42.grPassbookΗ Βιργινία Λεούση κοιτάει τα άστρα για το Σεπτέμβρη, μόνο στο ΤΑΜ ΤΑΜ!

astrological signs

Η Βιργινία Λεούση κοιτάει τα άστρα για το Σεπτέμβρη, μόνο στο ΤΑΜ ΤΑΜ!

Kαλά δε τα πιστεύουμε, αλλά καλού – κακού, ας ρίξουμε καμιά ματιά

Η Βιργινία Λεούση, grade dame του στερεώματος των προβλέψεων, ως πρόκληση στη ακλόνιστη απιστία μας, κοιτάζει τον Σεπτέμβρη και μιλά μόνο για λογαριασμό του Ταμ Ταμ, για το μέλλον! «Θυμίζω πως ο πλανήτης Ερμής κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου» λέει και εμείς κάνουμε πως αυτά τα παίζουμε στα δάχτυλα και συνεχίζει «που αντιπροσωπεύει την επικοινωνία, τη λογική, τη σκέψη, το εμπόριο, τα παιδικά χρόνια και τις συμφωνίες από τις 30/8 που ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο μέχρι τις 21/9 που θα παραμείνει ανάδρομος, όχι μόνο ο σταυρός αλλά όλα τα ζώδια θα πρέπει να προσέχουμε και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανασχηματισμός στην Ελλάδα λόγω αυτών των καταστάσεων». Και τα άστρα μιλούν για πολιτική, ακόμα! Αλλά ο πρωτος μήνας του φθινοπώρου έχει φασαρίες και κινδύνους και βοήθεια μας:

«… leousiΟ Σεπτέμβριος κάνει έντονη την παρουσία τους, καθώς θα μας δώσει 2 εκλείψεις, όπου η πρώτη πραγματοποιείται την 1η μέρα του. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη την 1η του μήνα στην Παρθένο, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Κρόνου σε δυσαρμονική όψη. Η επιρροή θεωρείται επικίνδυνη, καθώς δημιουργεί ψυχολογικές δοκιμασίες, χαμένες προσπάθειες, συγκρούσεις κρατών και εξάρσεις ασθενειών. Η στασιμότητα αλλά και η λάθος διαχείριση καταστάσεων και πραγμάτων, θα μας δοκιμάσει έντονα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 1ου δεκαημέρου.

Στη 2η έκλειψη στις 16 όπου επηρεάζονται περισσότερο τα ίδια ζώδια του 3ου δεκαημέρου, θα έχουμε Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στους Ιχθύς μαζί με την Πανσέληνο και συμμετοχή Κρόνου, Ερμή και Άρη με δυσαρμονικές όψεις. Θα είναι έντονη η τάση να προκληθούν ατυχήματα, δοκιμασίες, γεωλογικές ανατροπές και κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Η αναστάτωση και ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτα, ενώ θα δοκιμαστείτε αρκετά σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο. Καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο μέχρι τις 22 του Σεπτέμβρη που θα επανέλθει σε ορθή πορεία, αποφύγετε να βάλετε μπροστά οτιδήποτε νέο επιθυμείτε, καθώς ότι ξεκινήσετε σε αυτό το διάστημα δε θα έχει διάρκεια πέρα των τριών μηνών.

Από τις 23 που η Αφροδίτη θα περάσει στο Σκορπιό, θα μειωθούν οι εντάσεις και οι ακραίες συμπεριφορές που έχουν προκληθεί από τις εκλείψεις, κάνοντας τη συναισθηματική σας ζωή να κυλάει πιο ήρεμα. Ο μήνας ολοκληρώνει με τον Άρη να περνάει στον Αιγόκερω στις 27, κάνοντας σας να λειτουργείτε πιο προσγειωμένα. Όμως, παρά τις δυσκολίες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε γενικό επίπεδο, κάτι εξίσου σημαντικό το Σεπτέμβριο θα είναι η είσοδος του Δία στο Ζυγό από τις 9, όπου η τύχη θα σας ανοιγοκλείνει το μάτι, οπότε κινηθείτε έξυπνα και προνοητικά για να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στον ορίζοντα με γνώμονα πάντα να κρατάτε το μέτρο. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ανάλαφρη, ώστε να γίνετε πιο γλυκοί και ευέλικτοι απέναντι στου άλλους και να απολαμβάνετε τις μέρες σας».

