42.grNews DeskΗ αποστομωτική απάντηση της Ζέτας και του Μιχάλη!

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η αποστομωτική απάντηση της Ζέτας και του Μιχάλη!

Μάλλον θα κάνουμε καιρό να ξαναδιαβάσουμε περί «χωρισμού»...

Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι ζευγάρι εδώ και πέντε χρόνια και ζουν σαν οικογένεια. Το εν λόγω ζευγάρι από την αρχή της σχέσης τους το έχουν παντρέψει, χωρίσει και ξανά ενώσει ουκ ολίγες φορές με τους ίδιους να μην αναλώνονται σε επιβεβαιώσεις ή διαψεύσεις. Η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για όλα όσα γράφονται για τη σχέση της με τον τραγουδιστή ήταν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ανέφερε πως με το σύντροφό της δεν έχουν χωρίσει ούτε 5 λεπτά. Η ηθοποιός επίσης, δε συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή ούτε να προβάλει τη σχέση της μέσα από τα social της.

makrypoulia-zeta-0

Σήμερα, η παρουσιάστρια για πρώτη φορά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της που βλέπουμε την Ζέτα, τον Μιχάλη και τη σκυλίτσα τους, την Ζανή, στον καναπέ. Η φωτογραφία συνοδεύεται από μια καρδιά με φτερά και την λεζάντα: «Happy Family».

Διαβάσε άλλωστε τι έγραφε το TAMTAM στις 14 Νοεμβρίου:
Δεν έχουν περάσει ούτε ένας μήνας από την τελευταία διάψευση της Ζέτας Μακρυπούλια για το τέλος της σχέσης της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η όμορφη ηθοποιός μάλιστα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» είχε πει τα εξής: «Αυτό το καλοκαίρι μασήσαμε την καραμέλα του χωρισμού. Νομίζω ότι έχει κάποιος μπροστά του ένα μπολ με καραμέλες, της έχει ονοματίσει και λέει αυτό είναι χωρισμός Μακρυπούλια, έγκυος Μακρυπούλια, χωρίζει Αρναούτογλου… Δεν αναστατώνομαι πια, εκνευρίζομαι όταν διαβάζω δημοσιεύματα που υποτίθεται ότι εγώ έχω απαντήσει -είναι έξω έτσι ο τίτλος- και διαβάζεις μέσα ότι είναι από το κοντινό περιβάλλον. Φαίνεται σαν να το έχω πει εγώ. Θέλω να σου πω ότι δεν έχω χωρίσει ούτε 5 λεπτά με τον Μιχάλη»!

Παρ’ όλα αυτά, ξεκινώντας από το διαδίκτυο, μια νέα φήμη περί οριστικού «τέλους» ξεκινάει από την αρχή μια νέα «ιστορία»… Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα σε εφημερίδες, «φίλοι του ζευγαριού ανέφεραν πως δεν πήγαινε άλλο η σχέση τους». Για να συμπληρώσουν: «Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατηθεί μετά τη μεγάλη κρίση που πέρασε στη σχέση του, αλλά μάταια. Αιτία του χωρισμού; Οχι κάποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά η κούραση και η καθημερινότητα, όπως λένε φίλοι τους… “Δεν πήγαινε άλλο”, δηλώνουν χαρακτηριστικά» αναφέρει δημοσίευμα.

Φήμες ή αλήθεια; Να το πιστέψουμε ή να γελάσουμε ξανά;

SHARE
MORE NEWS DESK