42.grLifestyleH Νταϊάνα και τα ροζ μυστικά ενός σωματοφύλακα...

PRINCESS DIANA

H Νταϊάνα και τα ροζ μυστικά ενός σωματοφύλακα…

Έρωτες, σχέσεις, δολοπλοκίες και αμαρτωλά τρίγωνα στο Μπάκιγχαμ

Καθημερινά πλέον βγαίνουν στη δημοσιότητα προσωπικά στοιχεία της ζωής της πριγκίπισσας Νταϊάνας, όπως τα δημοσιεύει στο βιβλίο του ένας από τους προσωπικούς σωματοφύλακες της, ο Ken Wharfe. Ο Wharfe, που είναι αλήθεια πως εμφανίζονταν συνεχώς δίπλα στην Νταϊάνα, δηλώνει πως πήρε την απόφαση να γράψει όλες αυτές τις ιστορίες όταν πρόσφατα ο 31χρονος πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι επιθυμεί να μιλάει περισσότερο για την μητέρα του.

Ο Wharfe, αστυνομικός της Scotland Yard, μπήκε στην υπηρεσία της πριγκίπισσας και των δύο γιων της το 1986 και από το 1988 μέχρι το 1993 έγινε ο προσωπικός σωματοφύλακας της συζύγου του πρίγκιπα της Ουαλίας. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο μεγάλος έρωτας της πριγκίπισσας ήταν ο γοητευτικός γυναικάς Τζέιμς Χιούιτ, λοχαγός του βρετανικού ιππικού. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 1986 σε πάρτι που οργάνωσε η φίλη της πριγκίπισσας, Χέιζελ Γουέστ. Εκεί, ο γοητευτικός, γυναικάς λοχαγός, 10 χρόνια νεότερος από τον πρίγκιπα Κάρολο, ανέφερε στην πριγκίπισσα ότι παραδίδει μαθήματα ιππασίας και προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.
Ένας μεγάλος έρωτας άρχισε. Ο Ken Wharfe οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο που μετέφερε την Νταϊάνα σε παλιά εξοχική κατοικία στο Ντέβον, στην«ερωτική φωλιά» του ζευγαριού. Η νεαρή πριγκίπισσα μεταμορφωνόταν σε μια απλή νοικοκυρά, ο σωματοφύλακας μαγείρευε για τους δύο εραστές ιταλικό φαγητό, η Νταϊάνα έπλενε τα πιάτα και η μητέρα του Χιούιτ, που βρισκόταν επίσης εκεί, ετοίμαζε το πρωινό για την αγαπημένη του γιου της.

Diana-hewit

Μια μέρα, ο σωματοφύλακας αναφέρει, ότι ο λοχαγός Χιούιτ, που δεν είχε χρήματα, εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει ένα σπορ αυτοκίνητο και την επομένη η Νταϊάνα του προσέφερε σε χαρτοφύλακα 16.000 λίρες! Ο ίδιος, γράφει ότι, αν αυτό είχε γίνει τότε γνωστό, εύκολα θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι τα χρήματα ήταν προϊόν κάποιου είδους εκβιασμού εκ μέρους του λοχαγού.
Ο Ken Wharfe δεν παραλείπει να γράψει για το είδος των ανδρών που άρεσαν στην όμορφη πριγκίπισσα. «Ψηλοί και με στολή», είχε εμπιστευτεί η ίδια στον σωματοφύλακά της, που αναφέρει ότι η στενή σχέση με την πριγκίπισσα και τα παιδιά της, τον έκαναν να αισθάνεται μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Όταν, παρά τις προφυλάξεις, η σχέση της Νταϊάνας με τον Τζέιμς Χιούιτ άρχισε να γίνεται γνωστή, μια φήμη άρχισε να «πλανάται» σχετικά με την πατρότητα του πρίγκιπα Χάρι. Η Νταϊάνα ήταν απαρηγόρητη και μια μέρα ξέσπασε σε λυγμούς ενώ πίστευε ότι οι φήμες προέρχονταν από τον κύκλο του πρίγκιπα Καρόλου.

