42.grNews DeskMelania Trump: Δυο εμφανίσεις βγαλμένες από τις σελίδες της "Vogue"

Βαρσοβία

Melania Trump: Δυο εμφανίσεις βγαλμένες από τις σελίδες της “Vogue”

Λειτουργώντας ως αντίβαρο στην εικόνα του συζύγου της

Ως αντίβαρο της δυσαρέσκειας που δημιουργούν η παρουσία και η συμπεριφορά του Προέδρου της Αμερικής Donald Trump λειτουργεί η σύζυγός του Melania, η οποία τραβάει σε κάθε τους κοινή εμφάνιση τα βλέμματα πάνω της με τις υπέροχες στυλιστικές επιλογές και το κομψό στυλ της.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου ([email protected])

Κάτι τέτοιο συνέβη και πάλι χτες αργά το απόγευμα της Πέμπτης με την επίσκεψη του ζευγαριού στη Βαρσοβία της Πολωνίας, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, πριν παραβρεθεί στη σύνοδο των ηγετών του G20 στο Αμβούργο.

Εκεί η Melania εντυπωσίασε κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο με το υπέροχο πράσινο παλτό της από τον οίκο Diane von Furstenberg. Η συγκεκριμένη βέβαια επιλογή σχολιάστηκε αρκετά από τους ανθρώπους της μόδας λόγω του ότι η σχεδιάστρια είναι μια από τις πιο γνωστές φίλες και ένθερμες υποστηρίκτριες της Hilary Clinton.

Η 46χρονη Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και το επιστημονικό κέντρο Κοπέρνικος της Βαρσοβίας όπου συναντήθηκε με μια ομάδα παιδιών που παρακολουθούσαν ένα εργαστήριο προγραμματισμού. Για την περίσταση αυτή επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο αμάνικο μίντι navy blue φόρεμα Delpozo, αξίας 2400 ευρώ στο κάτω μέρος του οποίου είχε ροζ, πορτοκαλί και γαλάζιο σχέδιο, το οποίο συνδύασε με βιολετί γόβες Manolo Blahnik που είχαν ασημένια αγκράφα στο πάνω μέρος τους. Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που επιλέγει ρούχο από το συγκεκριμένο οίκο. Φυσικά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι και οι δυο αυτές εμφανίσεις ήταν βγαλμένες από… τις σελίδες της “Vogue¨.

 

 

SHARE
MORE NEWS DESK