42.grLifestyle«Δεν αποφεύγουμε ο ένας τον άλλο, αλλά...»

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ – ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

«Δεν αποφεύγουμε ο ένας τον άλλο, αλλά…»

Τηλεοπτικό θέμα του καλοκαιριού έχει γίνει το «Ξαναδέστε τους». Υπάρχει άλλο;

Βλέποντάς τους κάποιος μπορεί να θεωρήσει πως Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη περνούν άπειρες ώρες μαζί, αλλά παραδόξως δεν είναι έτσι. «Ο κόσμος νομίζει ότι με το Νίκο κάνουμε παρέα και είμαστε όλη μέρα στα τηλέφωνα. Καμία σχέση. Υπάρχει απλώς αυτή η χημεία. Είναι η αμοιβαία εκτίμηση της κοινής επιτυχίας που έχουμε κάνει μαζί στο παρελθόν και ευελπιστούμε να κάνουμε και στο μέλλον». Ο Νίκος σπεύδει να εξηγήσει: «Δεν αποφεύγουμε ο ένας τον άλλο, αλλά, ναι, δεν έχουμε κοινές παρέες. Εξάλλου όταν είσαι κάθε μέρα με τον άλλον, θέλεις να πάρεις και μια ανάσα. Επίσης, δεν μπορώ όλο αυτό το fashion icon της Μαρία, που για να πάει στην παραλία πρέπει να κάτσει μισή ώρα να αποφασίσει τι θα βάλει».

Δεν του αρέσει, δηλαδή, που η επαγγελματική του σύντροφος εξελίχθηκε σε ένα πολύ in fashion κορίτσι; «Εμένα η Μαρία μου άρεσε και τα χάλια της να είχε! Τώρα είναι αλαβάστρινη, δεν μπορούμε να την πειράξουμε, είναι φάσιο άικο. Με είχε ξεπεράσει αυτό το mariailiaki.gr!», λέει γελώντας δυνατά.

Ανάμεσά τους δεν ξέρεις τι είναι ακριβώς πλάκα και τι σοβαρό, όλη η επικοινωνία ισορροπεί μεταξύ σοβαρού και αστείου, ίσως και γι’ αυτό δεν έχει ποτέ παρεξηγηθεί στα σοβαρά το συχνά ιδιαίτερα καυστικό τους σχόλιο. Όχι πως δεν είχαν παράπονα, μου λένε, αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι που να τους ταρακουνήσει.

Στο Δέστε τους δίπλα στον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος. Την ερχόμενη σεζόν, η Κατερίνα μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του Epsilon. Ο Νίκος είχε κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα μετά το τέλος της συνεργασίας τους. Έχουν επικοινωνήσει μετά την επιστροφή Νίκου και Μαρίας στην απογευματινή ζώνη του Alpha; «Όχι, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με την Κατερίνα. Αλλά προχωράει και η ίδια, πάει να κάνει κάτι που της αρέσει, θα είναι κεντρική παρουσιάστρια που το θέλει, είναι ένα βήμα για αυτήν. Ίσως μέσα της να σκεφτεί, ‘ωραία θα ήταν να είμαι κι εγώ, γιατί περνάγαμε καλά γελάγαμε’, αλλά μέχρι εκεί», λέει ο Νίκος. Όσο για τον Γιώργο Δάσκαλο, θα είναι στην ομάδα της εκπομπής, αλλά δεν θα βγαίνει στον αέρα.

Ισχύει πως τα άλλα δύο πρόσωπα στον αέρα θα είναι κορίτσια; «Ναι, ναι, θέλει να αισθάνεται βασιλιάς! Ας του ικανοποιήσουμε την επιθυμία», λέει γελώντας η Μαρία.

Αλληλοσυμπληρώνονται, πειράζονται, αυτοσαρκάζονται. Ωραία όλα αυτά, αλλά έχουν ποτέ τσακωθεί στ’ αληθινά; «Άπειρες φορές αλλά ποτέ σοβαρά», λέει ο Νίκος. «Δεν έχουμε τσακωθεί γιατί πάντα κάνω λίγο πίσω εγώ. Ενίοτε ο Νίκος είναι πολύ συγκεντρωτικός και για κάποια πράγματα έχουμε διαφωνήσει πολύ έντονα στο παρελθόν. Αλλά έκανα λίγο πίσω, γιατί αν δεν έκανα μπορεί να το διαλύαμε και δεν υπήρχε λόγος. Δεν έχω παράπονο, όμως, κάποιες στιγμές περνά και το δικό μου!», εξηγεί η Μαρία.

Και τι κάνουν για να τα λύσουν μεταξύ τους όταν υπάρχουν εντάσεις; «Μια φορά το χρόνο ο Νίκος με φωνάζει σπίτι του και κάνουμε την ψυχοθεραπεία μας. Μου λέει ‘έλα Μαρία πες τι παράπονα έχεις’», λέει εκείνη γελώντας, για να συμπληρώσει ο Νίκος «Συνήθως εγώ δεν έχω παράπονα, ότι έχω να πω το λέω επί τόπου. Η Μαρία είναι που τα κρατάει, αλλά τα πιο πολλά παράπονα είναι συναισθηματικής φύσεως όχι τόσο επαγγελματικής. Γιατί δε με παίρνεις τηλέφωνο, δε μου απαντάς στα μηνύματα κλπ».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Moutsinas-iliaki-1

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE