42.grFashion BookΚόβει τις ανάσες η Naomi στη νέα καμπάνια της «Yamamay»

Yamamay – Lookbook Fall 2016-2017

Κόβει τις ανάσες η Naomi στη νέα καμπάνια της «Yamamay»

15 ΕΙΚΟΝΕΣ και Video από τη φωτογράφιση του Mario Testino [VIDEO + ΕΙΚΟΝΕΣ]

Για μία ακόμα σεζόν η «Yamamay» παρουσιάζει τη συλλογή “IAMNAOMICAMPBELL” που σχεδιάστηκε από το διάσημο μοντέλο. Το σέξι σαγηνευτικό στυλ της αποτυπώνεται σε κάθε κομμάτι της συλλογής με το μαύρο να είναι αναμφίβολα το κύριο χρώμα που αναμιγνύεται με τις διάφορες αποχρώσεις του nude. Τα υλικά και οι γραμμές είναι τα κύρια στοιχεία που κάνουν μία συλλογή επιτυχημένη και η «Yamamay» δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον ρομαντισμό και τη σεξουαλικότητα.

Οι νέες σειρές, DYNASTY, FAIRY TAIL, SCANDAL και SCULPTURAL ενσαρκώνουν αυτό ακριβώς.
DYNASTY: Μια επαναστατική σειρά όπου κυριαρχούν το τούλι και το μακραμέ, σε υπέροχα πρωτότυπα σχέδια που εκπέμπουν αισθησιασμό και αποπλάνηση.
FAIRY TALE: Η σειρά αυτή είναι απόλυτα αφιερωμένη στο παιχνίδισμα των διαφανειών σε μαύρη δαντέλα. Μια πραγματική έκρηξη ρομαντισμού!
SCANDAL: Πρωταγωνιστής στη σειρά αυτή είναι η πλέξη που αναμιγνύεται με το τούλι και δημιουργεί αισθησιακές διαφάνειες. Θα νιώσετε πραγματική Femme Fatale!
SCULPTURAL: Είναι υπερ-μοντέρνα και avant-garde, χάρη στο ύφασμα της αλλά και τα ακριβή κοψίματα. Εδώ, το νεοπρένιο συναντά το τούλι δημιουργώντας κομμάτια με τέλειες ανατομικές γραμμές και εξαιρετική εφαρμογή.

Για χάρη της συλλογής #IAMNAOMICAMPBELL η Naomi Campbell ποζάρει για τον Mario Testino, του οποίου ο φακός αποτυπώνει αριστοτεχνικά κάθε πολύτιμη λεπτομέρεια αυτής της νέας συλλογής.

campbell-naomi-1

campbell-naomi-2

campbell-naomi-3

campbell-naomi-4

campbell-naomi-6

campbell-naomi-7

campbell-naomi-8

campbell-naomi-9

campbell-naomi-10

campbell-naomi-11

campbell-naomi-12

campbell-naomi-13

campbell-naomi-14

campbell-naomi-5

SHARE

Περισσότερα

MORE FASHION BOOK