42.grLifestyleΜα, που χάθηκε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη;

Αληθινή κούκλα!

Μα, που χάθηκε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη;

Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, τα υγιεινά κριτσίνια και η επιστροφή στην TV [15 ΕΙΚΟΝΕΣ]

Tην Σάντυ Κουτσοσταμάτη τη γνωρίσαμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες συμμετείχε με την ιδιότητα της ψυχολόγου. Ο στρωτός, κατανοητός λόγος της, η σεμνή της παρουσία αλλά και η εντυπωσιακή της εμφάνιση (αυτά τα μάτια δεν ξεχνιούνται), μαγνήτισαν αμέσως τους τηλεθεατές και από τη μία ημέρα στην άλλη, η Σάντυ τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Συνενετύξεις, φωτογραφίσεις, προτάσεις για εκπομπές (ακόμα και για πρωινάδικα), η όμορφη ψυχολόγος ήταν περιζήτητη. Ώσπου, γνώρισε τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, τον μετέπειτα σύζυγό της και εκεί άλλαξαν όλα!

Η Σάντυ ζει σήμερα με την οικογένειά της μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την περίοδο έχει αφήσει πίσω την τηλεόραση και συνεχίζει να ασχολείται με την Ψυχολογία, ενώ συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες ως σύμβουλος στα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού. Η τηλεόραση είχε προκύψει τυχαία, αφού δέχτηκε πρόταση από την ΕΤ3 για να παρουσιάζει μια εκπομπή. Εν συνεχεία κέρδισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΑΝΤ1 και επί τρία χρόνια παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία το «Ανάλυσέ το», πριν πάρει μεταγραφή στον ΣΚΑΪ.

koutsostamati-sandy-3

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Σοφία Χουντάση, η Σάντυ ανέφερε: «Οταν έμεινα έγκυος στην πρώτη μου κόρη σταμάτησα την τηλεόραση. Ηταν δύσκολο να πηγαινοέρχομαι κάθε εβδομάδα Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ. Αλλωστε πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ψυχοθεραπεύτρια, άσχετα από το αν έχω υπάρξει και παρουσιάστρια. Εν συνεχεία, έδωσα προτεραιότητα στην οικογένειά μου». Για τη γοητεία που ασκεί η τηλεόραση σε όσους έχουν δοκιμάσει να σταθούν μπροστά στην κάμερα η Σάντυ σχολίασε: «Δεν έχω εξάρτηση από την τηλεόραση, αλλά από εδώ και πέρα, εάν προέκυπτε κάτι και μου άρεσε, θα ήμουν θετική».

Κομβικό σημείο στη ζωή της Σάντυς Κουτσοσταμάτη ήταν αναμφίβολα η μητρότητα, για την οποία η ίδια σημειώνει: «Με άλλαξε, ευαισθητοποιήθηκα σε σχέση με τα παιδιά και με όποιον θεωρώ ανυπεράσπιστο και αδύναμο. Επίσης, εκφράζω πλέον αυτό που νιώθω, εφόσον είναι καλύτερο για τα παιδιά μας, και το διεκδικώ».

koutsostamati-sandy-4

Τα τελευταία χρόνια επίκεντρο της ζωής για τη Σάντυ Κουτσοσταμάτη είναι οι κόρες της. Και όπως λέει, «βλέπω κοινά και των δυο μας και στις δύο μας κόρες. Την Ιωάννα, το πρώτο μου παιδί, δεν μπορούσα να την αφήσω, δεν μπορούσα να χαρώ μακριά της. Μόλις ήρθε η δεύτερη κόρη μου, η Αναστασία, ισορρόπησα. Τα παιδιά είναι το επίκεντρο του κόσμου μου». Αραγε θα ήθελε και τρίτο παιδί; «Θα ήθελα δέκα παιδιά αν είχα τη δυνατότητα. Ιδιαίτερα σωματικά, γιατί μου βγήκαν κάποια προβλήματα υγείας, όπως ενοχλήσεις στη μέση κ.ά. Μακάρι να φανούμε ικανοί και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε κάτι τέτοιο».

Την περασμένη Άνοιξη, ενεργητική και πολυμήχανη, η Σάντυ Κουτσοσταμάτη έκανε την πρώτη της επιχειρηματική κίνηση δημιουργώντας την εταιρεία Joice Foods μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Η ανάγκη για υγιεινή διατροφή, η αγάπη του ζεύγους για τα παιδιά και βέβαια η επιχειρηματική ανησυχία ώθησαν τη Σάντυ και τον Δημήτρη, μετά το ερευνητικό στάδιο, στη δημιουργία μονάδας παραγωγής, σε συνεργασία με οικογενειακό φίλο που έχει πείρα αρκετών ετών στον χώρο της παραγωγής τροφίμων.

koutsostamati-sandy-1

Σε αυτόν τον νέο χώρο, λοιπόν, στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης παράγονται δύο σειρές προϊόντων της Joice Foods, τα κριτσίνια Breadly Crispy και τα δημητριακά Cereously Healthy. «Τα δημητριακά είναι τα πρώτα που παράγονται στην Ελλάδα μας, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, χωρίς συντηρητικά και trans λιπαρά, μόνο με φυσικές βιταμίνες. Τα κριτσίνια είναι με αγνά υλικά, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου, γραβιέρα Νάξου, ελιές Καλαμών, για ένα γευστικό σνακ για ενήλικες και παιδιά».

Η ίδια αποκαλύπτει ότι η ιδέα για την παραγωγή των σνακ ξεκίνησε από την εγκυμοσύνη της, «διότι τότε ευαισθητοποιήθηκα με τη διατροφή και ο άντρας μου με ακολούθησε προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύω ότι η τροφή μπορεί να σε αρρωστήσει, αλλά και να σε θεραπεύσει. Οταν απέκτησα την πρώτη μου κόρη δεν ήθελα να τρώει σνακ με ψεκασμένες βιταμίνες, συντηρητικά και ζάχαρη, αφού αυτά δεν της προσφέρουν τίποτα. Το δεύτερο παιδί με κινητοποίησε ακόμα πιο πολύ.

koutsostamati-sandy-2

Το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει» βρήκε την πλήρη εφαρμογή του στην Joice Foods, καθώς η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μαζί με τον σύζυγό της μοιράζονται όλη τη δουλειά. Εκείνος έχει αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας και η Σάντυ το επικοινωνιακό κομμάτι, ενώ για το δημιουργικό υπεύθυνοι είναι και οι δύο. Ισως είναι το κοινό μεράκι που κάνει τα προϊόντα της οικογενειακής εταιρείας τους να ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αισθητική τους. Η Σάντυ, πάντως, επιμένει ότι «είμαστε η πρώτη ελληνική εταιρεία που δημιουργεί δημητριακά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει να γίνονται προσπάθειες στην Ελλάδα».

koutsostamati-sandy-6

koutsostamati-sandy-7

koutsostamati-sandy-10

koutsostamati-sandy-11

koutsostamati-sandy-12

koutsostamati-sandy-13

koutsostamati-sandy-14

koutsostamati-sandy-15

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE