42.grNews DeskΠόσο κοντά στον ANT1 είναι ο Άκης;

ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ

Πόσο κοντά στον ANT1 είναι ο Άκης;

Έχει πολλούς φίλους στο MEGAλο κανάλι αλλά... [ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ]

Είναι καιρός τώρα που ο Άκης Πετρετζίκης είχε εκφράσει την ανησυχία του για την τύχη του MEGA αλλά και για το τηλεοπτικό του μέλλον στο κανάλι της Μεσογείων. Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχει πολύ στενές σχέσεις με διοικητικούς παράγοντες του καναλιού δεν ήθελε να είναι ο πρώτος που εγκαταλείπει το «καράβι»… Πλέον όμως η κατάσταση οδηγείται στα άκρα και έτσι ο σεφ φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για τη μετάβαση της εκπομπής του στον ANT1 που καιρό τώρα τον ήθελε πολύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Πετρετζίκης φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει αλλά για εβδομαδιαία εκπομπή έτσι ώστε να κοιτάξει και τα επαγγελματικά του εκτός μικρής οθόνης. Το επικρατέστερο σενάριο μάλιστα τον θέλει με εκπομπή που θα προβάλλεται Σάββατο, λίγο πριν το «Σου Κου», με δεδομένο ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα μεταφερθεί το μεσημέρι.
Αναμένουμε λοιπόν περισσότερες τηλεοπτικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άκης είναι ίσως ο πιο επικοινωνιακός μάγειρας αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και το κανάλι που θα του υπογράψει θα βγει σίγουρα κερδισμένο.

Petritzikis-akis-2

Petritzikis-akis-3

Petritzikis-akis-4

SHARE
MORE NEWS DESK