Ο Σεπτέμβρης για κάθε ζώδιο:
ΚΡΙΟΣ: Το ηθικό σας θα είναι λίγο πεσμένο ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε και την επιρροή που θα δεχθείτε από τις εκλείψεις του μήνα, αλλά μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί σε μικρές αλλαγές που διαφαίνονται στο προσκήνιο. Δεν είστε ικανοποιημένοι με την καθημερινότητα σας και θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα τώρα, όμως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να το πράξετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεστε ένα μικρό διάλλειμα από τα εργασιακά σας καθήκοντα, καθώς οι μπαταρίες σας αρχίζουν να αδειάζουν. Μην απαιτείται συνέχεια από τον εαυτό σας να ξεπερνάει τα όριά του. Μοιράστε υποχρεώσεις και αναθέστε ευθύνες σε άλλους. Προγραμματίστε εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή ότι σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει. Ξεκουράστε τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σας, καθώς η σεληνιακή έκλειψη του μήνα δεν επιτρέπει την έντονη κινητικότητα σε θέματα καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου σας αφήνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού σας και να κάνετε ότι χρειάζεται για να βελτιώσετε της ζωή σας στον προσωπικό σας χώρο. Προχωρήστε σε μία μικρή ανακαίνιση αν αυτό είναι που έχετε ανάγκη που χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας θα σας κάνει να χαμογελάτε. Λόγω των εκλείψεων και των επιρροών που δέχεστε, εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο στενό συγγενικό σας περιβάλλον που μεταξύ σας έχετε απομακρυνθεί είναι καλή στιγμή για να συμφιλιωθείτε και να επανασυνδεθείτε, καθώς δεν είναι στιγμή να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ύστερα από ένα μήνα ανεμελιάς ήρθε η στιγμή να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να διατηρήσετε ένα πιο χαμηλό προφίλ. Αποφύγετε να προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα αφορούν τρίτα πρόσωπα που δεν είναι παρόντα. Μη βιαστείτε να μεταφέρετε ότι ακούσετε γιατί θα πέσετε σε παγίδες που θα φτιάξετε οι ίδιοι χαλώντας την εικόνα σας. Η Σεληνιακή έκλειψη του μήνα θα δοκιμάσει αρκετά τις σχέσεις σας και θα είναι έντονο το στοιχείο του δράματος στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Έχοντας να διανύσετε ένα μήνα που περιλαμβάνει δύο εκλείψεις θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και ευάλωτοι απέναντι στις καθημερινές καταστάσεις. Δώστε έμφαση στον τρόπο που αισθάνεστε για τον εαυτό σας οι ίδιοι και όχι στο πως αισθάνονται οι άλλοι για εσάς. Προσπαθήστε να μην ακούτε τι λέγετε για το άτομό σας από τον καθένα και επηρεάζεστε, γιατί σαφώς οι απόψεις τους δε σημαίνει ότι είναι και σωστές. Έχετε την εξυπνάδα που απαιτείται για να ξεφύγετε από παγίδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται σε ανάδρομη πορεία για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα συν τη Σεληνιακή έκλειψη, χρειάζεται να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα που κρίνεται αναγκαίο. Έχετε πιέσει πολύ σκληρά τον εαυτό σας χωρίς να το ζητήσει κανένας και τώρα πρέπει να σταματήσετε να καταπιέζεστε και να ξεκουραστείτε. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο με τόσα που έχετε καταπιαστεί, αλλά μπορείτε να το πράξετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας. Οι ήρεμες στιγμές θα βοηθήσουν να βλέπετε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Ο μήνας που θα διανύσετε φέρνει μπροστά σας το παρελθόν ξυπνώντας μνήμες και καταστάσεις που νομίζατε ότι είχαν τελειώσει και θα πρέπει να ασχοληθείτε και πάλι βάζοντας σε αναμονή τα σχέδιά σας. Η προσκόλλησή σας σε παλιές ιδέες εμποδίζει την ευημερία σας και σας κάνει να νιώθετε αποκαρδιωμένοι. Μην προσπαθήσετε να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, αλλά κάντε τολμηρά βήματα ώστε το αποτέλεσμα να σας δώσει αίσθηση ολοκλήρωσης. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας και δείτε τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό του μήνα θα έχει απ’ όλα με κύριο σκοπό του να σας μάθει να απολαμβάνετε τη ζωή όπως έρχεται. Σίγουρα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε στους πολυπόθητους στόχους σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, οπότε αποφύγετε να κάνετε δραστικές αλλαγές ή να εγκαταλείψετε σχέδια. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες να σας κυριεύσουν ανακόπτοντας την πορεία σας ή σταματώντας τα όνειρά σας. Αντί να τρομοκρατηθείτε σκεφτείτε πως μπόρα είναι και θα περάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένας παλιός στόχος μπορεί να γίνει και πάλι σημαντικός για εσάς αυτό το μήνα και να εργαστείτε για να τον επιτύχετε και πάλι. Ο χρόνος θα είναι χορηγός σας στο να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία και να επιτύχετε. Χρησιμοποιήστε σαν όπλα σας ότι μάθετε την πρώτη φορά και εφαρμόστε τα τώρα, για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Μη διαλέξετε τακτική που γνωρίζετε ότι δεν είχε αποτέλεσμα. Η Σεληνιακή έκλειψη θα μπερδέψει την κρίση σας και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επιμονή και η αφοσίωση που θα δείξετε στον επαγγελματικό σας χώρο, πλέον αναγνωρίζεται και εκτιμάται από συνεργάτες και άτομα κύρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επενδύστε στο μέλλον σας δείχνοντας εγκράτεια σε χρηματοοικονομικούς κινδύνους καθώς η σεληνιακή έκλειψη το μήνα φέρνει δυσκολίες. Τα πάντα θα είναι σε κίνηση για αυτό να είστε βέβαιοι ότι θα περνάτε χρόνο και με άτομα που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο χρόνο. Είστε σε θέση να αναλάβετε τη φροντίδα της οικογένειάς σας πιο άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μυστικά που κρατάτε καιρό μέσα σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια αυτό το μήνα και από το να προσπαθήσετε να τα κρύψετε καλύτερα θα ήταν να αντιμετωπίσετε. Με δύο εκλείψεις να πραγματοποιούνται θα αναγκαστείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές ακόμα και στο χαρακτήρα σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή για να σας καθοδηγήσει, αρκεί να την ακούτε και να μην την προσπερνάτε. Βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και οικοδομήστε ισχυρούς δεσμούς με φίλους και οικογένεια, χωρίς να διστάσετε να εκφράσετε την προσωπικότητά σας.

ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας τηρώντας τους κανόνες για να αποφύγετε εντάσεις, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Είναι προτιμότερο να μην ασχοληθείτε καθόλου με προβλήματα τρίτων που δε σας αφορούν απ’ το να ψάχνετε υπαίτιους να ρίξετε τα βάρη. Το πλανητικό σκηνικό εντείνει την κατάσταση, καθώς θα πραγματοποιηθεί και η σεληνιακή έκλειψη, οπότε προτιμήστε να μελετήσετε θέματα καριέρας που αργότερα θα ασχοληθείτε με αυτά, απ’ το να χαραμίσετε το χρόνο σας σε ανούσιες συζητήσεις.

SHARE

Περισσότερα

MORE PASSBOOK