42.grNews DeskΠοιος (τυχερός) «έκλεψε» την καρδιά αυτού του κοριτσιού;

Κωνσταντίνα Κομματά

Ποιος (τυχερός) «έκλεψε» την καρδιά αυτού του κοριτσιού;

Αυτός ο τύπος στο παρελθόν έχει «κλέψει» τα ομορφότερα κορίτσια [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η ηθοποιός και -πρόσφατα- παρουσιάστρια δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, Κωνσταντίνα Κομματά, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο όμορφα, νέα πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ. Χαμηλών τόνων η 24χρονη Κωνσταντίνα με το αγγελικό πρόσωπο, έκανε καιρό τώρα ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και σε αυτές τις λιγοστές, συνήθως ήταν με φιλικές παρέες. Μήνες τώρα, όλοι έψαχναν να ανακαλύψουν ποιος θα μπορούσε να της έχει κλέψει την καρδιά, ενώ αρκετές ήταν οι αναφορές στη «φιλία» της, σύμφωνα με την ίδια, με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα, η όμορφη Κωνσταντίνα είναι σε σχέση με άλλον γόη, ο οποίος μάλιστα έχει κάψει πολλές καρδιές στο παρελθόν! Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά με τον οποίο εθεάθη να δειπνεί ανήμερα των Φώτων σε γνωστό bar restaurant, με φιλικό τους ζευγάρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά», το ειδύλλιο είναι πολύ φρέσκο και από κοινού οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικό τον έρωτά τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στη Θεσσαλονίκη. Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Χρήστος Ανθόπουλος στα social media, στις 3 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομματά, ποζάρουν μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μαζί με την Έλενα Ράπτη, τον Δημήτρη Μακαλιά και την Κατερίνα Γερονικολού.

Να σημειώσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η ίδια η Κωνσταντίνα ανακοίνωσε πως ανανέωσε το συμβόλαιο της και πως θα συνεχίσει κανονικά τη σεζόν στην εκπομπή «Ελένη»!

SHARE
MORE NEWS DESK