42.grLifestyleΗ μητρότητα, το κόψιμο της εκπομπής και ο Ουγγαρέζος

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Η μητρότητα, το κόψιμο της εκπομπής και ο Ουγγαρέζος

Η Μαίρη είναι 31! Το πιστεύετε; [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της βαρετής ελληνικής τηληεόρασης. Έχει μια ζωντάνια και μια νεανικότητα στο λόγο, στις κινήσεις και στο ντύσιμο της, που αν μη τι άλλο, όσο κουραστικό κι αν είναι αυτό που παρουσιάζει, κάθεσε να το παρακολουθήσεις. Η Μαίρη είναι 31! Το πιστεύετε; Πρόσφατα έκανε μια καταπληκτική φωτογράφηση για το αντρικό περιοδικό “Esquire” και εμείς ξεχωρίσαμε 2-3 από τις πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις της.

– Είσαι 31. Σε έχει πιάσει καθόλου η «φρίκη» που λένε ότι πιάνει τις γυναίκες σ’ αυτή την ηλικία;
«Σε προσωπικό επίπεδο αυτό που αντιλαμβάνομαι ότι μου έχει συμβεί είναι ότι έχει ξυπνήσει η επιθυμία να γίνω μάνα. Για να το πω αλλιώς, αισθάνομαι μεγαλύτερη οικειότητα με την ιδέα της μητρότητας απ’ ό,τι στο παρελθόν. Δηλαδή το σενάριο δε με φρικάρει πλέον ως ευθύνη. Πάντα είχα το άγχος πως, αν ενηλικιωθώ και ωριμάσω, θα πρέπει να αρνηθώ το παιδί που κρύβω μέσα μου, γι’ αυτό και το καθυστερούσα. Μεγαλώνοντας όμως κατάλαβα πως μπορώ να κρατήσω τα ανέμελα κομμάτια που θέλω και τότε ηρέμησα. Να σου πω την αλήθεια, μέχρι τα 25 βίωνα μια άρνηση με τη γυναικεία μου φύση. Με φόβιζε και της απέδιδα μια αρνητική χροιά. Πίστευα ότι τα θηλυκά είναι ανταγωνιστικά και κακομαθημένα. Δεν αναλογιζόμουν πόσο δυνατές είμαστε, πόσα πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε, είχα μια θολούρα. Για παράδειγμα, μέχρι τα 25 δε φορούσα τακούνια, σκεφτόμουν ότι έκαναν θόρυβο και ότι όλοι θα γύριζαν να με κοιτάξουν. Το Dancing και ο χορός γενικότερα μου έκαναν καλό σ’ αυτό το επίπεδο, με «ξεκλείδωσαν».

– Σε αγχώνουν οι συνεντεύξεις;
«Πιο παλιά ναι, τώρα πλέον όχι. Περισσότερο έχω αισθανθεί άγχος για δηλώσεις που πρέπει να κάνω on camera παρά έτσι όπως είμαστε εμείς τώρα και τα λέμε. Πάντα τυχαίνει να πρέπει να πας σε μια εκδήλωση πάνω που έχει «σκάσει» αυτό για το οποίο δε θες να μιλήσεις και πρέπει να βρεις έναν τρόπο για να το αποφύγεις. Όποια ερώτηση όμως κι αν μου κάνεις, θα απαντήσω αναλόγως» τόνισε στο Esquire.

– Είσαι από αυτούς που θεωρούν το 2016 μια κακή χρονιά;
«Όσα στραβά κι αν συνέβαιναν, δε θα επέλεγα ποτέ να δω μια φάση σαν αυτό που λέμε «κακή περίοδο» γιατί δε με συμφέρει ως σκέψη. Μέσα στη χρονιά, ας πούμε, κόπηκε η εκπομπή μας στον Ant1. Δεν πρόκειται όμως να το καταγράψω σαν κακή εμπειρία και να πω «Ε ρε τι μας βρήκε το 2016», γιατί, αν τα τοποθετώ όλα έτσι, υπό το πρίσμα της γκρίνιας και αισθάνομαι αδικημένη, δε θα μάθω τίποτα απ’ αυτά. Από όλα όσα συμβαίνουν παίρνεις μαθήματα. Ας πούμε, λοιπόν, ότι το 2016 είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά μέχρι στιγμής.»

– Ποιος στενοχωρήθηκε πιο πολύ; Εσύ ή ο Ουγγαρέζος;
«Νομίζω ότι ο Δημήτρης ήταν λίγο πιο στενοχωρημένος. Είναι θέμα προσωπικότητας, αλλά πιστεύω ότι έχει να κάνει και μ’ εκείνο το αντρικό αρχέτυπο που «ο άντρας του σπιτιού» παίρνει την αποτυχία λίγο πιο βαριά».

Sinatsaki_mairi_1

Sinatsaki_mairi_2

Sinatsaki_mairi_3

Sinatsaki_mairi_4

Sinatsaki_mairi_5

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE