42.grNews DeskColor Cook by Ioanna> Ένας πολύ καλός και "υγιεινός" λόγος να μένει κανείς στα βόρεια προάστια

Με την υπογραφή της Ιωάννας Χαρχαρού

Color Cook by Ioanna> Ένας πολύ καλός και “υγιεινός” λόγος να μένει κανείς στα βόρεια προάστια

-Δεν μαγειρεύω τίποτα που δεν θα έτρωγα εγώ και οι αγαπημένοι μου

Το Color Cook by Ioanna, είναι ένας πολύ καλός και “υγιεινός” λόγος να μένει κανείς στα βόρεια προάστια. Πρόκειται για μία υπηρεσία διανομής φαγητού, γλυκών και πάσης φύσεως εδεσμάτων που φέρουν την υπογραφή της Ιωάννας Χαρχαρού.

Η ίδια αφού έφερε σε πέρας τις πιο δύσκολες αποστολές στον ανταγωνιστικό πεδίο των μεγάλων εταιριών αποφάσισε να αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη που είναι η μαγειρική.

-Ήταν η ξεκούρασή μου. Πάντα μαγείρευα για τους αγαπημένους και τους φίλους μου. Σκέφτηκα, λοιπόν, να κάνω το χόμπι μου, επάγγελμα. Η μετάβαση ήταν αρκετά εύκολη. Μπορεί να είχα «άγνοια κινδύνου», αλλά ήμουν πολύ σίγουρη για την απόφασή μου. Έτσι, πολύ άμεσα πήγα σε μια σχολή μαγειρικής για να αποκτήσω τις τεχνικές γνώσεις για όλα αυτά που μέχρι τότε έκανα εμπειρικά…,

θα πει μιλώντας στη Στέλλα Ταξίδη και στο fortunegreece.com.

Την απόφασή της επικροτούν καθημερινά πρώτες και καλύτερες οι μαμάδες πελάτισσές της οι οποίες αναζητούν προσεγμένο φαγητό για τα παιδιά τους αλλά και τα παιδικά πάρτυ. Με την ίδια ζέση αγκάλιασαν το εγχείρημά της και άνθρωποι που δεν μαγειρεύουν ενώ παράλληλα προσέχουν την διατροφή τους. Το κοινό της είναι ποικίλο:

-Απευθύνεται σε αυτόν που δεν προλαβαίνει να μαγειρέψει αλλά θέλει το αυθεντικά σπιτικό φαγητό. Σε αυτόν που έχει κρατήσει τη συνταγή της γιαγιάς του αλλά φοβάται να μπει στην κουζίνα να τη δοκιμάσει. Σε αυτόν που αναζητά ιδέες και τρόπους να πείσει τα παιδιά του να φάνε λαχανικά. Σε αυτόν που κάνει δίαιτα αλλά σπάνια βρίσκει απέξω το φαγητό που θέλει, μαγειρεμένο με τον τρόπο που πρέπει. Σε αυτόν που καλεί τους φίλους του στο σπίτι και αλλά δεν θέλει να κλειστεί όλη μέρα στην κουζίνα και θέλει κάποιον να οργανώσει και να μαγειρέψει τα πιάτα. Για τους γονείς που θέλουν να κάνουν τα πάρτι των παιδιών ικανοποιώντας τόσο τους μικρούς φίλους όσο και τις μαμάδες που αναζητούν προσεγμένο φαγητό (μετά το lockdown). Προσφέρει κάτι περισσότερο από το φαγητό της επόμενης ημέρας. Μαγειρεύω για όλους αυτούς που δεν θέλουν, δεν ξέρουν ή δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν αλλά πάντα αναζητούν ποιοτικό φαγητό με φρέσκες πρώτες ύλες. Δεν μαγειρεύω τίποτα που δεν θα έτρωγα εγώ και οι αγαπημένοι μου. Προς το παρόν εξυπηρετώ κυρίως την περιοχή των Βορείων προαστίων. Για παραγγελίες κάποιος μπορεί να με βρει στο Instagram, στο προφίλ του Color Cook by Ioanna. Προτιμώ να συζητώ με τους πελάτες, να ανακαλύπτουμε τις προτιμήσεις τους όσον αφορά τα πιάτα και τον τρόπο μαγειρέματος και μετά να προχωράμε στις παραγγελίες.

H Iωάννα δίνει μεγάλη σημασία στη καθαρή κουζίνα.

-Νόστιμη κουζίνα είναι σίγουρα η καθαρή κουζίνα, και το Color Cook by Ioanna λαμβάνει πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα. Κατ’ αρχάς αγοράζω προσωπικά όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στα πιάτα μου, από τα φρούτα και τα λαχανικά μέχρι το κρέας και το ψάρι, διασφαλίζοντας ότι χρησιμοποιούντα αγνά υλικά υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Καθώς όλη τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων την έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου, οι κανόνες υγιεινής είναι το πρώτο πράγμα που προσέχω, ιδιαίτερα σε μια περίοδο σαν τη σημερινή, που ο πελάτης θέλει να εμπιστεύεται στο 100% τα προϊόντα που καταναλώνει.

Πώς ονειρεύεσαι το μέλλον του Color Cook by Ioanna; Ποια είναι τα σχέδιά σου για τα επόμενα χρόνια;

Ονειρεύομαι έναν μεγάλο χώρο. Έναν χώρο που θα μου δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύω τις πολύχρωμες συνταγές μου, να δοκιμάζω νέες, να διοργανώνω εργαστήρια μαγειρικής για μικρούς και μεγάλους. Έναν χώρο που η μαγειρική θα είναι αφορμή για συνάντηση, για κουβέντα, για γέλιο!

Το δικό μας σχόλιο τώρα> Το καλύτερο δώρο που έχετε να κάνετε για τους φίλους το 2021 είναι να τους μιλήσετε για το Color Cook by Ioanna. Θα σας ευγνωμονεί καθημερινά ο ουρανίσκος τους.

 

SHARE
MORE NEWS DESK