42.grNews DeskΥποψήφια ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με την ΝΔ η Μαρία που έφυγε ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ από τον ΑΝΤ1

Μόνο στο “tamtam.news”

Υποψήφια ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ με την ΝΔ η Μαρία που έφυγε ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ από τον ΑΝΤ1

Tα βρόντηξε στην κυριολεξία

Η Μαρία Χούκλη δεν θέλησε να πει ένα τελευταίο δελτίο ειδήσεων, ώστε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό φεύγοντας από τον ΑΝΤ1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο από τις 30 του Γενάρη. Ωστόσο, η δημοσιογράφος από την περασμένη Τετάρτη χαιρέτησε τους συναδέλφους της που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες, σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», η παρουσιάστρια δεν χαιρέτησε κανέναν από τη διοίκηση του σταθμού. Από την πλευρά του ΑΝΤ1 έγιναν κάποιες προτάσεις για να μείνει στο κανάλι η Μαρία Χούκλη, όμως η ίδια δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραμείνει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tamtam.news η Μαρία Χούκλη θα είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ. Η ίδια αισθάνεται προδομένη από το κανάλι μια κατάφερε να απογειώσει την τηλεθέαση του καναλιού. Η Χούκλη ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου το 2010 κάνοντας άλματα στην τηλεθέαση ειδικά στο κοινό 15 – 44 που είναι και το ζητούμενο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 2012 μείωσε τη διαφορά με το Mega  στις δύο μονάδες ενώ το 2013 ο ΑΝΤ1 πέρασε μπροστά με τέσσερις μονάδες απόσταση από το δεύτερο πλέον Mega, η οποία μεγαλώνει το 2014 και φτάνει τις 6,5 μονάδες. Αυτή είναι η χρονιά που ο ΑΝΤ1 θα περάσει μπροστά και στο σύνολο κοινού και θα γίνει απόλυτος κυρίαρχος της ζώνης των 8. Τα υψηλά ποσοστά θα διατηρηθούν και το 2015 ωστόσο η πτώση των ποσοστών τηλεθέασης θα γίνει αισθητή από την στιγμή που η ώρα μετάδοσης του δελτίου μετατίθεται στις 19.00.

SHARE
MORE NEWS DESK