42.grFashion Book«Δέχτηκα τρομερό μπούλινγκ λόγω μεγέθους του στήθους μου»

Charlotte McKinney

«Δέχτηκα τρομερό μπούλινγκ λόγω μεγέθους του στήθους μου»

Η 23χρονη εμφανίστηκε πριν από δυο χρόνια σχεδόν από το πουθενά

Εμφανίστηκε στην αμερικανική σοουμπίζ πριν από δυο χρόνια, σχεδόν από το πουθενά, και από τότε απασχολεί καθημερινά τα διάφορα έντυπα. Τα αντρικά περιοδικά κάνουν ουρές για την έχουν στις σελίδες τους ενώ τα social media αποθεώνουν-και δικαίως- τα σωματικά της προσόντα. Ο λόγος για το 23χρονο μοντέλο από το Μαλιμπού της Καλιφόρνια Charlotte McKinney, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Ocean Drive” μίλησε για το μπούλινγκ που της γινόταν στο παρελθόν λόγω του μεγάλου της στήθους.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου ([email protected])

“Λόγω πολύ σοβαρής δυσλεξίας είχα κάκιστες αποδόσεις στα μαθήματα του σχολείου. Έτσι αποφάσισα να το εγκαταλείψω. Οι γονείς που φρίκαραν στην κυριολεξία με την απόφασή μου αλλά δεν έκανα πίσω. Περισσότερο μάλιστα τρελάθηκαν που θα έφευγα για να πάω στο Μαϊάμι. Το σχολείο όμως δεν είχε να μου δώσει κάτι. Το ήξερα από μικρή αυτό. Αυτό που ήθελα δεν ήταν να γίνω μόνο μοντέλο αλλά να ασχοληθώ γενικά με τη σοουμπίζ. Είτε αυτό ήταν μόντελινγκ είτε ηθοποιία.

Στο σχολείο είχα και πολλά άλλα προβλήματα. Ενώ είχα πολλούς άντρες φίλους, δεν είχα κορίτσια. Επίσης πολλοί με αποκαλούσαν τσούλα. Ο λόγος ήταν το τεράστιο στήθος μου που δεν ήταν τόσο φυσιολογικό για την ηλικία μου. Ήταν κάπως παράξενο. Γιατί δεν ήξερα τι να κάνω για να το καλύψω, πώς να ντυθώ. Αυτός ήταν ένας ακόμα λόγος που έφυγα από το σχολείο, όλο αυτό το μπούλινγκ. Ήταν φοβερό όλο αυτό σε εκείνη την ηλικία. Αυτός είναι και ο λόγος που ασχολούμαι με τις καμπάνιες ενάντια στο μπούλινγκ.”

Η Charlotte μεγάλωσε στο Ορλάντο του Καναδά και εγκατέλειψε το σχολείο στα 17 της για να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο, μια καριέρα σαν μοντέλο. Αρχικά εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι αλλά η ζωή της εκεί δεν ήταν ρόδινη. Εκτός από τις πολλές δυσκολίες που συνάντησε στο δύσκολο αυτόν επαγγελματικό χώρο, είχε να αντιμετωπίσει, όπως αποκάλυψε και στη συνέντευξή της, και το μπούλινγκ λόγω του μεγάλου της μπούστου, το οποίο ήταν μεγαλύτερο από το κανονικό.

Δεν το έβαλε όμως κάτω. Για να βγάζει τα έξοδά της εργάστηκε για πολύ καιρό σε κατάστημα με χάμπουργκερ. Στη συνέχεια πήρε μέρος σε διάφορα βίντεο αλλά και σε μικρά φιλμάκια. Ο κόσμος του μόντελινγκ άρχισε να ενδιαφέρεται για τη νεαρή κοπέλα με τις τέλειες αναλογίες. Το όνειρό της ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα. Κάποια στιγμή εγκατέλειψε το Μαϊάμι. Πλέον ζει στο παραθαλάσσιο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και ζει μια υπέροχη ζωή.

Η Charlotte την Άνοιξη που μας έρχεται θα πρωταγωνιστήσει σε μια καμπάνια του οίκου μόδας Guess και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία. Τα καλύτερα φυσικά είναι μπροστά της. Charlotte σε αγαπάμε. Άσε τους να λένε.

 

 

 

 

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK