42.grLifestyleΟ Τζώνης µε «ξεκλείδωσε»

ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

Ο Τζώνης µε «ξεκλείδωσε»

Είναι «παντού» τον τελευταίο καιρό και κυνηγάει τα όνειρα της [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ψηλά στην σόουμπιζ επικαιρότητα είναι τις τελευταίες ημέρες η Ανθή Σαλαγκούδη, δίνοντας συνενετύξεις και ανεβάζοντας καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Instagram. Η όμορφη παρουσιάστρια που πέρασε δύσκολα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην ΕΡΤ, δείχνει να θέλει να ξεκινήσει από την αρχή κυνηγώντας τα όνειρα της. Την περασμένη εβδομάδα παραχώρησε συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα Real και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις της:

Πώς αντιδράς σε κοµπλιµέντα που αφορούν την εξωτερική σου εµφάνιση;
Είναι ευχάριστο και σου φτιάχνει τη διάθεση. Όταν φυσικά είναι κάτι διακριτικό και δεν είναι χυδαίο. Γενικά, πάντως, είµαι λίγο ντροπαλή ως άνθρωπος κι ας µη µου φαίνεται αρχικά όταν µε γνωρίζεις.

Λένε ότι οι όµορφες γυναίκες δεν έχουν γυναίκες φίλες…
Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Πιστεύω πάρα πολύ στη γυναικεία αλληλεγγύη. Έχω φίλες γυναίκες, τις οποίες υπεραγαπώ και θέλω να είναι δυνατές. Έχω και άντρες φίλους, λιγότερους όµως.

Όταν είδες για πρώτη φορά τη σχέση σου δηµοσιευµένη στα έντυπα, πώς ένιωσες;
Άβολα! Ποτέ δεν είχα εκθέσει αυτό το κοµµάτι της ζωής µου. Ποτέ δεν είχα µιλήσει για την προσωπική µου ζωή. Είµαι µε έναν άνθρωπο που είναι πολλά χρόνια στον χώρο και το καταλαβαίνω. Στην αρχή µού ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ο Τζώνης κατάφερε να µε χαλαρώσει και να µου το αποδοµήσει. Εξάλλου, δεν είναι κάτι που το προκαλούµε. ∆εν θα σταµατήσω να ζω κανονικά επειδή υπάρχουν δηµοσιεύµατα και παπαράτσι. Προσπαθώ να ζήσω στο έπακρον τη σχέση µου και να µην επηρεάζοµαι.

Σκέφτεσαι το επόµενο βήµα στη σχέση σου;
Όταν ήµουν µικρότερη είχα µεγάλο πρόβληµα µε τη δέσµευση επειδή µε απασχολούσε το θέµα της ανεξαρτησίας. Ο Τζώνης, όµως, µε «ξεκλείδωσε» και µε έκανε να κάνω πολλά βήµατα σε σχέση µε τη δέσµευση.

Έφτασες ποτέ κοντά στον γάµο;
Όχι, δεν ένιωσα µέχρι σήµερα έτοιµη να το κάνω. ∆εν το αποκλείω, όµως, ως ενδεχόµενο. Θα ήθελα κάποια στιγµή στη ζωή µου να γίνω µητέρα και να κάνω οικογένεια.

Είσαι από τα κορίτσια που µεγάλωσαν µε το όνειρο να βρουν έναν πρίγκιπα και να κάνουν οικογένεια;
∆εν είµαι από τα κορίτσια που ονειρευόµουν από µικρή να κάνω οικογένεια και παιδιά. ∆εν ήταν όνειρο και στόχος ζωής, αν και µεγάλωσα σε ένα σπίτι µε πολύ δεµένη οικογένεια και οι γονείς µου είναι µαζί µια ολόκληρη ζωή. ∆εν µεγάλωσα όµως µε την προτροπή «να βρεις ένα καλό παιδί και να παντρευτείς». Ακόµη και τώρα που είµαι σε µια κατάλληλη ηλικία για γάµο, σύµφωνα µε τα ελληνικά δεδοµένα, δεν µε έχουν πιέσει ποτέ.

Σε µια σχέση τι σε κάνει να το βάζεις στα πόδια;
∆εν ανέχοµαι το ψέµα σε µια σχέση. Μπορείς να µου πεις την πιο σκληρή αλήθεια και αν είσαι ειλικρινής υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σε συγχωρήσω, ακόµη και αν είναι κάτι που µπορεί να µε έχει πληγώσει πάρα πολύ. Επίσης, φεύγω τρέχοντας από µια σχέση όταν ο άντρας που είµαστε µαζί προσπαθεί να µε περιορίσει και δεν καταλαβαίνει τα πράγµατα που έχουν για µένα σηµασία.

Είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να δοκιµάζουν καινούργια πράγµατα. Έχεις σκεφτεί ποτέ την υποκριτική ως προοπτική;
Ποτέ µη λες ποτέ (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκεφτεί ποτέ την υποκριτική σαν στροφή καριέρας. Έχω σπουδάσει δηµοσιογραφία και αυτό κάνω από τα 18 µου… Από κει και πέρα, κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το µέλλον.

Μαγειρεύεις;
∆εν µαγειρεύω συχνά, αλλά µ’ αρέσει πολύ να το κάνω. Όταν µπω στην κουζίνα, θα κάνω τα κλασικά παραδοσιακά φαγητά, τις συνταγές που µου έχουν δώσει η γιαγιά µου και η µαµά µου. Από τις αγαπηµένες µου είναι τα γεµιστά, το γιουβέτσι, το µπριάµ, το παστίτσιο. ∆εν το κάνω σε καθηµερινή βάση, αλλά µ’ αρέσει πάρα πολύ να µαγειρεύω για φίλους και για τον σύντροφό µου.

Πόσο συχνά γυµνάζεσαι;
Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή µου που µπορεί να είµαι συνεπής και να πηγαίνω τακτικά στο γυµναστήριο και υπάρχουν και άλλες περίοδοι που µπορεί να µην πατήσω καθόλου.

Salagoudi-anthi-1

Salagoudi-anthi-2

Salagoudi-anthi-3

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE