42.grLifestyleΠαπουτσάκη: Όλη μου η ζωή είναι ο Μάξιμος!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Παπουτσάκη: Όλη μου η ζωή είναι ο Μάξιμος!

«Δεν έχει gossip πια η ζωή μου» [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Σε εβδομαιδαίο περιοδικό της Κύπρου μίλησε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε σχεδόν για όλα. Βρήκαμε τρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες απαντήσεις και σας τις παραθέτουμε:

“Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την υποκριτική, πάρθηκε κατόπιν μεγάλης σκέψης! Ούτε καν. Ήμουν τριών ετών περίπου, όταν ήμασταν με τους δικούς μου σε ένα μουσικό φεστιβάλ και με ανέβασαν επάνω σε ένα τραπέζι για να τους τραγουδήσω. Δεν θυμάμαι τώρα ποιο κομμάτι είπα, αλλά πρέπει να τους άρεσε πολύ γιατί με χειροκρότησαν όλοι. Όταν κατέβηκα τους ανακοίνωσα -περισπούδαστα και παίρνοντας το τάχαμου σοβαρό ύφος που παίρνουν τα παιδιά όταν νομίζουν πως θα ξεστομίσουν κάτι σπουδαίο- ότι “εγώ να ξέρετε, όταν μεγαλώσω, θα γίνω ηθοποιός!”.

Papoutsaki-katerina-1

Μεγαλώνοντας, βέβαια, εγώ επέμενα στην απόφασή μου αυτή. Ήμουν κάθετη, μπορώ να σου πω – δεν σήκωνα κουβέντα. Οι δικοί μου, δεν είναι ότι τρελάθηκαν με την ιδέα ή ότι με έσπρωχναν για να το κάνω. Ήταν επιφυλακτικοί στην αρχή, αλλά ποτέ δεν με απέτρεψαν. Ήταν πάντοτε εκεί και με στήριξαν”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το Down Town Κύπρου.

Papoutsaki-katerina-2

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει περάσει, ανέφερε: “Δεν έχω περάσει και λίγα. Όμως δεν κλαίγομαι. Δεν μου αρέσει να μεμψιμοιρώ, ούτε να μιζεριάζω. Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Κάποιοι, μάλιστα, πολύ σοβαρές που τους λυγίζουν. Ναι, υπήρξαν στιγμές που δεν άντεξα κι εγώ και ξέσπαγα. Όλοι έχουμε αδικηθεί κάποια στιγμή. Δεν θα έλεγα ότι με αδίκησαν άνθρωποι του δικού μου χώρου, του θεάτρου. Για μένα το όποιο θέμα, ήταν πάντοτε τα γύρω-γύρω.

Papoutsaki-katerina-3

Ο Τύπος, τα περιοδικά, οι εφημερίδες, κάποια θέματα σε gossip εκπομπές. Τότε, δεν ήμουν καθόλου χαλαρή. Το ξέρεις κι εσύ. Με έπαιρνες για συνέντευξη και είχα την άμυνα πάντα μέσα μου. Ήμουν μαγκωμένη. Έλεγα “ωχ, θα με ρωτάνε πάλι για τα προσωπικά μου!”. Ενώ σήμερα που έχω παντρευτεί, που έχω κι ένα παιδί, ηρεμήσατε εσείς, ηρέμησα κι εγώ. Δεν έχει gossip πια η ζωή μου”.

Τέλος, για τον γιο της αποκάλυψε: “Πλέον η καθημερινότητά μας είναι πολύ απλή και εύκολη. Έχουμε και μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας! Γι’ αυτό και δεν του αρέσει να με βλέπει στην τηλεόραση, επειδή του λείπω. Θέλει να είμαι μαζί του στο σπίτι. Από τότε που έκανα το παιδί μου, ενώ κάνω όνειρα, έχω στόχους και φιλοδοξίες, όλα έχουν μπει πια σε δεύτερη μοίρα. Δεν βάζω τίποτα μπροστά στην όποια ανάγκη του μικρού. Όλη μου η ζωή πλέον στρέφεται γύρω του και η προσοχή μας επίσης. Όλη μου η ζωή είναι ο Μάξιμος! Ήρθε και μου άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητα. Φυσικά προς το καλύτερο! Θέλω να δίνω βάση και χρόνο στην ανατροφή του παιδιού μου, δεν θα μου άρεσε ποτέ και σε καμία περίπτωση να τον μεγαλώσουν άλλοι. Έχουμε υπέροχη σχέση και, ναι, μας ακούει πολύ”.

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE