42.grNews DeskΥπάρχει πλέον κάτι σημαντικό στη ζωή μου!

ΤΑΜΤΑ

Υπάρχει πλέον κάτι σημαντικό στη ζωή μου!

Για πρώτη φορά τόσο «ανοιχτά» για τον Πάρη Κασιδόκωστα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Η Τάμτα είναι από πιο προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz! Τα τραγούδια της; Συνήθως στο κλίμα της εκάστοτε pop εποχής, ενώ και η παρουσία της στη σκηνή ήταν και είναι πάντα «ψαγμένη»… Αυτό που πάντα ξεχώριζε σε αυτό το κορίτσι ήταν οι στυλιστικές της επιλογές και για ένα πράγμα που δεν μπορεί κάποιος να τη κατηγορίσει είναι το ότι κάθε εμφάνιση της έχει το στοιχείο της έκπληξης, καλής ή και κακής. Ποτέ όμως μέτριας!

Η Τάμτα μίλησε στο ένθετο PEOPLE και τη Χριστίνα Ζάχου και είπε αρκετά ¨πιπεράτα” πράγματα και για την προσωπική της ζωή:

Ήσουν προετοιμασμένη για αυτό το κυνηγητό από τους παπαράτσι όταν βγήκαν οι φωτογραφίες με το σύντροφό σου Πάρη Κασιδόκωστα;
Δεν με τρόμαξε, όμως δεν είναι το καλύτερό μου. Εγώ τα έχω πολύ καλά με τη συνείδησή μου, γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα καλέσω τους φωτογράφους, ούτε επιλέγω να πάω μόνο σε μέρη που υπάρχουν. Σίγουρα έχω πάει και σε μέρη που είναι πιθανό να βρεθούν παπαράτσι και, ναι, με έχουν βγάλει φωτογραφίες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καταλαβαίνω πως και αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Από την πλευρά μου θα προστατευτώ όσο μπορώ. Όμως, δεν θα μείνω στο σπίτι γιατί υπάρχουν φωτογράφοι. Δεν βάζω τον εαυτό μου σ’ αυτή τη διαδικασία.

Είναι η πρώτη φορά ύστερα από μια μακροχρόνια σχέση που είχες που η προσωπική σου ζωή βγαίνει στα φώτα της δημοσιότητας…
Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε κάτι σημαντικό στη ζωή μου. Δεν υπήρξε κάτι που να προλάβει να βγει προς τα έξω.

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου είχες πει πως θα ήθελες –θεωρητικά– να κάνεις οικογένεια. Εξακολουθεί κάτι τέτοιο να είναι μέσα στις επιθυμίες σου;
Δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που ανυπομονεί να φορέσει νυφικό. Δεν είναι ο καημός μου να ντυθώ νύφη. Και το να κάνω οικογένεια δεν είναι στα σχέδιά μου. Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά δεν το έχω σκεφτεί γιατί έχω ήδη ένα παιδί και σε αυτόν τον τομέα νιώθω πληρότητα.

Ποια στοιχεία ενός συντρόφου θα σε έκαναν να πεις το «για πάντα μαζί»;
Στην ηλικία μου, θέλω να είμαι ήρεμη σε μια σχέση, να υπάρχει σεβασμός, κατανόηση, αγάπη και να έχω την ελευθερία μου. Δεν θέλω να με χαϊδεύουν πολύ ή να μου στέλνουν λουλούδια. Θέλω πολύ φυσιολογικά πράγματα.

Τώρα που η κόρη σου είναι 20 ετών, νιώθεις πιο άνετα να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στην προσωπική σου ζωή;
Σίγουρα. Όταν ένα παιδί είναι ανεξάρτητο, έχει το δικό του σπίτι, σπουδάζει και δουλεύει, αυτόματα σου δίνει χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Η Άννι δεν με κλείδωνε μέσα για να μην έχω προσωπική ζωή. Ό,τι αποφάσεις είχα πάρει ήταν μόνο δικές μου.

Στην περσινή σου συνέντευξη στο People είχες δηλώσει πως «Θα ήθελα να βρεθεί ένας άντρας πιο δυνατός από μένα». Δεκαεπτά μήνες μετά έχεις βρει αυτό που επιθυμούσες;
Δεν μπορείς να καθορίσεις τα πράγματα μέσα σε κάποιους μήνες. Θεωρώ πως είναι νωρίς για να επιβεβαιώσω κάτι. Σίγουρα υπήρχε μια σωστή βάση για να ξεκινήσει η σχέση. Τώρα, πού θα με οδηγήσει όλο αυτό και πώς θα εξελιχτεί κανείς δεν το ξέρει. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλά κι αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό. Δεν θα αναρωτηθώ τι θα συμβεί στην πορεία.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί!

Tamta_Paris_1 Tamta_Paris_2 Tamta_Paris_3 Tamta_Paris_4 Tamta_Paris_5 Tamta_Paris_6

SHARE
MORE NEWS DESK