Όμως, ο Wharfe θέλει να διαλύσει κάθε αμφιβολία για το θέμα, που 19 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας, εξακολουθεί να απασχολεί τον βρετανικό Τύπο και όχι μόνο. Όπως γράφει ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας, ο Χάρι δεν είναι γιος του λοχαγού, αφού γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984, όταν ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν 18 μηνών. Η «σύλληψη» του Χάρι έγινε γύρω στα Χριστούγεννα του 1983, εξηγεί ο Wharfe ενώ η γνωριμία της Νταϊάνας με τον Τζέιμς Χιούιτ έγινε το καλοκαίρι του 1986.
Ο ίδιος τονίζει ότι τα «κόκκινα μαλλιά» του πρίγκιπα Χάρι και του εραστή της μητέρας του είναι για πολλούς «η απόδειξη» για το ποιος είναι ο πατέρας του δευτερότοκου γιου της πριγκίπισσας, όμως, όσοι έχουν γνωρίσει την αδελφή της, Τζέιν σε μικρή ηλικία, θα ξέρουν ότι «κόκκινα μαλλιά» έχει και η οικογένεια Σπένσερ, όπως είναι το πατρικό επίθετο της Νταϊάνας.
Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ο λοχαγός Χιούιτ άρχισε να κουράζεται από την σχέση του με την πριγκίπισσα. «Κεν, χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνος, η πριγκίπισσα έχει γίνει πολύ απαιτητική», είπε μια μέρα ο λοχαγός στον σωματοφύλακα της Νταϊάνας. Ο γοητευτικός άνδρας «απέδρασε» από την σχέση με την πριγκίπισσα όταν πήρε προαγωγή σε ταγματάρχη και μετατέθηκε για δύο χρόνια στη Γερμανία.

loxagos-1000

Εκείνη έκανε ό,τι μπορούσε για να μη τον χάσει και να τον εμποδίσει να φύγει στο εξωτερικό, αλλά, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Χιούιτ ήταν ανένδοτος, άφησε την σχέση τους να τελειώσει. Στην αρχή μιλούσαν στο τηλέφωνο, αλλά η απογοητευμένη πριγκίπισσα «αραίωσε» τις κλήσεις και ήταν η Νταϊάνα που έβαλε τον τίτλο του «τέλους» στην όμορφη ερωτική ιστορία τους.

Ο σωματοφύλακας της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών αποκαλύπτει επίσης ότι, πριν από αυτόν, στην προσωπική φρουρά της Νταϊάνας υπηρετούσε ο αστυνόμος Barry Mannakee. Παρόλο που η Scotland Yard συμβούλευε τους σωματοφύλακες να μην «έρχονται πολύ κοντά» με τους VIP που φυλάσσουν, ο κατά 10 χρόνια μεγαλύτερος από την πριγκίπισσα Mannakee φαίνεται ότι «υπερέβη τα εσκαμμένα».
Φήμες που κυκλοφόρησαν στο παλάτι του Κένσιγκτον θέλουν ανώτερο υπάλληλο του πρίγκιπα Καρόλου να «έπιασε στα πράσα» την πριγκίπισσα με τον σωματοφύλακα σε δωμάτιο του παλατιού την παραμονή του γάμου του πρίγκιπα Άντριου με την Σάρα Φέργκιουσουν. Ο Mannakee απομακρύνθηκε από την θέση του και του ανατέθηκαν άλλα καθήκοντα ενώ ένα χρόνο αργότερα έχασε την ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο ανατολικό Λονδίνο.

Actualidad_146748163_12253928_1706x1280

Ο λοχαγός Χιούιτ, χωρίς να έχει κάποια απόδειξη στα χέρια του, είχε πει εμπιστευτικά στον Ken Wharfe, ότι οι μυστικές υπηρεσίες φρόντισαν «να βγάλουν από την μέση» τον σωματοφύλακα της Νταϊάνας.
Ο Ken Wharfe υποστηρίζει ότι η ξανθιά πριγκίπισσα την ίδια περίοδο, που ήταν αναμφίβολα πολύ ερωτευμένη με τον Τζέιμς Χιούιτ, με τον οποίο απολάμβανε τον έρωτά της σε παλιά εξοχική κατοικία στο Ντέβον, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον πωλητή αυτοκινήτων James Gilbey, ο οποίος είχε μαζί της εμμονή.
Όμως, την ίδια περίπου περίοδο η «άτακτη» νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ έβλεπε τον έμπορο Τέχνης Oliver Hoare, φίλο του Καρόλου, αλλά και της ερωμένης του, Καμίλας. Η Νταϊάνα είδε στο πρόσωπο του γοητευτικού, παντρεμένου μελαχρινού, τον άνθρωπο που θα της έδινε πληροφορίες για το «ροτβάιλερ», όπως η ίδια αποκαλούσε την ερωμένη του συζύγου της.

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE