42.grNews Desk«Θα βλέπει τη γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται»

Στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση

«Θα βλέπει τη γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται»

Τι ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο Γιάννης Βαρδής, Φιλοθέη Μωβ - Όλοι οι διάλογοι με την Έδρα

Στα δικαστήρια συνεχίστηκε η κόντρα του γιου του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη Βαρδή με την Φιλοθέη Μωβ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση κατ´ εξακολούθηση, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλλει η σύζυγος του πατέρα του.

«Στις 4 Φεβρουαρίου 2016 ο Γιάννης Βαρδής με κλείδωσε έξω από το σπίτι. Μέχρι τότε οι σχέσεις μας ήταν καλές. Ήταν έγκυος η σύζυγός του και μέναμε όλοι μαζι σε ενα σπίτι πολλών τετραγωνικών. Είχα Παρί να βγάλω βόλτα τα σκυλιά και όταν γύρισα δεν μπορούσα να μπω. Τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Το έκανε όλο αυτό γιατί ήθελε να υπογράψω ένα έγγραφο για αποδέσμευση χρημάτων που είχε ο πατέρας του σε λογαριασμό στη Βουλγαρία. Σε λογαριασμό που δεν ήταν καν το όνομά μου. Του εξήγησα αλλά δεν λύθηκε το θέμα. Πήγα πέντε φορές και περίμενα. Έβγαλαν τα πράγματά μου» περιγράφει η Φιλοθέη Μωβ στο δικαστήριο.

Πρόεδρος: Ισχυρίζεται ότι σας ζήτησε να φύγετε από το σπίτι γιατί περιμένουν παιδί με τη σύζυγό του και εσείς αρνηθήκατε.
Φιλοθέη Μωβ: Δεν ισχύει! Ο ίδιος μου είπε ότι έχω κάνει πολλά για τον πατέρα του και ότι θέλω θα είναι δίπλα μου. Είναι 500τ.μ.σπίτι! Δεν υπάρχει πρόβλημα χώρου.

Πρόεδρος: Ένας άνθρωπος τόσο διαλλακτικός, όπως τον παρουσιάζετε, ξαφνικά σας κλείδωσε απέξω;
Βαρδής: Μπήκε στο σπίτι πέντε φορές για να πάρει τα πράγματά της. Είχε δώσει τη συγκατάθεσή της και μετά βγήκε στα κανάλια.
Φιλοθέη Μωβ: Κάτω από πίεση έγινε αυτή η συμφωνία. Ήθελε να καλύψει ότι με κλείδωσε απέξω γιατί εμφανίζεται ως το καλό παιδί. Είχε σκοπό να με συκοφαντήσει για να καλύψει την ενεργειά του.

vardis

Εισαγγελέας: Αν λέγατε ότι δεν βγαίνετε, θα έκανε μόνη της εκπομπή η κυρία Στεφανίδου. Δεν νομίζω…
Φιλοθέη Μωβ: Με έπαιρναν συνεχώς από την εκπομπή και μου έλεγαν ότι έχουν βρει μια μήνυση και θα το βγάλουν. Φοβήθηκα και θεώρησα ότι πρέπει να πάω. Όταν παίχτηκε η εκπομπή, βγήκε τηλεφωνικά και με κατηγόρησε σαν σύζυγο και σαν μάνα.

Εισαγγελέας: Οφείλω να προσπαθήσω να λύσετε το θέμα με μια συγγνώμη εδώ, επειδή τότε ήσασταν ταραγμένοι. Θα σας βλέπει από πάνω και θα βλέπει τη γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται. Σας το προτείνω. Σκεφτείτε τη κοινή συνισταμένη που υπάρχει στη μνήμη του συγχωρεμένου.
Πρόεδρος: Όλα γίνονται για μια συγγνώμη. Εκείνος είπε ότι είπε μετά την εμφάνισή σας. Είναι κρίμα. Προσπαθήστε ανθρωπίνως να τα βρείτε.
Για περίπου μια ώρα τα αντίπαλα στρατόπεδα βρίσκονταν εκτός δικαστικής αίθουσας. Κάποια στιγμή ο δικηγόρος του Γιάννη Βαρδή ειπε στη έδρα πως δεν είναι έτοιμοι γιατί υπάρχει δυστοκία από τη πλευρά της εγκαλούσας. Όταν επέστρεψαν, ο τραγουδιστής είχε δώσει μια έγγραφη συγγνώμη, αλλά η κατάσταση δεν αποκλιμακώθηκε, καθώς η Φιλοθέη Μωβ ζητούσε να την αναρτήσει στη σελίδα της στο Facebook.
Φιλοθέη: Με έχει διασύρει στον κόσμο.

vardis-giannis-1

Πρόεδρος: Στιν κόσμο που σας έχει διασύρει να το πείτε εσείς.
Φιλοθέη: Ο μανάβης της γειτονιάς μου;

Πρόεδρος: Στον μανάβη της γειτονιάς σας μπορείτε να το πείτε.
Εισαγγελέας: Εσείς που είστε και γνωστός στον κόσμο, μήπως να το αναρτήσετε;
Βαρδής: Όχι, δεν θα βγω στα social media. Αν δημοσιοποιηθεί το χαρτί, θα γυρίσουμε στα δικαστήρια.

Δικηγόρος Βαρδή: Ναι αλλά να πει η κυρία οτι δεν έχει άλλη αξίωση, γιατί αύριο δεν ξέρω τι γίνεται!
Πρόεδρος: Καλά κι αύριο εδώ θα είμαστε δεν φεύγουμε!

Το δικαστήριο έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή λόγω ανάκλησης της έγκλησης. Ωστόσο καμία από τις δυο πλευρές δεν φάνηκε ικανοποιημένη. Μάλιστα, σύμφωνα με την Εspresso, βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, η αδερφή του Γιάννη Βαρδή, Καλλιστώ, που είχε έρθει για να καταθέσει ως μάρτυρας, χαιρέτησε τη Φιλοθέη Μωβ και τις φίλες της.

SHARE
MORE NEWS DESK