42.grLifestyleΤι συμβαίνει (πραγματικά) με τη Ζέτα;

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ

Τι συμβαίνει (πραγματικά) με τη Ζέτα;

Το μοναχικό ταξίδι στην Πάρο και η απομόνωση του Μιχάλη [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Άλλες παρουσιάζονται φορώντας μαύρα γυαλιά, άλλες πάλι χρησιμοποιούν ό,τι υπάρχει σε φίλτρο για να θαμπώσουν τα βλέμματα. Εδώ όμως έχουμε την Ζέτα Μακρυπούλια! Μια γυναίκα που σε δύο εβδομάδες μπαίνει στα 38 και παραμένει φρέσκια, δροσερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Και γιατί όχι; Η Μακρουπούλια έχει ένα θαυμαστό DNA, που ενισχύοντας το βέβαια με τους κατάλληλους τρόπους (διατροφή, γυμναστική, αισοδοξία), καταφέρνει να διατηρείται πιο κοριτσάκι και από τα κοριτσάκια… Υπερβολικοί; Μπορεί… Έμπνευση μας οι selfies που ανεβάζει η ίδια στο instagram, οι περισσότερες άβαφη και σε προσωπικές στιγμές της.

Η Ζέτα καταφέρνει να κρατά όλα αυτά τα χρόνια τα μυστικά της μόνο για τον εαυτό της, επιλέγοντας λίγους, πολύ καλούς της φίλους, αλλά και εκείνοι δεν είναι σίγουρο ότι ξέρουν τι σκέφτεται. Τα επαγγελματικά της; Έτσι και έτσι. Ή μάλλον, κάπως το θεατρικά προχωρούν αλλά τα τηλεοπτικά πάνε κατά διαόλου, στην κυριολεξία. Η νέα τηλεοπτική χρονιά που ξεκινά σε λίγο, τη φέρνει ξανά στον ANT1, σε μια κωμική σειρά του Λευτέρη Παρτσάλη, για την οποία όμως υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες.

Ο σεναριογράφος τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά µε την υπόθεση του σίριαλ, ενώ ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί γνωρίζουν τι ρόλο θα παίξουν, παρότι έχουν ήδη συµφωνήσει τη συµµετοχή τους. Σύµφωνα µε πληροφορίες, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Μαρία Καβογιάννη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Παντελής Καναράκης θα πάρουν τα πρώτα σενάρια στα χέρια τους λίγες µόνο εβδοµάδες πριν από την έναρξη των γυρισµάτων, που έχει προγραµµατιστεί για τις αρχές Σεπτεµβρίου.

Για την προσωπική ζωή της Ζέτα ακούγονται πολλά. Όπως άλλωστε συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα υπήρξαν κάποιες καινούριες φήμες για μεγάλη, εξεπέραστη κρίση στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ένα ειδύλλιο που τα Μέσα δεν χώνεψαν ποτέ. Οι δύο τους, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao είναι ακόμα μαζί, όμως όπως όλα δείχνουν, αλλά και όπως μαρτυρούν οι κοντινοί τους άνθρωποι, η κρίση στη σχέση τους βαθαίνει όλο και περισσότερο. Βασική αιτία η κούραση από τα συσσωρευμένα προβλήματα, κάτι που έκανε και τη Ζέτα να αναζητήσει την ηρεμία και τη χαλάρωση των μοναχικών διακοπών, τις οποίες φυσικά έκανε στην Πάρο. Μαζί με καλούς της φίλους, η παρουσιάστρια και ηθοποιός πέρασε αρκετές μέρες στο αγαπημένο της νησί, μακριά από υποχρεώσεις και προβλήματα, προσπαθώντας να ανασυνταχθεί και να σκεφτεί τα πράγματα με πιο ξεκούραστο μυαλό.

Όπως άλλωστε μαρτυρούν οι άνθρωποι που ξέρουν καλά το ζευγάρι, η τάση του Μιχάλη Χατζηγιάννη να απομονώνεται και να απομακρύνεται από τους πάντες όταν έχει προβλήματα ή προβληματισμούς, είναι αρκετά κουραστική για όσους βρίσκονται δίπλα του. Οι ίδιοι άνθρωποι, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, λένε ότι η απόφαση για χωριστές διακοπές ανήκε και στους δύο, αλλά κυρίως στη Ζέτα, η οποία ένοιωσε την ανάγκη να αποφορτιστεί και να αποφορτίσει παράλληλα και τη μεταξύ τους κατάσταση, αφού το τελευταίο διάστημα η κοινή τους ζωή είναι γεμάτη από εντάσεις και ενίοτε καυγάδες.

Αληθεύουν όλα αυτά; Ο χρόνος θα δείξει.

Makryopoulia_Zeta_2

Makryopoulia_Zeta_3

Makryopoulia_Zeta_4

Makryopoulia_Zeta_5

Makryopoulia_Zeta_6

Makryopoulia_Zeta_1

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE