«Ανοιχτά Ζυθοποιεία» 22-23 Ιουνίου Ζυθοποιεία της Ελλάδας ανοίγουν τις πόρτες για το κοινό Ποια μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών συμμετέχουν- Το πρόγραμμα
Three Cents Το καλοκαίρι έχει γεύση Three Cents! Τρία νέα premium mixers έρχονται να προστεθούν στη γκάμα της ελληνικής εταιρίας με τα artisanal αναψυκτικά
Delta Restaurant Κυριακάτικα brunch και ελληνικά γαστρονομικά ταξίδια στο ΚΠΙ Σταύρος Νιάρχος Με executive chef τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Δείτε τις ημερομηνίες Το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival είναι γεγονός Η Coca-Cola και ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζονται για το πιο γευστικό tour σε όλη την Ελλάδα
Costa Navarino Navarino Challenge: Ενισχύονται οι δράσεις στη Μεσσηνία Ένα ακόμα gold βραβείο για το Navarino Challenge στα Tourism Awards 2019
Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαΐου Ανοιχτές οι πόρτες των οινοποιείων Β. Ελλάδας το Σαββατοκύριακο Συμμετέχουν 28 επισκέψιμα οινοποιεία, 24 ξενώνες, 36 εστιατόρια και 12 εργαστήρια παραδοσιακών προϊόντων-εδεσμάτων
Acqua di Parma Don Barber & Groom> Eμπειρία αυθεντικού ιταλικού τελετουργικού ξυρίσματος Η νέα σειρά BARBIERE αποτελεί την πεμπτουσία της ιταλικής ανδρικής περιποίησης
3η Gourmet Exhibition, 6-7-8 Απριλίου Παραδοσιακοί και σύγχρονοι γαστρονομικοί «θησαυροί» στην Θεσσαλονίκη Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 48 διαφορετικές εκδηλώσεις
Το Πάσχα της Grecotel Στη μαγεία του ελληνικού Πάσχα των ξενοδοχείων Grecotel Στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, την Κέρκυρα, το Σούνιο, την Κυλλήνη, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, την Καλαμάτα, την Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη