42.grLifestyle«Φοράω ό,τι µου αρέσει και δεν θα δώσω λογαριασµό σε κανέναν!»

ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

«Φοράω ό,τι µου αρέσει και δεν θα δώσω λογαριασµό σε κανέναν!»

Η Κάβουρα ξεσπαθώνει και μιλάει για ντεκολτέ και χρωστούμενα από σειρές [ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ]

Συνεχίζει να συναρπάζει με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της η Βίκυ Κάβουρα, γνωρίζοντας ότι μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Την περασμένη εβδομάδα η όμορφη ηθοποιός μίλησε σε ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στις sexy εμφάνισεις της και στα σχόλια που γίνονται όσο και για το τηλεοπτικό της μέλλον. Ενδιαφέρεστε να μάθετε;

Να υποθέσω ότι σε έχουν ζηλέψει φρικτά;
Φρικτά, όπως το λες! Σε σηµείο αρρωστηµένο, µε πολύ άσχηµα περιστατικά και εκρήξεις… Γι’ αυτό µε το που βλέπω κάποιον που έχει τα πρώτα δείγµατα, τρέχω µακριά του να ξεφύγω! Ειλικρινά µε διαλύει η ζήλια και µε τρελαίνει.

Αµα κυκλοφορείς µε τα «αβυσσαλέα ντεκολτέ» που γράφουν, πώς να µη σε ζηλέψει κάποιος;
Αχ, αυτά τα «αβυσσαλέα ντεκολτέ» (σ.σ.: γελάει)! Λες και δεν έχουν να γράψουν κάτι άλλο για µένα! ∆εν είµαι µόνο τα αβυσσαλέα ντεκολτέ µου, στα οποία από µέσα φορούσα µαγιό πρέπει να σου πω. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε… ∆εν είµαι µοναχή! Τι πρέπει να φορέσω πια; Ράσο; Φοράω ό,τι µου αρέσει και δεν θα δώσω λογαριασµό σε κανέναν! Τέλος!

Σου έκαναν πλάκα στο θέατρο γι’ αυτό το περίφηµο αβυσσαλέο ντεκολτέ, όπως έµαθα!
Όλα τα µαθαίνεις εσύ! Πράγµατι, ήρθε ο Καλυβάτσης και µου είπε «Ασ’ τους, πουλάκι µου, σιγά το αβυσσαλέο ντεκολτέ! Θαύµα περάσαµε!» (σ.σ.: Γελάει). Πηγαίνω µε µεγάλη χαρά στις παραστάσεις του «Χυτηρίου». Όλοι τους είναι υπέροχοι και ο κόσµος µάς αγκαλιάζει πολύ γλυκά στον όµορφο, δροσερό κήπο του….

Αν κάνεις και το θέατρο και τη σειρά του ΣΚΑΪ, θα τρέξεις µαραθώνιο µέσα στον χειµώνα…
Μακάρι να τρέξω µαραθώνιο σε τόσο δύσκολους και χαλεπούς καιρούς. Χαίροµαι να έχω δουλειά και δη σε πράγµατα που και µε εκφράζουν και µε αφορούν. Ας τρέξω, λοιπόν!

Τι απαντάς σε αυτούς που θεωρούν ότι έχεις καβαλήσει καλάµι;
∆εν το έκανα, δεν το κάνω, δεν θα το κάνω. Μια δουλειά κάνω, όπως τόσοι άλλοι, γιατί να πάρουν τα µυαλά µου αέρα, γιατί να καβαλήσω καλάµι; Και στο Χόλιγουντ να πάω, δεν θα το κάνω! Είναι θέµα αρχών, θέµα οικογένειας, θέµα καλών φίλων. Ακόµα κι αν πας να «ξεφύγεις», σε επαναφέρουν και σου δείχνουν την πραγµατική διάσταση των πραγµάτων. Μακριά από εµάς τα καλάµια.

Τηλεοπτικά τι ετοιµάζεις; Έµαθα πως θα σε δούµε στη σειρά «Προδοσίες» του ΣΚΑΪ.
Έχω κάνει µια σειρά θετικών συζητήσεων, αλλά δεν έχει κλειδώσει ακόµα κάτι. Θέλω πολύ να ξανακάνω τηλεόραση, αφού την αγαπώ και µε σύστησε στο πλατύ κοινό από το σίριαλ Το αμάρτημα της μητρός μου του Αλέξανδρου Ρήγα.

Τι έχεις κρατήσει από εκείνη τη σειρά;
Έχω γλυκές αναµνήσεις… Πικράθηκα για το άδοξο «πάγωµά» της και οργίστηκα που ακόµα µου χρωστάνε λεφτά, αλλά ήταν η παρθενική µου εµφάνιση και µε αγκάλιασαν όλοι ζεστά. Κρατάω τα καλά και σβήνω τα άσχηµα, γιατί… φουντώνω! Είναι άδικο να µένεις απλήρωτος.

Θα πήγαινες σε κάποιο τάλεντ σόου;
Μου είχαν προτείνει δύο φορές να πάω στο «Your face sounds familiar», αλλά δεν µπόρεσα να είµαι εκεί γιατί είχα ανειληµµένες υποχρεώσεις και έπειτα ένα πρόβληµα υγείας που µε κράτησε µακριά. Μου αρέσει, όµως, πολύ αυτό το σόου των µεταµορφώσεων και ίσως το κάνω στο µέλλον.

Kavoura-vicky-1

Kavoura-vicky-2

Kavoura-vicky-3

Kavoura-vicky-4

Kavoura-vicky-5

Kavoura-vicky-6

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE