42.grNews Desk«Δεν μάσησε» στην μετά Λιάγκα εποχή η Σκορδά: Δείτε το video της πρεμιέρας

Το Πρω1νό

«Δεν μάσησε» στην μετά Λιάγκα εποχή η Σκορδά: Δείτε το video της πρεμιέρας

«Ήταν περίεργα όταν κατέβαινα τη σκάλα χωρίς τον Γιώργο να μου κρατάει το χέρι» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Φαίη ξεκίνησε σήμερα με το νέο ανανεωμένο «Πρω1νό». Στις 10 ακριβώς η παρουσιάστρια, έχοντας σαν υπόκρουση το «Girls Just Wanna Have Fun», μπήκε στο στούντιο χορεύοντας και στα πρώτα της λόγια ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Καλωσορίσατε! Να πάρω μία ανάσα… Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες για όλους και για εμάς. Σε αυτό που κάνουμε εδώ και για εσάς όταν πηγαίνετε στην δουλειά σας μετά από διακοπές. Χαίρομαι όμως πάρα πολύ που είμαστε μαζί και μας λείψατε πολύ. Θέλω πριν ξεκινήσω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές που δώσατε σε όλους μας αυτές τις μέρες και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα και στις αγκαλιές που μου κάνετε από κοντά».

Κάποια στιγμή σταμάτησε τη ροή του λόγου της, καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε πίσω από τις κάμερες για να ευχηθεί καλή αρχή στην εκπομπή. Η Φαίη πήγε κοντά του και τον αγκάλιασε για την τιμή που της έκανε.

Όπως είπε η Φαίη, φέτος, θέλει λίγο περισσότερο τη στήριξη των τηλεθεατών γιατί θα είναι μόνη στο τιμόνι της εκπομπής, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα μετά από έξι όλοκληρα χρόνια, «ήταν περίεργα όταν κατέβαινα τη σκάλα χωρίς τον Γιώργο να μου κρατάει το χέρι», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του “Πρωινού” είναι πλήρως ανανεωμένη και πλέον απαρτίζεται από φρέσκα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα. Στην αρχισυνταξία θα συναντήσουμε για ακόμα μια φορά την Ελεάννα Τριφύδου, μια συνεργάτιδα της Φαίης από την εποχή του Mega, τη Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Γεωργαντά.

Η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν θα λείπουν από την παρέα ούτε αυτήν τη χρονιά, ενώ στην ομάδα είναι:Οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Σπύρος Σούλης, Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά.

skorda-fai-4

skorda-fai-1

skorda-fai-2

skorda-fai-3

proion-skorda-1

proion-skorda-2

proion-skorda-3

proion-skorda-4

proion-skorda-5

proion-skorda-6

SHARE
MORE NEWS DESK