42.grNews DeskΤο ζεύγος Πατούλη, ο Μαρινάκης και το «Πάμε Πακέτο»

ΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΡΟΥ

Το ζεύγος Πατούλη, ο Μαρινάκης και το «Πάμε Πακέτο»

Γέλια, θαλασσινοί μεζέδες και ένα πλεκτό bikini top που τράβηξε τα βλέμματα

Ο Αμπελάς της Πάρου είναι ένα μικρό ψαροχώρι, με ένα γραφικό λιμανάκι και προσφέρεται για ήρεμες και ήσυχες διακοπές. Στις μικρές παραλίες του θα βρείτε ταβέρνες που σερβίρουν κυρίως φρέσκο ψάρι και κάθε είδους θαλασσινό. Πρόκειται για έναν όμορφο οικισμό που βρίσκεται ανατολικά της Νάουσας, περίπου τρία χιλιόμετρα μακριά και τα καλοκαίρια γεμίζει από παραθεριστές, στη μεγάλη τους πλειοψηφία επωνύμους που αναζητούν καλό φαγητό και ηρεμία, χωρίς ενοχλητικούς και περίεργους paparazzi.

Σε αυτό τον ήρεμο τόπο, βρέθηκαν στις αρχές της εβδομάδας το ζεύγος Πατούλη, ο Γιώργος και η Μαρίνα με το γιο τους και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μαζί με την όμορφη και πάντα λαμπερή Μαρίνα έχουν γυρίσει αυτό το καλοκαίρι τη μισή Ελλάδα, ξεκινώντας από τη Χαλκιδική και κατηφορίζοντας προς την Κεφαλονιά, την Πελλοπόνησο και τώρα την Πάρο, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο.

13880337_312871669046426_4065152591589151860_n

Πληροφορίες θέλουν την παρέα να απόλαυσε τους θαλασσινούς μεζέδες του Αργύρη, μιας από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες στον Αμπελά, με τις φιλοφρονήσεις να πηγαινοέρχονται. Η Μαρίνα Πατούλη όπως πάντα έκλεψε την παράσταση με τη θαλασσινή της ένδυση, φορώντας ένα πλεχτό bikini top διάσημου οίκου μόδας, αρκετά ηλιοκαμμένη και ως συνήθως ατημέλητα περιποιημένη. Άλλωστε στη «δημαρχίνα», όπως την αποκαλούν χρόνια τώρα οι Αμαρουσιώτες, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας δεν υπάρχει περίπτωση να της βρεις ούτε ένα ψεγάδι που να «χαλάει» την εντυπωσιακή εικόνα της.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι άνθρωπος της παρέας, που αν και δείχνει λιγομίλητος και μετρημένος, όταν βρίσκεται με καλούς του φίλους «λύνεται» και ανεβάζει ρυθμούς. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν, πως ο εφοπλιστής έριξε την ιδέα στη Μαρίνα Πατούλη να αναλάβει κάποια τηλεοπτική εκπομπή και πως εφόσον είναι τόσο κοινωνική και επικοινωνιακή θα της ταίριαζε τέλεια το “Πάμε πακέτο” της Χατζηβασιλείου. Τα γέλια κυριάρχησαν στο τραπέζι και η «δημαρχίνα», αφού τον ευχαρίστησε, ζήτησε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να βγουν μαζί φωτογραφία.

Αργά το απόγευμα, λίγο πριν τη δύση του ήλιου, η παρέα αναχώρησε από τον Αμπελά δίνοντας ραντεβού σε μια από τις παραλίες της Πάρου τις επόμενες ημέρες…

13882098_312296012437325_1392466910838747887_n

SHARE
MORE NEWS DESK