42.grNews DeskΤι απάντησε η Φειδά και ο σύζυγος της για τις δικαστικές περιπέτειες

Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος

Τι απάντησε η Φειδά και ο σύζυγος της για τις δικαστικές περιπέτειες

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» [VIDEO]

Η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Σίσσυ Φειδά και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Γιώργος Ανδρίτσος, έχουν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους δικαστικός επιμελητής. Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν η εφημερίδα Freddo δημοσίευσε ένα άρθρο που υποστήριζε πως ο Γιώργος Ανδρίτσος γρονθοκόπησε στην πόρτα της οικίας του τον δικαστικό επιμελητή, Παύλο Καλκιτανίδη, όταν εκείνος μαζί με δυο ακόμη άνδρες, επισκέφτηκε στις 8 Ιουνίου την οικία τους στη Φιλοθέη, προκειμένου να προχωρήσει σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας, μετά από διαταγές πληρωμών που δεν μπόρεσε να εξυπηρετήσει η σύζυγός του Σίσσυ Φειδά.

Στην εφημερίδα μιλούσε και ο δικαστικός επιμελητής, ενώ οι κατηγορίες που γράφει το δημοσίευμα πως αντιμετωπίζει ο σύζυγος της Σίσσυς Φειδά, μεταξύ άλλων, είναι εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Η Σίσσυ Φειδά βρέθηκε σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε δημόσια για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την ίδια, τα χρέη της προς το δημόσιο και τον ξυλοδαρμό δικαστικού επιμελητή από τον σύζυγο της, Γιώργο Ανδρίτσο, σύμφωνα με τη μήνυση πυο κατατέθηκε εις βάρος του.

Η ίδια περιέγραψε αρχικά εν συντομία όλα όσα έχουν συμβεί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος και αυτό πληρώνω». Η διακοσμήτρια εξήγησε για τη συμμετοχή της σε επιχείρηση το 2009. «Είχα συμπάθεια από τον κόσμο και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να συνεργαστώ. Το λάθος μου είναι ότι μπήκα σε ένα χώρο που δεν ήξερα και δεν είχα ανθρώπους να με συμβουλεύσουν», επεσήμανε για τον τρόπο που ενεπλάκη.

Σε σχέση με τα ποσά που έχουν ακουστεί πως χρωστά, η Σίσσυ Φειδά ξέσπασε λέγοντας: «Δεν χρωστάω 450.000 Ζήνα μου!», ενώ στη συνέχεια εξήγησε τον εκνευρισμό της με όσα έχουν γραφτεί και δημοσιευτεί, χωρίς να ρωτηθεί η ίδια το οτιδήποτε.
Σημαντικός είναι ο τρόπος που περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν τη βραδιά για την οποία έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. «Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Το τελευταίο δίμηνο ήμουν στο κρεβάτι και δεν μπορούσα καν να σταθώ. Με πάνε μία εβδομάδα πριν, εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μένω μέσα», αφηγήθηκε και εξήγησε πως στις οδηγίες που είχε δώσει ο γιατρός, η Σίσσυ Φειδά δεν θα έπρεπε να ταραχτεί.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η πλευρά του δικαστικού επιμελητή. H δημοσιογράφος της εκπομπής, περιέγραψε χαρακτηριστικά τη θέση του και όσα έχoυν γραφτεί: «Υπέδειξαν τις ταυτότητές τους και δέχθηκαν ξαφνικά μία λεκτική και σωματική επίθεση από το σύζυγό σας. Υποστηρίζει πως δεν σας ακούμπησε καθόλου». «Ο σύζυγός μου έχει καθαρό ποινικό μητρώο!», αντέτεινε από την πλευρά της η Σίσσυ Φειδά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε αναλυτικά στην εκπομπή.

Σήμερα και ο σύζυγος της Σίσσυ Φειδάς, Γιώργος Ανδρίτσος, μέσω των social media ανακοίνωσε για το περιστατικό με τον δικαστικό επιμελητή:
«Μέτα τα όσα έγιναν τις τελευταίες δύο ημέρες και την στοχοποίηση που δέχτηκα τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, έχω την υποχρέωση, αλλά και το ιερό καθήκον να τοποθετηθώ για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

Όλα αυτά που γράφονται, λέγονται και αναπαράγονται από ανθρώπους που ζουν από το κουτσομπολιό, αφορούν ένα περιστατικό κατά το οποίο απώθησα έναν άνθρωπο, μαζί με την συνοδεία του, όταν επιχείρησε να εισβάλει στο σπίτι που μένουμε. Έναν άνθρωπο που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μου εστάλησαν έχει θέματα με την ελληνική δικαιοσύνη καθώς κάποιοι τον κατηγορούν για εκβιασμό. Κάτι που αν ισχύει και ευσταθεί αποτελεί και δηλωτικό στοιχείο της αξιοπιστίας του.

Κατηγορούμε που προστάτεψα την γυναίκα μου που ήταν έγκυος στον 9ο μήνα και γένναγε σε λίγες ημέρες.
Με κατηγορούν λοιπόν αυτές τις ημέρες άνθρωποι αμφιβόλου ηθικής, άνθρωποι με βαριές κατηγορίες στις πλάτες τους και πήραν θέση άνθρωποι όπως ο πρώην συνέταιρος της γυναίκας μου, ο οποίος έχει φεσώσει την αγορά με ακάλυπτες και ασφράγιστες επιταγές και πολλά χρέη, για την προάσπιση της οικίας που μένω και εξήγησα οτι ουδεμία σχέση έχει η σύζυγος μου έχοντας και τα απαραίτητα έγραφα και την προάσπιση του ασύλου που διέπει αυτή, όπως ορίζεται τόσο από την ηθική μου, όσο όμως και από το νόμο.

Στη ζωή μου ποτέ δεν επεδίωξα την δημοσιότητα ή κάποια προβολή. Ποτέ δεν βρέθηκα κατηγορούμενος και το ποινικό μου μητρώο είναι ολόλευκο.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα γίνω ο αγωγός από τον οποίο θα περάσουν και θα γεμίσουν οι εφημερίδες τις στήλες τους με τα άτομα της οικογένειας μου και οι μεσημεριανές εκπομπές την ώρα τους. Δεν θα το επιτρέψω. Δεν θα το επιτρέψω, όπως και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γράφει και να λέει ανακρίβειες που σπιλώνουν τιμή και την υπόληψη του ονόματος μου.
Στηρίζω την γυναίκα μου και η υπόθεση της με τον πρώην συνέταιρο της βρίσκεται στη δικαιοσύνη, για αυτό και δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό το θέμα. Οι συκοφαντίες αυτές είμαι σίγουρος πως θα καταπέσουν.

Σε ότι αφορά εμένα ξυλοδαρμός δεν υπήρξε. Υπήρξε διαπληκτισμός. Υπήρξε ένταση. Υπήρξαν σπρωξίματα. Αν υπήρχε ξυλοδαρμός θα αποδειχθεί. Όπως θα αποδειχθεί και για ποιο λόγο αυτό το θέμα πήρε τέτοια έκταση.
Γιώργος Ανδρίτσος».

SHARE

Περισσότερα

MORE NEWS DESK