

Δύο μήνες μετά την διαφήμιση για τη συνεργασία της Juicy Couture με το brand εσωρούχων Parade, η 24χρονη κόρη της Madonna, Lourdes Leon, πρωταγωνιστεί σε νέα καμπάνια, αυτή τη φορά για τον Marc Jacobs. Η Leon, κόρη της διάσημης τραγουδίστριας με τον Carlos Leon, είναι η πρωταγωνίστρια της συλλογής Spring 2021 που περιλαμβάνει ολοκαίνουργια αξεσουάρ όπως tote bags σε έντονα χρώματα, statement αθλητικά, κοσμήματα με το logo του brand, μάσκες για το πρόσωπο και πολλά άλλα.

«Ο Marc έχει μακρά ιστορία με τη Madonna οπότε ήταν απολύτως λογικό για εμάς να θέλουμε τη Lola για πρόσωπο της καμπάνιας καθώς αποδίδει τέλεια το νεανικό πνεύμα και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της νέας, πιο φρέσκιας εκδοχής του brand», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου. Στις φωτογραφίες, η Lourdes με κόκκινα μαλλιά, ασορτί μακριά νύχια και έντονα φρύδια -σήμα κατατεθέν της πλέον, ποζάρει φορώντας πολύχρωμες φλοράλ μπλούζες, κάλτσες με ρίγες και στενά κολάν αλλά και ένα τολμηρό τοπ από διαμάντια, ανάμεσα σε άλλα κομμάτια.
Η 24χρονη ενσαρκώνει το πνεύμα του label, που «τιμά τον εκλεκτισμό και μια εξατομικευμένη προσέγγιση του προσωπικού στιλ», ενώ φωτογραφίζεται σε μερικές avant-garde πόζες επιδεικνύοντας τις τρίχες στη μασχάλη της. Η Lourdes έχει ποζάρει στο παρελθόν για τα brands Juicy Couture και Gypsy Sport ενώ το 2016 είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στη διαφημιστική καμπάνια για το άρωμα της Stella McCartney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Lourdes Leon The Marc Jacobs SP21 Campaign
Photographer: Brianna Capozzi
The Marc Jacobs SP21 Campaign
Photographer: Brianna Capozzi
Stylist: Haley Wollens
SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK