42.grLifestyle«Δεν έχουμε παίξει ξύλο με τον Λιάγκα. Είμαι κατά της βίας»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ

«Δεν έχουμε παίξει ξύλο με τον Λιάγκα. Είμαι κατά της βίας»

Η Στικούδη σπάει πλάκα με τα media και τρελαίνει τον φακό! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Και φέτος η Κατερίνα Στικούδη δεν έχει αφήσει εξώφυλλο για εξώφυλλο περιοδικού. Δεν είναι τόσο ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει τις απόψεις της, αν και η Κατερίνα πάντα προκαλεί με τις παιχνιδιάρικες δηλώσεις της, όσο το το αδιαμφησβήτητο γεγονός ότι οι φωτογραφήσεις της «σπάνε ταμεία». Η Στικούδη διατηρεί μια σιλουέτα που σε συνδυασμό με τη φωτογένεια και την άνεση που διαθέτει απέναντι στο φακό, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα εικόνας που δύσκολα αντιστέκονται άντρες και γυναίκες, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους…

Αυτή την εβδομάδα, η pop τραγουδίστρια φιλοξενείται στο ένθετο περιοδικό PEOPLE και -μεταξύ των άλλων- ο δημοσιογράφος του περιοδικού, Μαρίνος Βυθούλκας, σε κάποιο σημείο της υπενθυμίζει ένα κείμενο του Γιώργου Λιάγκα για τα βραβεία Mad: «Όταν, όμως, η κάθε ανθυποστάρ της εγχώριας, τρομάρα μας, show biz αισθάνεται ότι τουλάχιστον θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Kodak theater για να παραλάβει Όσκαρ, ή θα βγει να τραγουδήσει για να παραλάβει Grammy, τότε το μέτρο χάνεται και το όμορφο και σέξι κινδυνεύει να γίνει ξεκ…. και γραφικό»…

Stikoudi-katerina-4

Και η απάντηση της Κατερίνας ήρθε με το ίδιο νόμισμα: «Είπε την άποψή του και σίγουρα έχει ένα δικό του τρόπο που σχολιάζει το κάθε τι, κάτι που τον κάνει μοναδικό σε αυτό. Πιστεύω πως ο Λιάγκας πληρώνει τους δημοσιογράφους να μας ρωτάνε γι αυτόν! Τώρα, πέρα από την πλάκα δεν διεκδίκησα ποτέ από μια εκπομπή και τους συντελεστές της να σχολιαστώ, ώστε να ακουστεί το όνομά μου, αλλά επίσης δεν πιστεύω πως υπάρχει κακή διαφήμιση, αρκεί να λένε σωστά το όνομά σου. Όσον αφορά την σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα, οφείλω να σου πω ότι δεν έχουμε παίξει ξύλο. Είμαι κατά της βίας! Εξάλλου, δεν υπάρχει και λόγος», λέει γελώντας.

Η πρώτη μουσική απόπειρα της Κατερίνας Στικούδη έγινε το Σεπτέμβριο του 2009 με το τραγούδι «Τώρα» σε συνεργασία με τον ράπερ Lava στην δισκογραφική εταιρεία Heaven που εκείνη την περίοδο διευθύνει ο Μάκης Πουνέντης: «Ο Μάκης με βοήθησε στην αρχή της καριέρας μου και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Όταν με παρότρυνε να ασχοληθώ με το τραγούδι παρουσίαζα την εκπομπή Mega Star. Μετά ακολούθησε το τραγούδι «Εμμονή» με τους Nevma και μετά έκανα το πρώτο δικό μου κομμάτι το «έξι εκατομμύρια». Η συνέχεια και η μουσική μου πορεία μέχρι σήμερα γίνεται με προσεκτικά βήματα. Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος του φαίνεσθαι. Δεν έκανα πράγματα για να δείξω κάτι. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την μουσική. Δεν ασχολήθηκα με το πιάνο, την κιθάρα και το τραγούδι για να ανεβάσω ένα βίντεο στο youtube και να αποδείξω πως δεν είμαι ατάλαντη και άφωνη. Ακόμα και να είχα το ταλέντο της Μαρίας Κάλλας, πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που θα με αμφισβητούν. Αυτό δεν με ενοχλεί. Απεναντίας, μου αρέσει».

Stikoudi-katerina-1

Στα φετινά βραβεία Mad, προτού καν προβληθούν στην τηλεόραση, σχολιάστηκε έντονα από τα sites πως «Η Στικούδη συναντήθηκε στο κόκκινο χαλί με την Φουρέιρα και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα». Τελικά αυτή η κόντρα που μετρά χρόνια είναι ένα τρικ των δημοσιογράφων ή όντως τελικά συμβαίνει κάτι ανάμεσά τους; «Δεν κάνουμε παρέα. Ο καθένας έχει τον κύκλο του. Η κάθε Ελένη Φουρέιρα έχει τους φίλους της και εγώ τους δικούς μου. Προσωπικά, δεν έχω κάτι μαζί της, αλλά κολλητές δεν νομίζω ότι θα γίνουμε ποτέ», αρκείται να πει στον Μαρίνο Βυθούλκα και στο περιοδικό PEOPLE.

Stikoudi-katerina-1

Stikoudi-katerina-2

Stikoudi-katerina-2

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE