42.grNews DeskH κόρη του Ανδρέα ξεσπάει: Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ

H κόρη του Ανδρέα ξεσπάει: Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!

Ζητώντας το αυτονόητο!

Η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μπάρκουλη έχει προκαλέσει από εχθές θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο εμβληματικός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 14.00 στο νοσοκομείο της Αγίας Όλγα, όπου νοσηλευόταν με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και καρδιακή ανεπάρκεια.
Για την κηδεία του Ανδρέα Μπάρκουλη που πρόκειται να τελεσθεί την Πέμπτη στις 17.30 στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης μίλησε η κόρη του, ξεσπώντας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα freddo. Η ίδια κατήγγειλε πως η κηδεία του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου δε θα γίνει δημοσία δαπάνη – όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις – αλλά με χρήματα στενής φίλης της συζύγου του, Μαίρης Μπάρκουλη.

«Είναι ντροπή. Μόνο αυτό έχω να πω. Ψάχναμε να βρούμε τάφο για να τον θάψουμε. Βρήκαμε τελικά στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης, αλλά και εκεί πλήρωσε η στενή φίλη της Μαίρης και του μπαμπά μου για να γίνει η κηδεία. Μια γωνιά δεν υπήρχε γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Κάποιος να νοιαστεί από την πολιτεία; Ντροπή!», δήλωσε η κόρη του.

SHARE
MORE NEWS DESK