42.grLifestyleΗ Ανθή Σαλαγκούδη σε αισθησιακές πόζες λόγω θέρους

[ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Ανθή Σαλαγκούδη σε αισθησιακές πόζες λόγω θέρους

Μετρώντας ένα-ένα τα κύματα

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει συνδέσει το όνομα της με την ΕΡΤ, ίσως στην χειρότερη περίοδο της, όταν αναλαμβάνοντας την παρουσίαση μιας ψυχαγωγικής καθημερινής εκπομπής, της «Μεσογείων 136», υπήρξε μια πληθώρα αρνητικών δημοσιευμάτων σχετικά με τον τρόπο που βρέθηκε στο δημόσιο κανάλι (πατέρας της είναι ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Σαλαγκούδης) και για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Η αλήθεια είναι ότι η Ανθή δεν κρίθηκε ποτέ με τον δίκαιο τρόπο που της άξιζε, αφού το όνομα που «κουβαλάει» και το γεγονός ότι εκλέχθηκε Δημοτική σύμβουλος εκπροσωπόντας την παράταξη κάποιου κόμματος επέδρασαν αρνητικά και στην κοινή γνώμη αλλά και στις στήλες των τηλεκριτικών.

Η Ανθή έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό PEOPLE πως όλο αυτό τη στενοχώρησε πολύ: «Υπήρχε απίστευτη παραφιλολογία γύρω από το όνομά μου και κανένας δεν πήρε ποτέ να διασταυρώσει, να με ρωτήσει τι ισχύει και τι όχι. Ουσιαστικά, αυτό που συνέβη στη ΝΕΤ είναι πως στοχοποιήθηκα λόγω του ονόματός μου για ένα πολιτικό παιχνίδι, με το οποίο όμως δεν είχα καμία σχέση. Για ένα διάστημα, οι συνδικαλιστές έκαναν στάση εργασίας, καθημερινά, στοχευμένα την ώρα της εκπομπής μας. Τελευταία στιγμή κι ενώ ήμασταν στο πλατό έτοιμοι να βγούμε στον αέρα μας έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγαν ‘στάση εργασίας, δεν θα βγείτε’. Η εκπομπή δεν βγήκε καθόλου στον αέρα επί δύο σχεδόν εβδομάδες συνεχόμενα.

Salagoudi_anthi-9

Ήταν η απόλυτη απαξίωση. Είχαμε στημένη εκπομπή, είχαμε καλεσμένους στο πλατό, αξιόλογους ανθρώπους που τελευταία στιγμή τους ενημερώναμε πως δε θα βγούμε. Βρέθηκα πολλές φορές σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Επιπλέον, ήμασταν μεικτή παραγωγή και οι συνεργάτες που δεν ήταν συμβασιούχοι της ΕΡΤ αλλά από την εταιρία παραγωγής δεν πληρωνόντουσαν αν δεν έβγαινε το επεισόδιο. Είχαμε και αυτό να διαχειριστούμε, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην με επηρεάσει όλο αυτό», ομολογεί. «Για μένα ήταν μια μεγάλη ήττα επαγγελματικά, αλλά θεωρώ πως πιο πολύ μαθαίνεις από τις ήττες παρά από τις νίκες σου. Με δίδαξε πράγματα αυτή η εμπειρία, χωρίς να σου κρύβω πως αν ήξερα το που θα οδηγούσε δεν θα είχα πάει ποτέ», συμπλήρωσε στο περιοδικό.

Σήμερα, η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ακόμα σε αναζήτηση του επόμενου επαγγελματικού της βήματος, βιώνοντας παράλληλα μια ευτυχισμένη σχέση με τον Τζώνυ Καλημέρη, εντεταλμένο σύμβουλο Τηλεοπτικού Περιεχομένου του ANT1, ένα ειδύλλιο για το οποίο γράφονται και λέγονται πολλά αφού χρήζει ιδιαίτερης μιντιακής προβολής. Το τελευταίο διάστημα, η όμορφη παρουσιάστρια, που έχει ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό (αλλά και παρουσιαστικό…), περνάει τις ημέρες της κάνοντας διακοπές, είτε μόνη είτε με τον 60χρονο Τζώνυ και τρελαίνει κόσμο με τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Salagoudi_anthi-1  Salagoudi_anthi-3 Salagoudi_anthi-4 Salagoudi_anthi-5 Salagoudi_anthi-6 Salagoudi_anthi-7 Salagoudi_anthi-8

Salagoudi_anthi-2

SHARE

Περισσότερα

MORE LIFESTYLE