42.grLifestyleΓιατί η Βάνα δεν κάνει (πλέον) σέξι φωτογραφήσεις;

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Γιατί η Βάνα δεν κάνει (πλέον) σέξι φωτογραφήσεις;

«Έχω ένα αυτοκίνητο μισοπεθαμένο. Θα μπορούσα να έχω ένα καλύτερο»

Αδιαμφισβήτητα η Βάνα Μπάρμπα υπήρξε μία από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες τα τελευταία 20 χρόνια. Σήμερα, στα 50 της, εξήγησε στο περιοδικό «Full Life» τους λόγους που πλέον δεν κάνει σέξι φωτογραφήσεις ενώ, σε περίοδο κρίσης, πιθανά και να κέρδιζε πολλά χρήματα.

Πώς κατάφερες τόσα χρόνια να είσαι στις επάλξεις;
«Ίσως επειδή δεν έδωσα σημασία. Είμαι όμως ματαιόδοξη, για να μη στο παίζω άνετη και cool. Στα αυτιά μου υπάρχουν τα λόγια του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου: “Όταν δε σε βλέπουν, σε ξεχνάνε”. Μόλις το παρακάνω στο αραλίκι μου, κάνω ένα μπραφ και να ‘μαι! Πάνω όμως από όλα, μου αρέσει να είμαι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου! Παρά στο θέατρο και την τηλεόραση».

Ποια ήταν η πιο πικρή στιγμή της ζωής σου;
«Υπήρξαν δύο πάρα πολύ πικρές στιγμές αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Με στιγμάτισαν…Όταν πάω να τις θυμηθώ, πονάω πραγματικά».

Είναι αλήθεια ότι αρνείσαι να κάνεις σέξι φωτογραφήσεις την περίοδο της κρίσης;
«Ναι, δεν θέλω. Δεν μου αρέσει πλέον να προκαλώ. Έχω ένα αυτοκίνητο μισοοπεθαμένο. Θα μπορούσα να έχω ένα καλύτερο. Είμαι χορτασμένη από lifestyle που κι εγώ υπηρέτησα. Όταν βλέπω μέσα από τις καινούργιες μου δραστηριότητες ότι υπάρχουν μητέρες που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, εγώ θα παραμείνω γραφική; Πηγαίνω επάνω από τραπέζια, μαζεύω το φαγητό και το παίρνω, το μοιράζω και δίνω και στο δικό μου παιδί. Μας έκαναν ένα τραπέζι προχθές, με γαρίδες, καλαμάρια, αστακούς και περίσσεψαν… Τους είπα φέρτε αλουμινόχαρτο θα τα πάρω, πρέπει να φάνε κι άλλοι άνθρωποι. Έφυγα με τη σακούλα μου».

Η αποτυχία σε ενοχλεί;
«Όχι, είναι μέρος της ζωής μας. Με ενοχλεί μόνο στην εγωιστική και τη ναρκισσιστική μου πλευρά, θέλω να πιστεύω ότι η αποτυχία μας κάνει καλύτερους ανθρώπους».

Τις επιλογές στη ζωή και στη καριέρα σου τις πήρες βασισμένη στο ένστικτο, τη λογική, την καρδιά;
«Πιο πολύ στα νιάτα μου εμπιστευόμουν την καρδιά και το ένστικτο. Τώρα λειτουργώ με τη λογική. Οι συμβιβασμοί με το “λίγο” και το “δεν ξέρω” με κούραζε και με έκανε να βαριέμαι».

Αν ξαναγυρνούσες το ρολόι και ξαναζούσες τη ζωή σου, θα έκανες κάτι άλλο;
«Ναι, θα προσπαθούσα να μου προσφέρω ασφάλεια. Ταλαιπωρούμαι τώρα που μεγαλώνω. Το μόνο που θα έκανα θα ήταν να σκεφτώ και να κρατήσω κάποια χρήματα στην άκρη. Ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, στην ηλικία που είμαι, με την καινούργια ζωή μου, αισθάνομαι πιο δυνατή και πιο χρήσιμη. Μου αρέσει να δημιουργώ και να δουλεύω, αλλά παράλληλα νιώθω ανασφαλής. θα φρόντιζα τότε ένα κομμάτι από τα νιάτα μου, που έφυγαν με ασυδοσία, να κάλυπτα το κομμάτι της ανασφάλειας που έχω τώρα. Να μην ήμουν τόσο σπάταλη, τόσο υπερβολική σε όλα. Η κρίση μας συνέτισε όλους.

Έπεσε και χάθηκε ο εγωισμός μας. Το πρώτο διάστημα νομίσαμε οι περισσότεροι ότι συνέβη μόνο σ’ εμάς και κρυφτήκαμε νοιώθοντας ντροπή, να μη μας δουν και μάθουν πώς περνάμε. Χωθήκαμε στα λαγούμια, χάνονται παρέες και φιλούν. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ήμασταν μόνον εμείς, βγήκαμε ξανά στο φως μετρώντας τις απώλειες του καθενός μας τώρα πια όλοι πάμε χεράκι χεράκι» συμπλήρωσε η Βάνα στο περιοδικό «Full Life».

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE