42.grNews DeskKendall και Hailey είναι οι Μέδουσες της Donatella Versace

Versace’s Spring/Summer 2021 collection

Kendall και Hailey είναι οι Μέδουσες της Donatella Versace

-Όλες μας έχουμε τις διαφορές μας και μοναδικές προσωπικότητες [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Την νέα, εντυπωσιακή καμπάνια του για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 παρουσίασε ο οίκος Versace με πρωταγωνίστριες δύο από τα πιο περιζήτητα κορίτσια της μόδας σήμερα, την Kendall Jenner και την Hailey Baldwin Bieber, ενω στη σειρά συμμετέχουν ακόμα η Mica Argañaraz, η Mona Tougaard, ο Raphael Balzer, η Simone Bricchi και η Precious Lee, η οποία μάλιστα έγινε ένα από τα πρώτα plus-size μοντέλα που περπάτησαν και στην πασαρέλα του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Hailey και Kendall, με άψογο wet look, φωτογραφήθηκαν από το φακό των Mert and Marcus, φορώντας κοσμήματα και κομμάτια της SS21 collection, ενώ κρατούν τη νέα It bag του οίκου, La Medusa. «Με αυτές τις εικόνες ήθελα να απεικονίσω τη σύγχρονη Μέδουσα. Ή καλύτερα να τονίσω τα πολλά πρόσωπα που είναι δραστικά διαφορετικά το ένα από το άλλο και πώς κάθε γυναίκα μπορεί όντως να είναι η Μέδουσα», δήλωσε η Donatella Versace.

«Όλες μας έχουμε τις διαφορές μας και μοναδικές προσωπικότητες. Μπορούμε, επίσης, να εκφράσουμε τον εαυτό μας με τον τρόπο που επιλέγουμε να ντυθούμε. Το ίδιο πράγμα ισχύει και για εμένα φυσικά. Ζούμε σε έναν κόσμο που οι διαφορές στα φύλα δεν είναι πλέον το ίδιο σημαντικές και έχουμε μια νέα είδους ελευθερία που δεν είχαμε πριν. Ας την χρησιμοποιήσουμε καλά λοιπόν».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MonaLisa (@mona_tougaard)

SHARE
MORE NEWS DESK